Snak

Mere indhold efter annoncen
@km

Enig i at kommentarerne er lidt vel rosenrøde ift. spillet, men sådan er det jo ofte efter en sejr.

Bare du så også husker at anlægge det samme perspektiv, når vi taber efter at have spillet godt.
@Lahlav

Thomas Delaney, han har noget lækkert hår...
I love the smell of napalm in the morning...
Hvad kan det ikke blive til når Dollerdrengen er klar....!?
Rigtig fin kamp af vores landshold. Syntes Braithwaith så god ud i flere sekvenser. Dejligt at se Wind levere - det er klasse. Generelt gode præstationer allround - men ja Israel vinder da nok ikke vm - derfor kan de jo stadigvæk være gode på hjemmebane.
Helt enig. Det er blevet et helt andet landshold. Ikke sikkert vi når helt de samme resultater som Heldigraide, men det er bare så meget skønnere at se sit landshold optræde med mod og ambitioner.
Holder fast med landsholdet. Skifter klubfarve i ind- og udland sæson efter sæson.
Endnu en piv ringe ligegyldig kamp fra Eriksen..:!! Ja, han ender med at tage landskamprekorden fra PETER Schmeichel, hvilket er grotesk eftersom han er ringe i godt og vel 75% af sine landskampe....på ingen måde på niveau med Laudrup, Schmeichel og de legender.

Efter denne landskamp er det bare endnu sjovere, at læse alle de sublime indspark, der var i tråden om at Wind var årets talent.

Hvornår har man sidst set en sådan entre på landsholdet fra en ung angriber???
Bendtner? Han var 18 år, da han scorede i sine to første landskampe mod Polen og Portugal.
Holder fast med landsholdet. Skifter klubfarve i ind- og udland sæson efter sæson.
Professionel indsats og 3 point på kontoen.
Det var skønt at se Braithwaite spille en fornuftig landskamp hvor man udnytter hans styrker. Wass burde have udnyttet sine chancer bedre når han var med fremme.
Fedt at se fremtiden på landsholdet også få spilletid (Wind, ASO og JA).

Nu håber jeg at Eriksen får en pause mod Moldova og i stedet får vi Damsgaard at se i aktion.
@Danish_messiah

Hvilke trænere og talentspejdere fra verdens elite der siger at Wind er VIRKELIG god?

Jeg har på ingen måde svinet Wind til, jeg skrev netop han spillede en rigtig fin kamp. At kommentatorerne er ved falde på halen over Wind sparker en bold ind fra 7m efter gigant brøler fra forsvarsspilleren, beklager det gør jeg altså ikke. Jeg synes vi spiller en sløj kamp mod en svag modstander, så vi burde vinder over 10/10 gange.
Forskellen bliver når vi forhåbentlig kommer til VM, så scorer vi nada mål fordi Wind ikke kan finde ud af at være i boksen, og så kan han spille noget noget så fint, bare ærgerligt det foregår 40-45m fra mål.
Vi spiller i dag mod en svag modstander og jeg synes på ingen måde vi var farlige offensivt, og det bliver vel kun dårligere i takt med at modstanderne bliver bedre.

@Lahlav
Mit indlæg er da x10 mere konstruktivt end dit?? Hvad er det der gør dit indlæg mere konstruktivt end mit? Jeg skriver da NETOP hvad jeg tror der kan være løsningen.

@Sizzco
Ja sammen med dig og din oneliner??
Buhu, sagde jeg noget slemt om en fck spiller eller hvad?
annonce