Snak

Mere indhold efter annoncen

Danmark har EM-trøjen klar - se den her

Skrevet af bold
man 22. mar 2021

Danmarks landsholdstrøje til det kommende EM er blevet præsenteret, og den er lavet med stor inspiration fra de danske fans.Læs hele nyheden her
Skrevet af Bløde babser
Trøjen i sig selv er fin nok. Vel egentlig EM84 om igen.....eller Arsenal.

Alt det der forstænkte storytelling med "Lyden af Parken" i en trøje.....I prøver for hårdt Hummel. Det jo bare en fucking trøje produceret til småpenge af underbetalte arbejdere i en sweatshop i Kina.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Istanbul05
Hvorfor fanden er det der skal være blå i trøjen, der har sku aldrig været blå i de danske farver, vi er ikke fucking Norge.... Hummel og DBU så fat det dog mand
Skrevet af Bløde babser
Blå er kongefarven og referer til nationalmelodien, som du skal føle du kan høre 36K mennesker synge af deres lungers fulde kraft når du tager den over hovedet......er du slet ikke solgt på det geniale koncept fra Hummel?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Sims91
Jeg må sige, jeg forstår heller ikke det blå i trøjen. Den primære nationalmelodi er jo ikke kongesangen. Det blå larmer ret meget i hjemmebanetrøjen især.

EDIT:
Må jeg i øvrigt henlede opmærksomheden på dette fine link fra Højskolesangbogen:

https://www.hojskolesangbogen.dk/om-sangbogen/historier-om-sangene/d/der-er-et-yndigt-land/

Der står meget fint, hvorfor det ikke giver mening at henvise til den blå kongefarve, hvis det var det, man ville.

Der er et yndigt land er i sin tid blevet tilvalgt af de danske fodboldfans.
Skrevet af Lars Koefoed
Hvem er ham nr. 9? Skræmmende, at man ikke længere kender sit landshold..!
Skrevet af florczaket
Gytkjær
Skrevet af Kuglelyn
Synes den funger ret godt, retro-referencer til EM84 med hvide raglan-ærmer og kongeblå kontrastfarve, selvom den godt kunne have været mørkere, så den ikke træder så tydeligt frem. Ret poppet med "lyden af parken" i nakken. Godt man har droppet at fade Hummel-sparer langs siderne, som på sidste.

Thubs up herfra, Hummel har nu altid været det bedste trøjematch for DK, hvis man tænker tilbage på Adidas rædslerne, men egentlig er det vel en god præstation ved EM, der afgør om trøjen bliver en klassiker. :)
Skrevet af MGPsamba
Om jeg fatter den dér blå farve (omend den er minimal endsige kongefarven!)...hvorfor skal den dog være der?!!
Lav den dog i det mindste sort (hvis begrundelse er at der skal være en mørk farve i det rød/hvide)
Og så er det vildt nok at man ikke får fire-fem af de helt sikre startere til at agere pr-modeller...(istedet for revl og krat; her Zanka og Gytkjær)
Skrevet af NiPutoCaso
LundbergPark

Hvor er du dog langt ude man.
Landsholdet Manchester United FC København
Skrevet af Slettet(181429212203)
hvordan det? Du tror ikke det var med i overvejelserne? Han er ikke engang udtaget til kvalkampene
Skrevet af Bløde babser
LundbergPark

Mon ikke det mere var fordi dit sprogbrug ikke just var 2021 kalibreret du fik en kommentar med på vejen?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af NiPutoCaso
Derfor kan du vel stadig tale pænt..
Landsholdet Manchester United FC København
Skrevet af Slettet(181429212203)
Kalibreret:
Zanka er der kun, fordi det er vigtigt at have en sort med på billedet, så det ikke kun er hvide danskere

Er det acceptabelt?
Skrevet af SotD
Zanka er der kun, fordi det er vigtigt at have en neger med på billedet, så det ikke kun er hvide danskere


Kunne man så ikke have valgt en af de mørkglødede personer der med 95+ % sandsynlighed kommer med til EM? Braithwaite eller Yussuf f.eks.

Jeg vil gerne synes din pointe er plat og overflødig, men jeg kunne desværre godt være tilbøjelig til at mene der er en form for sandsynlighed over det. Vi HAR ikke kun lyshårede "vikinger" længere. Vi har også spillere med franske, amerikanske, tyske og afrikanske aner. Dem favner man jo forholdsvidt bredt ved at have hele paletten repræsenteret.

Hvis jeg havde stået for markedsføringsdelen havde jeg dog helt klart valgt at portrættere de allersikreste kort: Eriksen, Kjær, Schmeichel, Højbjerg, Delaney, Poulsen eller de næste: AC, Stryger, Braithwaite.

En spiller som Gytkjær ville jeg i hvert fald have set bort fra. Hvor må det i øvrigt være bittert for ham, at se en EM-slutrunde smuldre mellem hænderne på sig, pga. udefrakommende omstændigheder.
Silkeborg IF
Skrevet af jup
LundbergPark. Flot kommentar. Følte du dig sej, da du absolut skulle omtale ham som neger? Forstår sku godt børn kan have adfærdsproblemer, når voksne har behov for at være så dum at høre på. Hvis du overhovedet er voksen?
Skrevet af Slettet(181429212203)
Neger er ordet du bliver så stødt over? Er du da selv sort? Eller er du hvid og føler dig stødt på sortes vegne? Pointen er, at Zanka er med på billedet fordi han er sort, og ikke af sportslige årsager.
Skrevet af Slettet(372020212703)
Jeg vil bare have en trøje, som ser ud som den gør, fordi det er fedt. Det burde altid være førsteprioritet og ikke alverdens storytelling og andet søgt. Den her trøje er umiddelbart ikke fed, men meget jævn og anonym. Som en pakke leverpostej.
Skrevet af Jimmy Jump
Jeg vil have den trøje, hvor legenden synger: "Vodka i Rusland, vi skal have vodka i Rusland. Vodka i Ruuusland, vi skal have vodka i Ruuusland!".
Randers FC er jeg glad ved F.C Barcelona er jeg glad ved Standard tekst land[], klub[], siden[]
Skrevet af NiPutoCaso
Hvis DBU kun har spurgt Zanka om han vil deltage, og de har gjort det fordi han er sort og de vil have en sort spiller med.

Så er det jo racisme fra DBU af.
Landsholdet Manchester United FC København
Skrevet af NiPutoCaso
Og så er den trøje pisse grim

Jeg vil skide på om blå er kongefarven. Taler vi ikke hele tiden om at adskille politik og sport og lade sport være sport? Hvem på vores hold er royal?

Vi skal ikke have blå på vores landsholdstrøje.
De skal være røde og hvide.
Landsholdet Manchester United FC København
annonce
0