Snak

Mere indhold efter annoncen
Lige om lidt melder Brøndby de har indgået en aftale med Peter Madsen !

FCKs signing minder godt nok om panik, 1 år har han fået.

Det blevet andre tider på Peter Bangsvej når man ikke kan lokke med CHL deltagelse.

- han blir et flop her ved sin tilbagekomst, så er den meldt.

Fed panik-signing fra FCK
Bare det ikke ender som Elmander i Brøndby. Virker som panik og overraskende at man ikke har en plan klar efter salg af Santander.
Fornuftig signing som skadessituationen og manglende CL-spil ikke gør nemmere.
Ikke en panikløsning men en kalkuleret risiko, samtidig med at man vel stadig leder efter endnu en spids.
Santander fik lavet sine mål, men så synes jeg heller ikke han var bedre. Så vil ikke overraske mig hvis N´Doye kan ramme det samme betal mål, da han forhåbentlig stadig er nogenlunde bekendt med systemet.
Tror på det!
Ha ha thats funny! :D
Han er efter min mening den bedst angriber der har været i superligaen. Han har tasker fyldt med international erfaring, som han kan tage med når vi skal ud i Europa. Han er motiveret, kender fans og klub og har generelt fået mere erfaring siden han var der sidst. Han er selvfølgelig blevet ældre, men Marcus Allbäck var også godt oppe i årene sidst han var her, og det gik fint. Han behøver jo ikke løbe fra nogen, han skal bare holde dem væk i feltet og score. Det her er i mine øjne en klassesigning.

Hvis nogen griner af BIF for at hente gamle spillere hjem, så vil jeg også mene at de tager fejl. Jeg synes det var den rigtige beslutning at hente de fleste af dem hjem og de bidrog også med nogle ting i forhold til fans, setup og generel stemning i omklædningsrummet, som man ikke skal undervurdere. At de så ikke kunne præstere som de tidligere gjorde tror jeg handlede langt mere om hele det sportslige setup i BIF. Var Elmander kommet hjem til Zorniger i stedet for Thomas Frank, tror jeg det var gået bedre.
Han blev ikke brugt rigtigt i de kampe jeg så med ham,det er heller ikke ment når der bliver skiftet træner,som man skifter underbukser i Trabzonspor.
De forskellige trænere havde alle deres ide om hvordan han skulle spille,men sjovt nok aldrig på den plads han var bedst.

Jeg tror at selv om han er blevet 33 vil han blive en succes i FCK.
Fenerbahce,Brøndby,Liverpool
Svært ikke at være begejstret over den signing.
Så er man jo en kold skid hvis man ikke er. Superligaens bedste angriber nogensinde er tilbage. Det så smukt.
Selvfølgelig er der en risiko. Vi har alle set hvor galt det gik med Elmander. Så galt går det næppe med N´Doye, men det bliver jo nok ikke på samme niveau som sidste han var her.
At de sædvanlige trolls kalder det panik afslører jo fint deres formåen.

At have et tilbud ude den ene dag, for så at hente ham her uden til en sign-on og løn der med garanti ikke er i nærheden af den slags beløb, fortæller jo os alle at man langt fra er færdige i markedet, men blot har sikret sig et muligt skide stærkt alternativ på et tidspunkt hvor skader påvirker og markedet gør man ikke har hentet den store sommersigning i angrebet endnu.


Jeg elsker denne signing. Om jeg også gør det om et halvt år kan jeg være lidt usikker på.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Ha ha så smadre FCK resten af ligaen igen det bliver konge .... super godt og klogt valg han kan og vil drive gæk med alle de små hold ja bif og FCM inklusiv ...stærkt Ståle
Selvfølgelig er det en "paniksigning", Ståle har bare taget det første Norwegian fly til Tyrkiet med et tomt A4 ark under armen og har lade Damen skrive sin egen kontrakt, for sådan gør man nemlig i FCK.???

Jeg er ikke vildt imponeret, men en "paniksigning" er det eneste det ikke er, for et par år siden eller tre, blev ståle spurgt direkte om muligheden for at se Dame N´Doye i parken igen, der sagde Ståle at de stadig fulgte ham men at han var for dyr. Jeg er ikke i tvivl om at Ståle er 100% sikker på hvad han får.

Og der kommer en angriber mere, man kan ikke basere en sæson på to angribere og en lærling.

P.S Jeg husker stadig den dag min kone og jeg så Dame N´Doye i parken første gang. Han havde være i angreb og havde ikke specielt travlt med at komme tilbage så han luntede... Og faldt over hans egne fødder. Det var 100% Bambi på isen. Han smilede lidt genert til publikum og joggede stille og roligt tilbage til midtercirklen. Der gik 2 minutter før min kone fik luft igen, hun var totalt smadret af grin. :D
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
annonce