Snak

Mere indhold efter annoncen
Desperat handel af Solbakken.

Utroligt, at der ikke kan findes noget bedre. FCK må have mistet noget status i Europa, siden de ikke kan tiltrække ordentlig klasse. Eller er der en anden grund?
Det kan blive rigtig godt, og rigtig skidt det her. Jeg tror ikke der findes en mellemvej. Måske fordi en mellemvej også vil blive betragtet som rigtig skidt.

Ikke en løsning jeg var gået med som FCK´er, men spændende...
Silkeborg IF
Så mangler de bare Hutchinson.
Panik "indkøb"!

Det klæder ikke klubben.
Jeg hader den klub du holder med. Fck Fan. Årets bold.dk bruger 2011 & 2014.
Spændende - så må vi se, om det bliver en Elmander eller en Grønkjær signing.

FCK´erne håber selvfølgelig på det sidste, mens FCM og BIF´s fans håber på det første.

Ja, han er hentet uden FCK skal betale transfergebyr, men han er jo nok ikke billig i løn og har vel også fået en fin sign-on betaling.
Folk er helt væk. Han er hentet på en fri transfer, og så leder de nok efter en angriber mere i form af en kæmpesigning, en lille væver type, du ved. Klubbens mest scorende gennem tiden, så mon ikke, han kan finde vej til netmaskerne igen.


Altså en Kevin Keegan type som spilleren 2:27 inde i det her klip: https://www.youtube.com/watch?v=DKUEH1XvX-Q
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Dejlig handel!!

Der er en meget lille risiko for at Dame bliver en fiasko når han kommer på fri transfer.. Han vil uanset hvad bidrage med en masse erfaring og god stemning. Derudover kan jeg ikke forestille mig han ikke stadig kan heade bolden ind.
Damen er tilbage, kæft det er lækkert, jer som sviner "købet" til aner ikke en kæft om fodbold, men dejligt at læse frygten for damen er stor.

Lækkert lækkert lækkert.....
BayernM
Hvor er det vildt
Se det som en komfortabel (forstået på den måde, at N´Doye kender omgivelser, træner osv) billig løsning, mens FCK naturligvis stadig knokler med at afsøge markedet for længeresigtet løsning.
Damen skal være velkommen. Det kan kun blive legendarisk..på den ene eller den anden måde
annonce