Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Juniorx
Jeg tror man skal se det som støtte til England som har en del mørke spillere og som har andre problemer end dem vi ser i DK.

At man bakker op om modstanderens aktion i en vendskabs kamp er sgu i orden og det helt rigtige. At jeg personligt mener det burde gøres via "No to rascism" Eller via et specielt anførerbind er min mening. Syntes det knælen er lidt for "amerikansk" til mig.

Men at sende et Signal er godt.
Skrevet af mort6802
Hold jer nu neutrale DBU.. det er fandme pinligt at hoppe med på den vogn..
Skrevet af Risom1234
Håber at spillerne begynder at knæle før samtlige kampe i Danmark. Det har intet med om det er et problem i Danmark men at stå i solidaritet med en befolkningsgruppe som bliver dræbt pga af deres hudfarve og intet andet.

Jo der er skam racisme i Danmark, på et mindre plan end i USA.
Skrevet af Bosse1983
Jeg er sådan set enig i at det er blevet så moderne, at det lidt er en tom gestus. Det sagt er der ikke noget bytteforhold involveret, som enkelte ellers antyder. Spillerne kan godt stille op i solidaritet mod politivold i USA, også selvom der eksisterer bøvnakker af anden etnisk herkomst i Danmark og racisme er et noget mindre problem indlands.

Videre bør man nok adskille bevægelsen i almindelig og enkelte af de idioter som påstår at repræsentere den.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Bløde babser
Det skal nok hjælpe.


Syntes faktisk det gør en forskel.
Jeg kan se på mine børns sociale medier etc at hele BLM sagen det sidste halve års tid fylder meget for dem. Der er heldigvis rigtigt mange børn og unge der har taget det gode budskab til sig. At de yderligere bliver bekræftet i rigtigheden i antiracisme ved at se deres forbilleder gøre dette, er blot et blandt mange gode tiltag der til sammen gør en forskel.

Pinligt. Bwalya Sørensen og BLM Danmark er for diskrimination. Og deres såkaldte demostrationer rundt omkring i verden ender næsten altid i omfattende hærværk, tyveri, vold og overfald mod uskyldige.

Det bør være svært for almidnelige mennesker at støtte BLM.


Jeg kan sagtens forstå hvor du kommer fra. De(n) ledende figur(er) i BLM Danmark og desværre også i det nye ADC gør intet godt for sagen. Det en skam den er i de forkerte hænder her til lands.
Men budskabet bør være langt større end et par uheldige enkeltpersoner i DK. Og ikke mindst i et statement som dette hvor DK støtter op om Englands BLM markering.
Personligt støtter jeg sagen 100%, men ønsker i den grad frontfigurene i DK skiftet ud med nogle bedre.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Kuglelyn
Fodbolden har allerede stærke kampagner med FIFA´s "say no to racism" og engelske "kick it out" , der tager stilling. BLMs problematikker er taget ud af en amerikansk kontekst og nærmest ikke-eksisterende i dansk sammenhæng, så virker plat Og populistisk at adoptere deres knæle-gestus. Men man hopper på alt i den politiske korrektheds tjeneste, det næste bliver vel at man mooner mod racisme under nationalsangen, sikkert ingen der ville turde sige nej... :)
Skrevet af Badbonez
Fedt med en demo mod de vanvittigheder der foregår rundt omkring i verden

United we stand for lige pludselig en ny mening

Det får personligt mig til at føle mig mere dansk
Kæmpe respekt herfra mere af det og ligeløn i brasiliansk landshold fodbold det kan kun blive en go dag

Skrevet af BrianFantana
"Super stærkt! Kan vel kun være racister der har noget imod det :)"

"Edit: Vildt at se hvor mange racister der findes på bold.dk"

"Wauw, hvor blev det hurtigt snæversynet i kommentarsporet... Ubehageligt... måske bold bare skulle deaktivere muligheden for at kommentere på sådan en artikel?"

Kunne det være fordi folk gerne vil holde politiske budskaber ude af sport? Syntes det er vildt hvor hurtigt i dømmer andre som racister, pas på i ikke falder ned fra den moralske højborg i bor på.
Skrevet af Gilbert09
Det er altid positivt med humanistiske budskaber, men denne knælen efter startfløjtet er simpelthen så tæerkrummende, og er blevet en politisk manifestation, som ikke hører hjemme i sportens verden.
Skrevet af KennethF
Super stærkt! Kan vel kun være racister der har noget imod det :)

I gamle dage gjorde man meget ud af ikke at blande sport og politik. Nu er man (åbenbart) racist, hvis man ikke gør det...
Skrevet af Slettet(202125210502)
Er du klar over hvor mange etnisk danskere der bliver overfaldet af ikke etniske danskere om ugen? Er det racisme, eller?


De bliver for det første ikke overfaldet pga race...
Derudover så skriver medierne kun om det og ikke når det omvendt eller en dansker på dansker, fordi det sælger mere at skrive om de ikke etniske, fordi danskerne gerne vil have en fælles fjende og det er de ikke etniske.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Bløde babser
Kunne det være fordi folk gerne vil holde politiske budskaber ude af sport?


