Snak

Mere indhold efter annoncen

Danilo om Super League: Vi må tale sammen

fre 23. apr 2021

Juventus' Danilo ved ikke, om Super League-projektet er den rigtige vej at gå, men backen opfordrer til, at der bliver samarbejdet om ændringer i fremtiden.Læs hele nyheden her
- Covid har påvirket alle aspekter i livet, og fodbolden er ingen undtagelse. Jeg tror ikke, at hvis UEFA virkelig var så bekymret for os spillere, at de så ville have fået os til at rejse så meget midt i en pandemi, og de ville ikke have fået os til at spile så meget i dette svære år, siger Danilo ifølge Football Italia.

Lige præcis... det virker underligt, at angrebet på ESL var så voldsomt, mens FIFA og UEFA kan gøre hvad de vil.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Lige præcis... det virker underligt, at angrebet på ESL var så voldsomt, mens FIFA og UEFA kan gøre hvad de vil.

Det er da lidt noget pjat at sige. Uefa og Fifa bliver da kritiseret sønderlemmende på mange områder hver dag. At det så ikke rykker noget i de sager er så en anden sag. Lige i den her sag var de så ´de gode´ og så går der nok et par uger før fokus er tilbage på Qatar og korruption osv.
COYS!
" hvis de 12 klubber har accepteret projektet, så er det, fordi de har set, at der er behov for nogle ændringer omkring fodbolden"

Ja, de har set et behov for større indtjening for at dække deres eskalerende løn- og transferudgifter. De har selv startet udgiftskapløbet, og nu ville de så suge tv-penge på bekostning af alle andre.
Randers FC Randers Freja Særlig sympati for BK Frem
De "angreb" der er på FIFA og UEFA er jo jammerlige... det er lidt som at forsøge og slukke en ildebrand ved at tisse på den.

Hvis div. forbund gik samlet til angreb som man så mod ESL så kunne der ske noget. Det der sker nu rykker ikke en skid... man kunne sagtens lave ændringer, hvis man brugte samme energi som mod ESL.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Hvis spillernes vil have deres fede hyre, må de også spille de "dyre" og risikable kampe. Risikoen for at dø af Corona er vel ikke større end for at at dø i et flystyrt?

Edit: Der tog jeg fejl. Risikoen for en alm. fodboldspiller mellem 18-29 år er ca. 0,0015 procent, eller ca. 1 af 6.700, hvor risikoen for flystyrt er 1 af 11.000.000. Til gengæld er risikoen for at dø i hverdagstrafik 1 af 5000, hvorfor man må konkludere, at risikoen ikke er større end noget, de allerede udsætter sig selv for.
feet as sensitive as a pickpocket's hands
0,0015 procent, eller ca. 1 af 6.700

Du mangler vist en 0, så 0,0015 % svarer til 1 af 66667. Men ellers sjov statistik.
@hasse1983 enig. UEFA og FIFA er ´redningsmændene´. Dette på trods af, at de har forsvaret monopolet.
Selvfølgelig skal spillerne spille fodbold, selvom der er en pandemi løs. Ellers ville klubberne jo gå konkurs.
AaB fan til jeg dør..bum bum!
UEFA er sammenslutningen af europæiske fodbold forbund. Jeg siger ikke at at er godt i UEFA, men jeg vil hellere se dem fordele penge til forbundene end en sammenslutning af top klubber. Hvis der skal ske ændringer i UEFA må klubberne lægge pres på deres forbund.
annonce