Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Liverpool Football Club
Er glad for at se, at langt de fleste mennesker som læser denne nyhed er glade for købet af Sturridge. Har også selv følelsen af, at han bliver en kæmpe succes i Liverpool, og derfor en fremragende spiller for klubben.

Til de person som ikke deler glæden omkring hans skifte til Liverpool, kunne man nærmest tro at I var en anelse misundelig, da langt de fleste mennesker som ugentlig ser Premier League fodbold ved at Sturridge er et stor talent, som altid vil være en trussel i det offensive, idet han både er energisk, målfarlig og hurtigt. Har læst på diverse fodboldsites, at specielt Chelsea fan er kede af salget, og derfor kan man jo blot håbe at Sturridge kan være med til at få Liverpool tilbage i toppen af engelsk fodbold igen.

Om Carroll kommer tilbage til klubben afhænger meget hvilke købe klubben i dette transfervinduet også laver, idet Carroll højst sandsynlig kun vil blive hentet tilbage til Liverpool hvis man ikke har kunne hente andre spillere.

Af andre rygter, håber jeg at Liverpool kan hente en Lewis Holtby i Schalke, selvom han desværre pt. lyder på mest at være på vej til Tottenham. Ellers ser jeg gerne at Brendan laver flere leje-aftaler, som han blandet gjorde med Nuri Sahin.
Skrevet af JohnHenry
Diceman
Og du mener at spillerne i Scum United er bedre ?

De er i hvert tilfælde bedre besat i angrebet.
Skrevet af DavidSilva
Sådan. 15% går til City.

Det kan altid bruges :-)
D. Silva - P. Coutinho - M. Balotelli - J. Biabiany - A. Pirlo Holder med Man City. Jeg var på Etihad Stadium da vi vandt mesterskabet 13/5-12 :-) Vildeste oplevelse nogensinde!
Skrevet af DavidSilva
Sådan. 15% går til City.

Det kan altid bruges :-)
D. Silva - P. Coutinho - M. Balotelli - J. Biabiany - A. Pirlo Holder med Man City. Jeg var på Etihad Stadium da vi vandt mesterskabet 13/5-12 :-) Vildeste oplevelse nogensinde!
Skrevet af CFC#17
Er sikker på at han kommer til at gøre det godt i Liverpool. Han har vel gjort det bedre end Torres de gange han har været inde, men han fik aldrig chancen. I vil se en hurtig, aggressiv, teknisk god samt lidt egocentreret spiller. Hvis han spiller bolden noget mere, og generelt arbejder mere for holdet vilhan blive et super køb :)
Aalborg BK - The Double 2014! Chelsea FC
Skrevet af santander
Det giver i hvert fald LFC mange muligheder i angrebet. Borini, Suarez og Sturridge kan alle spille både på kanten og som spids.

Fra eksperter og Twitter-verdenen lyder overvejende positive kommentarer, og ét er i hvert fald sikkert - Sturridge ligner en sulten spiller.

God signing, der heldigvis kan hjælpe os allerede tidligt i januar.
Skrevet af Hammeren
En rimelig god spiller som LFC har hentet. Sturridge er dog ikke en spiler som får Liverpool til at blive en stor klub igen. Hvis det skal ske skal man nok ud og købe store stjerner som ikke bliver fundet for lette til en startopstilling i konkurerende klubber i samme liga som man selv spiller. Ergo LFC skal lede til Sydamerika eller Sydeuropa for at købe de dygtige spillere derfra.
Romario 1994, Ronaldo 1996 - 1997 - 2002, Rivaldo 1999, Ronaldinho 2005-2006, Messi 2009-2010-2011-2012-2015-2019. Alle kåret som verdens bedste spillere. Og så den bedste Dansker nogensinde, Michael Laudrup. Gæt hvad for et hold.
Skrevet af Malek Hammoud
Hahhaha Liverpool 120 millioner kroner for Sturridge???
Også Ba til Chelsea for knap 70 millioner!

GODKENDT!!!

Chelsea FC siden 2002 Captain-Leader-Legend Tak for alt Didier Drogba! http://www.youtube.com/watch?v=0hvFhPZ-VKQ
Skrevet af Folsen
Godt de har fået sig en ekstra angriber, og at Sturridge kan fortsætte sin gode udvikling. Imens kan Fernando Torres være helt upresset og overtage Sturridge plads på holdet - bænken.
...
Skrevet af jonaspoulsen
Syntes det lyder meget dyrt hvis de har givet 12 mio£, også skal punge 60.000£ ud i ugen! Manden mangler altså at bevise sig over en længere periode. Troede Liverpool var begyndt at kigge lidt på lønninger osv.

