Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tille99
En total latterlig idé, hvorfor skal et dansk landshold følge en racistisk bevægelse? Er så træt af dette neger pis. Som om der kun sker overfald på de sorte i usa. Det er hjernevask af mennesker. Jeg boycotter denne landskamp! Er pinlig over DBU.
Skrevet af fcmidt1650
@lanesrA

Jo det kan virkeligt være meget svært. Det er først gang det dansk landshold lave en så stor mærkering - ergo så skulle man tro at BLM, er det største problem der er på verdens plan. Hvis man nu bare brugte en lille del af de pengene der blive brugt på dette medie-kampagne i afrika f.eks, så kunne man gjorde en forskel. For vi er vel enig om at alle de sorte mennesker der dø hver dag dernede også tæller ikke, selvom de ikke har et stort medie-cirkus bagved sig. Bare mens jeg skrive dette er der sorte børn der dø, der er sorte kvinde der blive voldtaget, hvad gør BLM for dem?
Ikast FS / FCM siden 77
Skrevet af BD
Billige point. Kom igen når i tør stå op mod forfølgelsen af Uyghurerne eller slaveforholdene i Qatar - sidstnævnte er i det mindste relevant ift. landsholdet. Flavor of the month..

UEFA har allerede kørt en fin "Stop Racism"-kampagne i årevis. Fortsæt nu bare det i stedet.
Esbjerg fB
Skrevet af lanesrA
@fcmidt1650

Det ene udelukker vel ikke det andet? denne type "whataboutism" er ret typisk, og kan bruges til at skyde ALLE initiativer ned.

Ligesom alle dem opponerede imod flygtninge stroemmen i 2016, med at vi heller skulle a) bruge penge i naeromraaderne og b0 bruge pengene paa vores hjemloese.

Sjovt nok er der ingen der giver en damn om dem laengere, nu naar vi ikke snakke om flygtninge mere.

Desuden er dette ikke en "medie-kampagne" fra DBU. Det eneste det koster dem er 30 sek paa knae. Jeg er meget interesseret I at hoere hvordan DBU kan redde en kvinde fra at blive voldtaget, ved IKKE at gaa paa knae?
Skrevet af Lugano
Ynkeligt! Det er helt omkostningfrit for spillerne at gøre det; se hvor gode og selvfede vi er. Derimod ville det koste noget, og samtidig vise nosser, hvis man boykotter arrangementet i slavestaten Qatar. Men det sker ikke. Hyklere!
Skrevet af Tobiasse
Det jeg har det sværest med er at følelsespolitik står over alt andet. Hvis man bare har sat sig lidt ind i sagerne forstår man at
1 Der bliver ikke slået flere sorte ihjel end hvide.
2 Der findes masser af affirmitive action programmer i USA der giver fordele til sorte
3 Man har forsøgt at være mindre stramme i forhold til mindre lovovertrædelser og det har altid ført mere alvorlig kriminalitet og mord med sig.

Jeg mener ikke at dem der føler at sorte bliver snydt har en sag. Der er ikke nogle gode argumenter.

At lave signalpolitik over det her er bare med til at fastholde en fejlagtig diskurs og fastholde sorte i offer rollen.

At USA på mange måder er et fjollet land med sindssyge love er en anden sag, men det er jo ens for alle.
Skrevet af shankly2612
Det ville blive et ramaskrig uden lige fra venstrefløjsfascisterne hvis det skete Lugano. Holdninger og værdier betyder ikke noget i deres øjne, hudfarve er det eneste der betyder noget for de her individer
Højrøvet LiVARpool fan siden foreva
Skrevet af CopenhagenNoice
Jeg er principielt enig med dig, Lugano. I hvertfald i den del vedr Qatar. Når det så er sagt, er det vel to forskellige ting. Hvis man skal knæle, burde det være mod racisme, generelt.
Skrevet af DaveEricGrohl
Det betyder intet for mig om DK knæler eller ej, jeg er blot imod at man blander amerikansk politik ind i en kamp der involverer DK og England. I USA synes jeg det er helt fint at det bliver markeret at man er utilfreds med politiet. Noget andet er at jeg virkeligt ikke ønsker at hende Bwalya skal få taletid igen
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af Slettet(102143211804)
En total latterlig idé, hvorfor skal et dansk landshold følge en racistisk bevægelse? Er så træt af dette neger pis. Som om der kun sker overfald på de sorte i usa. Det er hjernevask af mennesker. Jeg boycotter denne landskamp! Er pinlig over DBU


Er der en voksen tilstede?
Stenbrodreng.
Skrevet af Jonson10
Det er vel nærmere et knæfald overfor BLM-organisationen, som er styret af en bindegal Fru Sørensen. Det er trist at landsholdet indvilliger i dette.

Lars Seier er også flov stuntet. https://ekstrabladet.dk/nationen/flov-fck-rigmand-drop-det/8276898

Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af Slettet(011903200909)
Det er vel nærmere et knæfald overfor BLM-organisationen, som er styret af en bindegal Fru Sørensen. Det er trist at landsholdet indvilliger i dette.

Lars Seier er også flov stuntet. https://ekstrabladet.dk/nationen/flov-fck-rigmand-drop-det/8276898


Det har da intet at gøre med den danske afdeling af BLM eller hende der fru Sørensen. Det Engelske hold har spurgt om det danske vil deltage. De har sagt ja.

udtaler Lars Seier som ejer af en fodboldklub eller som tidligere sponsor for et politisk parti?
8210 og hviiii
Skrevet af UndisputedEra
Pinligt på så mange forskellige niveauer, med knæfald -i ordets bogstaveligste forstand - for denne marxistiske og racistiske bevægelse.
Skrevet af Dnarg
@Tobiasse

Jeg kunne ikke være mere enig. Folk æder bare det BLM-vrøvl råt, da det jo lyder fint. Hvis man undersøger tingene en smule, falder hele deres påståede sag bare sammen, da det bygger på en blanding af løgne og tomme påstande.

En anden ting er også, at de sorte betjente er dem, som affyrer deres våben oftest, ifølge de stats, som jeg har set. I så fald handler det jo ikke om racisme, men om at den døde sandsynligvist var en fare for betjenten eller andre. De kalder det bare "unarmed", men det betyder jo ikke, at man er uskyldig. Man kan jo stadig angribe en betjent uden at have et våben, man kan forsøge at køre ham over osv. At være "unarmed" betyder jo ikke, at det dermed var helt uden grund.
Skrevet af Tegneseriehold
Hvis folk kan acceptere at andre er imod diskrimination og racisme, så er det okay med med mig.
Hvis det er svært at acceptere Colin Kaepernick og fodboldlandsholds budskaber, så er det okay med mig. Det er bare sport, der er ingen dybere politisk dagsorden.

Jeg tror at fodboldgutterne på et eller andet plan prøver at sige:

Vi har alle lov at være her
annonce
0