Det for mig verdens tyndteste argument.

Politik ude af sport - den sag er alligevel tabt for rigtig mange år siden. Hvis man virkelig mener det en kamp man vil være vokal omkring, er det satme et spøjst område at gøre det på.......Specielt hvis man som påstået ikke har et problem med sagen.
Hvorfor så ikke kæmpe højlydt mod Quatar som VM vært eller nogle af de andre politisk motiverede meget mere problematiske sager?
BLM er jo dårligt politik, mere blot almindelig god opdragelse. At tale sammenblanding mellem sport o politik som et problem der, kan ikke andet end fremstå som et argument man gemmer sine egentlige motivation bag.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Risom1234
Jeg mener at politik godt kan høre hjemme i sport. Sport er absolut en af de nemmestå måder at nå ud til verdens befolkningen, da næsten alle ser det.

Specielt vil børn som ser sport se deres idoler stå i solidaritet med et mennesker som muligvis ser anderledes ud og derved kan det havde en positiv indflydelse på fremtidege generationer.
Skrevet af LeCoqRod
Man får så ondt i bæret at læse folk der skiver all lives matters, og som tydeligvis ikke har sat sig ind i sagerne, udover hvad EBs kommentarspor dikterer.

Og når det så er sagt, så går der intet af nogle, at landsholdet udviser den gestus, hvor lille den end er.
Carefree, wherever we may be https://media.giphy.com/media/CznIzh6BlEEgg/giphy.gif
Skrevet af Bjarke_bold
- Gøgler

Imponerende, at folk føler sig stødt af, at jeg skriver "AllLivesMatter". Et ellers fint budskab om, at alle liv betyder noget.


Det er svært at løsrive ord fra den konteksts hvori de normalt bliver brugt. Hvis du f.eks. som socialrådgiver kalder en arbejdsløs for "idiot", så skal du nok ikke blive overrasket hvis han/hun bliver en smule provokeret. Også selvom du bare henviser til ordets oprindelige græske betydning, som er noget i stil med "ufaglært".

Så når folk bliver provokeret over "alllivesmatter", er det nok fordi det slogan normalt bliver brugt til at underkende budskabet om at sorte mennesker anke om at de ikke føler sig ordenligt behandlet af systemet. Så folks reaktion er nok betinget af en skepsis omkring hvad formålet med budskabet er.

Var du helt oprigtigt ikke klar over det? For mit umiddelbare indtryk var også at du bare forsøgte at provokere.

Skrevet af Gudsbenådet Gøgler
Bjarke,

Jeg kan se hvorfor OC ikke ønsker at indgå i dialog med dig. Du er jo helt på månen. Herre jemini.
Frit Danmark
Skrevet af s_brunsgaard
Er du klar over hvor mange etnisk danskere der bliver overfaldet af ikke etniske danskere om ugen? Er det racisme, eller?


Hvor mange er det, Puhanne? Er den helt gal eller hvad? Snakker vi flere hundrede om ugen?

Du lyder som om du er vildt meget inde i området. Enlighten us.
Skrevet af Risom1234
Bjarke det var en god besked. Du rammer spot on på hvorfor all lifes matter er noget bræk at sige i sådan en sammenhæng.
Skrevet af MadsLeb
Imponerende, at folk føler sig stødt af, at jeg skriver "AllLivesMatter". Et ellers fint budskab om, at alle liv betyder noget.


Jeg tror ikke at der er nogle tvivl om, at de fleste ved, at "white lives matters". Du har jo slet ikke fattet kernen og hele princippet i Black Lives Matters - man vil sidestilles og være på lige fod med alle andre, og ikke skydes, kvæles, dræbes osv. på daglig basis.-
Skrevet af BrianFantana
Bløde babser@

For det første ved du vel heller ikke, om de samme brugere der ikke støtter denne knælen, også demonstrerede imod VM i Quatar?
For det andet er min undren blot at man åbenbart bliver stemplet som racist herinde, hvis ikke man bare støtter hovedløst op om det her?
Hvad blev der lige af fri debat og plads til forskellige holdninger?

"BLM er jo dårligt politik, mere blot almindelig god opdragelse. At tale sammenblanding mellem sport o politik som et problem der, kan ikke andet end fremstå som et argument man gemmer sine egentlige motivation bag."

Hvordan ved du hvad deres egentlige motivation er? Hvordan er du sikker på at de brugere ikke bare gerne vil slippe for politisk show de 90 min en fodboldkamp står på? Syntes det er super dømmende og ikke positivt for en sund debat med sådan en holdning. Hvorvidt der bliver knælet eller ej, er jeg egentligt ligeglad med, det jeg ikke forstår er hvor hurtigt man dømmer andre fordi de ikke tænker som en selv, skræmmende.
annonce
0