Og selvfølgelig vil han være en forstærkning for Liverpool. Men som mange er inde på skal der desværre ikke så meget til. Med kun en angriber, samt middelmådige kantspillere vil han selvfølgelig gå i start 11. Men om han er en af dem som skal tage Liverpool tilbage mod top 4 tvivler jeg stærkt på.
Skrevet af Tango for 2
På tide, at han får lov til at spille fodbold og udfolde sig, istedet for at sidde og falme hen på bænken i den legetøjsklub.
Skrevet af D.B.R. ©
Fin signing, og endnu et skridt i den rigtige retning.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af badazz
Hahhaha Liverpool 120 millioner kroner for Sturridge???
Også Ba til Chelsea for knap 70 millioner!

GODKENDT!!!


Mon ikke Demba Ba kræver en noget højere løn.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Prior
En klar forstærkning til Liverpool. Selvom mange mener han måske ikke er spilleren der får Liverpool i top 4 så er han en forstærkning, det må nu engang være det vigtigste.

Personligt mener jeg at det er et rigtig godt køb. Under aller omstændigheder et bedre køb end både Downing og Carroll. Jeg kan sagtens se ham som en succes, specielt hvis der bliver lidt mere holdspiller i ham. Men det kan vel også hænge sammen med antallet af chancer i Chelsea? Han har ikke haft mange muligheder for at bevise sit værd og det vil vel altid gøre at man gerne vil imponere på egen hånd?

Godt skåret Liverpool, tillykke med ham, fra en Gunners-fan.
Skrevet af vestergarden
Klasse signing. Sturridge kan det vi mangler: score mål!
Skrevet af TheGaffer
@jonaspoulsen

Det er en udemærket første handel i et januar vindue, som jeg ser det. Nej, han tager ikke Liverpool til tops, eller det tror jeg ihvertfald ikke på, men der er flere handler i kakkelovnen, og får Brendan forvaltet pengene godt, så skulle der gerne komme min. 2 spillere med til Liverpool. Derudover, så er fokus naturligvis på sommerens transfer vindue, da det er mega svært at handle dygtige spillere i januar. Liverpool kan ikke handle på første hylde, og jeg tror at handler såsom Llorente, Ba eller David Villa er alt for urealistisk i den situation Liverpool står i pt. Heldigvis har Liverpool mange loyale spillere, som tror på projektet og Brendan, derfor virker det ikke til at vigtige spillere er på vej ud. Det kan så gavne Liverpool meget fremadrettet.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Kim W
Er Cityfan og er 100% sikker på at han bliver en profil. En klassespiller som jeg altid har været ærgerlig over forlod City. City ville gerne beholde ham, men han ville væk. Tror det bliver Liverpool der ler sidst i denne sag! Rigtigt godt køb til en billig penge. Ville gerne bytte ham for Balotelli ;)
Skrevet af Martinovic
Vil du venligst uddybe ovenstående?

Liverpool kan pt. stille med Luis Suarez, Fabio Borini, Steward Downing, Joe Cole, Raheem Sterling, Assaidi og Suso i offensiven. Af disse er Downing og Cole udbrændte enten fysisk eller mentalt, hvorimod Borini, Sterling og Suso indtil videre har vist sig ikke at være klar endnu.

Sturridge vil derfor være en klar forstærkning til start 11´eren. Det er i mine øjne et stort spørgsmålstegn, om Sturridge besidder den rette mentalitet til at begå sig på et hold, som ønsker at spille med i toppen af ligaen. Men i klubbens nuværende situation er han en forstærkning, hvorfor det da klart stiller klubben i en bedre position.

Eller du mener måske en dårligere økonomisk position ;-)? Kilder tæt på klubben melder om en købssum på £ 10 millioner og til en ugentlig hyre på £ 60.000. Med tanke på Sturridge alder vil gensalgsværdien ikke dale gevaldigt, så her har jeg også svært ved at se, at handlen skulle stille Liverpool dårligere.

Jeg er tilbøjelig til at tro, at du er meget forudindtaget og derfor stiller dig negativt overfor enhver historie, som har med Liverpool at gøre. Det er i hvert fald ikke mange LFC relaterede historier, hvor du ikke stiller dig negativt overfor klub, spillere mm.


Min pointe er, at Liverpool vil spille med i toppen, og så henter de Daniel Sturridge, der ikke var god nok til Chelsea. Det virker ikke som et køb, der vil hjælpe dem på vej mod toppen.
Mojn do!
Skrevet af Betjenten
Sjovt argument at det at han ikke spiller i Chelsea betyder at han ikke kan bringe Liverpool tilbage til top 4.
At han ikke spiller i Chelsea kan være fordi han ikke passer i systemet, og at de pt. har en (i Chelseas øjne) bedre spiller på pladsen. Men hvem siger at Sturridge ikke er bedre til næste år når han har spillet fast i en længere periode?

Det er så dejligt at vide at nogle spillere blomstrer op under visse managers. ;)
YNWA
Skrevet af Kim W
Tror som sagt han bliver en kæmpe gevinst!
annonce
0