Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Har I set mine nøgler?
News just in: Qatars ledelse er i vildrede. Der indkaldes til krisemøde med det danske Kongehus. Hele projektet med en pris på mange milliarder, millioner af slaver og mange tusinder af slavers død er pludselig sat skakmat, fordi Danmark ikke sender en kulturminister. Desuden spiller deres drenge i sorte trøjer, selvom det er varmt.

Så kan de lære det.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af UndisputedEra
Med mindre vi vinder. Så flyver Mædde ned og løfter pokalen😏
Skrevet af report
håber så ikke at man kommer til at se alle jer deer brokker sig, se kampe og kommentere dem her, for så er I selv nogen kæmpe hyklere. Vildt hvordan man i vesten er moralsk overlegne over alle de andre untermench i verdenen. Hvor var det nu man så det før i historien?
Skrevet af Slettet(101631231501)
Jeg følger ikke så meget med i håndbold, men var der også 6500 migrantarbejdere, der døde under forberedelserne til håndbold i Qatar?

Jeg ved blot, at Tina Müller aldrig vil tilbage og dække Qatar, fordi det kvindefjendsk og hun var forarget over, at de tvang slaver til at overvære håndboldkampe, de ikke gad se. Det må jo også være det rene tortur at blive tvunget til at se håndbold.

»Så kom der bare busser med folk i kedeldragter og så blev de bare placeret øverst oppe. Nu kalder jeg dem slaver, men var dem, der arbejder der og bygger. De så helt døde ud.« - Tina Müller. https://www.bt.dk/fodbold/tina-muller-i-haard-qatar-kritik-man-fyldte-bare-hallen-med-slaver.

Men hey, Bella melder udsolgt til storskærmsarrangement. Gad vide om de også har fyldt op med slaver. Længe leve sport for enhver pris.
Skrevet af tjeeving
Man magter bare ikke at alle de her frelste brokkerøve, skal fylde side op og side ned, i kommentarsporene herinde, når VM først er skudt igang.

Men de kan sgu nok ikke holde sig væk, desværre.

Man kan dog håbe at de lever op til deres moralske kompas, ikke ser slutrunden og på den vis, ikke har så meget at tilføje til begivenheden og kampene.
Skrevet af Slettet(101631231501)
Ja, man er jo en frelst brokkerøv, når man ikke har samme mening som dig. Håber du klarer den blandt os frelste brokkerøve og ikke må have akutlægehjælp.

Apropos røve - Den som fisen lugte kan...Men frelst er du ikke, nej. Så dine prutter stinker, mens vores dufter af nektar og honning. Mmmmmh duften af Frelst. Because I´m worth it.
Skrevet af STAR IN THE HOOD
håber så ikke at man kommer til at se alle jer deer brokker sig, se kampe og kommentere dem her, for så er I selv nogen kæmpe hyklere. Vildt hvordan man i vesten er moralsk overlegne over alle de andre untermench i verdenen. Hvor var det nu man så det før i historien?


Giv os gerne en historie lektion.

Det har intet at gøre med at være moralsk overlegne - noget af en stråmand. Der er flere gradienter i det her.

- Der er modstandere af tildelingen af VM til Qatar.

- Der er modstandere af Qatar har brugt slavearbejdere til at bygge stadions der efterfølgende skal rives ned.

- Der er modstandere af et VM der har kostet over 3500 menneskeliv. (Det er mange børn der har mistet deres far)

- Modstander af ikke-eksisterende rettigheder.

Jeg kommer personligt ikke til at se VM - dog kan man argumentere for at jeg selv er del af skylden, pågrund af min dyre tv-pakke og streamingsabonnementer.

Kommer jeg til at se sammendrag af Danmarks VM kampe? Med stor sandsynlighed.

Man kan vise sin utilfredshed på mange måder, ligesom man kan støtte det. Det er helt op til ens egen moral og hvilken retning man ønsker for fidbolden i fremtiden.

Det mest provokerende i alt det her, det er at politikere og sportsfolk ikke udtaler om de er for eller imod, men de danser rundt om den varme grød, så man hverken kan klandre dem for det ene eller det andet.

Hvad kan Danmark som nation tabe ved at man melder klart ud?
Skrevet af tjeeving
..når man ikke har samme mening som dig.

Det har jeg vidst aldrig givet udtryk for, så den ryger under katogorien “stråmand.”

Min frygt er blot at kommentarsporene herinde, vil blive oversvømmet af frelste brokkende mennesker. Dermed ikke handle så meget om spillet på banen. Det er vel reelt nok.
Skrevet af Slettet(101631231501)
Så kan den jo hygge sig med din stråmand. Så kan begge stå og lumre af henholdsvis stank og frelseduft.

Ja, for normalvis handler kommentarsporene her på bold jo om spillet på banen...
Skrevet af lottomunken
Tjeving

Du er vist den eneste frelst brokkerøv her...

On topic...

DBU skal bare klappe kaje, man skal sgu være født igår, såfremt man tror, politikerne, DBU eller spillerne har nogen som helst problemer med Qatar og de penge der ryger ind på kontoen... "Jamen hvis nu jeg tager et regnbue anførebind på"eller hvis vi bare spiller i sort, så skal de nok tænke sig en ekstra omgang dernede i Qatar... Ahh go fuck jer selv... De forbød sågar selv rooligans i at protestere ved landskampe i frygt for at få en skide bøde fra Fifa.. De skulle havde sagt, "fuck jer Fifa, dette er Danmark, og det er sådan vi gør det" Men landsholdstrøjer i sort som Hummel efterfølgende kan tjene masse penge på, ja det kan de finde ud..
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
annonce
0