Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af peanuts(s)
Berliner@

Nej det tror jeg ikke, Norge har været heldige at ramme 2 år hvor først Molde og sidenhen Bodø, fik sat nogle vilde sæsoner sammen i Europa, hvor Molde først fik 17 point og Bodø fik 23,5, når du så skal dele med 4 og ikke 5 så er det en fordel.
Skrevet af DameNdoye2.0
Det er så nemt at stå og pege fingre af Brøndby, Randers, AGF for ikke at nå et gruppespil, men slutter man som 3, 4 eller 5 i DK, så skal man altså virkelig være dygtig og heldig for at klare 3 knockout kval runder. F.eks. Brøndby i år:

Szezecin - lad os være flink og sige 60/40
FC Basel - 25/75
CSKA Sofia - lad os være flink og sige 50/50

Samlet chance 0,6 x 0,25 x 0,5 = 7,5%


Hvordan kommer du lige frem til det regnestykke? Og stop nu dig selv. Alle de tre klubber bør Brøndby have en rigtig god chance imod. BIF SKAL kunne gøre bedre væsen af sig selv end de procenter du giver dem ellers er det en fiasko.

At du nævner AGF er jo bare en joke. Der er ingen undskyldninger for dem.

Randers har faktisk gjort det godt i sidste sæson, så ingen brokker sig over dem.

Og så kan vi vel efterhånden også mane til jorden, at FCK egenhændigt henter alle point til DK, for i procenter er det:

FCK: 42,7%
FCM: 23,24%
BIF: 10,27%
Andre: 23,78%


Lyder som en stråmand. Ingen har sagt at FCK henter ALLE point selv. Men alle ved at FCK er flagskibet i dansk fodbold. Det er skam ingen hemmelighed.
Skrevet af VikingStar
Nej det tror jeg ikke, Norge har været heldige at ramme 2 år hvor først Molde og sidenhen Bodø

Heldige ja.. hadde du sett Glimt i 21/22 ville du sett at det var kvalitet som tok dem videre og ikke at de var heldige. Molde leverte godt i 20/21 i EL, slo ut Hoffenheim bl.a i utslagsrunde.
Men du treffer blink på et område, det gjelder å ha minst et lag som går langt i turnering f.eks conference. Det var det jeg prøvde å forklare danske brukere her inne i sommer, der trodde det automatisk ga mange poeng med flere danske lag i gruppespill.
Ellers enig i at Norge har fordel som skal dele på 4, men det endres om vi kommer topp 15. Vi blir da jaktet hardt bakfra med flere land tett på og ingen tro på topp 12 nu med sterke poengformen til landene bak oss.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af peanuts(s)
Viking@

Nej jeg har ikke fået set Glimt spille, men når man kan snitte Roma som de fik gjort, så er det nok ikke helt skidt :).

Min pointe var nok bare at Norge har haft et par sæsoner hvor først Molde og siden Glimt, har spillet over evne i forhold til hvad de burde når man ser på økonomi og sådan, for det er da klart at når Glimt henter 23,5 point på en sæson så er det 5,875 point når du deler med 4.

Men det bliver da spændende at se om Norge kan blive hængende deroppe, eller de rammer ind i de samme problemer som andre nationer der måske teknisk set ligge for højt rangeret.
Skrevet af VikingStar
Det blir spennende ja. Tenker landene imellom DK og No er i litt samme situasjon som oss. De kan konkurrere i ECL men sliter med resultatene på høyere nivå, selv om Sivasspor var meget heldige med trekning..
Ukraina har potensiale til noe mere, men de har da litt andre problemer å stri med..
Nasjon som Sveits er ikke i sin prime. Ja Zürich slo Bodø igår, men ligger på bunn i gruppa mens Basel må arbeide stenhardt for å legge f.eks Pyunik og Zalgiris bak seg i sin gruppe.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af GamleDreng
@Ndoye
De 60% og 25% passer sådan ca. med betting markedets forventninger til muligheden for at gå videre. Den første kamp var vist endda tættere på 50/50.

Men du bekræfter sådan set bare min pointe med “…dem bør Brøndby have en god chance imod”. Det er præcis den manglende forståelse for hvor usandsynligt det egentlig er, at man som useedet rammer et gruppespil.

P.S. Prøv at læse et par tråde om FCK, så vil du kunne finde masser af eksempler fra dine medfans med påstande om, at det kun er FCK der bidrager og andre klubber bare skal være taknemmelige :-)


@Shamran
I min optik vil det være mere fair med en lodtrækning til at starte med - som vi kender det fra tennis, dart, snooker, badminton, …

På den måde vil man - hvis man bryder sin seedning en gang - overtage seednigen fra det hold man slår.

I stedet for som det er nu skal ud og bryde sin seedning 2-3 gange for at må et gruppespil.

Det er ikke en perfekt løsning, men det ville være et godt skridt på vejen.

En anden mulighed kunne være, at klubber der kontinuerligt kvalificerede sig til Europ kunne opbygge point som derefter kan konverteres til et “sikret gruppespil” hver X’ne år.

Hvis man ser på hvor sjældent (Djurgården klarerede det i år), at klubber som useedet klarer den hele vejen til gruppespillet, så er der i min optik noget galt.

Det er jo ikke anderledes end man har valgt at køre en “Champions” og “Non-Champions” path i CL-kvalifikationen, der i den grad tilgodeser mestrene fra de sekundære ligaer.
annonce
0