Snak

Mere indhold efter annoncen

Danmark møder 'fremtidens dyreste stopper'

Skrevet af bold
tor 22. sep 12:38

Zlatko Dalic glæder sig over en lovende defensiv og gætter på, at 20-årige Josko Gvardiol meget vel kan blive verdens dyreste stopper.Læs hele nyheden her
Skrevet af MistGoose
Pt. er det vel heller ikke et kvalitetsstempel at være den dyreste forsvarsspiller i verden.
Barcelonamedløber siden 1998.
Skrevet af Knight7
Haha hvis vi bruger maguire som eksempel, er det vel nærmere jo billigere jo bedre!
Skrevet af Mazraoui
Maguire må også tælle som blandt de dårligste handler nogensinde, uanset position på banen og ikke kun i PL. Totalt ukvalificeret/fejlcastet/overvurderet. I 2019 Hvis man bare tager DK brillerne på, kunne man til sammenligning have hentet en 30 årig leder og fodboldspiller i sin bedste alder i Kjær, for omkring 100 millioner eller lige under. Man kunne have hentet J. Andersen for omkring 200 millioner på 23, som lige havde været blandt de bedste cb’s i seria a (røg til Lyon for 225 millioner). Man kunne sikkert have budt 3-400 millioner for AC som også var 23 år på det tidspunkt, som allerede var klasse (dog ikke verdensklasse), havde fremtiden foran sig og som aldrig var ‘fast fast’ i den blå del af London. Han ville nok ikke have skiftet til en direkte liga rival af respekt for Chelsea, men det var eksempler/muligheder der havde givet langt mere mening. Alternativt kunne man have sprunget banken på andre mere ‘proven’ spillere som koulibaly fra Napoli, der havde leveret på absolut topplan i 3-4 år og som var mm komplet, hvorimod den 2 år yngre Maguire havde sine tydelige mangler.
Skrevet af Saviola7
@mazroui

Vi er helt enige om, at det er en vanvittig pris for en absolut middelmådig spiller.

Men husk på, at prisen på engelske spillere (på grund af homegrown regler) er meget højere end hvis engelske klubber køber en udenlandsk spiller.

Derfor er dine sammenligninger ikke holdbare bortset fra AC, som vidst er "homegrown" i England.
Bologna FCK Liverpool 1860 München
annonce
0