Snak

Mere indhold efter annoncen

Danmark møder Rumænien i sidste runde

Skrevet af bold
søn 26. jul 2015
Kampprogrammet til Danmarks VM-kvalifikationsgruppe byder på en potentielt afgørende sidste kamp mod Rumænien i Parken.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Martinovic
Som kampprogrammet former sig, skal vi gerne have 9 eller 10 point de første fire kampe.
Mojn do!
Skrevet af Stålbakken
Ja, det er klar fra start. Ingen dumme uafgjort i Parken.
Skrevet af quaz
Ja, minimum må være 9 point, alt derover vil være en bonus. Vi skal dog helst hente en sejr/2 uafgjorte i Polen og Rumænien.
København
Skrevet af Èlber
Vi bør slet ikke tabe til nogen af de hold der. Altså, kan vi ikke spille uafgjort mod Polen, så har vi intet at gøre ved et VM. Al respekt for Polen og Rumænien, men jeg mener, vi snart har så mange gode spillere på landsholdet, at vi burde kunne vinde hele gruppen. Håber at se U21-landsholdet krydret med Eriksen, Bendtner, Boilesen, Bjelland, Okore og evt. Ankersen på højre back.
Skrevet af Tziki
Der er åbenbart ingen af jer der har set Polen spille de sidste par år!
Skrevet af Old123
Polen og Rumænien fører pt begge deres EM-kval puljer. Rumænien i en noget lettere pulje, men Polen trods alt foran Tyskland. Jeg tror vi får det svært mod Polen og ser dem som klare favoritter til at tage førstepladsen.
Skrevet af SotD
@Elber? Simon Kjær skal sættes af eller hvad?

Derudover ville jeg være fint tilfreds med X ude mod Polen, og Rumænien. Kan vi vinde over dem hjemme gør det jo ikke noget at vi spiller uafgjort ude.
Silkeborg IF
Skrevet af Bechinho
Ligefrem at kalde Polen klare favoritter til at tage førstepladsen er nok en overdrivelse. Jeg ser puljen som værende ret lige, men forventer naturligvis at Polen, Rumænien og Danmark kæmper om 1. og 2.pladsen. En lang tur til Kazaksthan kan volde alle hold problemer og de øvrige hold besider alle kvalitet - om end Armenien har skuffet i EM-kvalen...
Udvis nu lidt respekt herinde!!! Hold en pæn tone, det er så trættende at skulle igennem div. hovedløse indlæg... Det handler om fodbold og ikke om personlig hetz! Tak 3 & 6
Skrevet af SotD
Ja, der er en grund til at Polen er 3. seedet og ikke 1. seedet. Det er muligt at de gør det godt i deres nuværende pulje, men de er da på ingen måder sikret en direkte EM billet endnu.

De mangler at møde nr. 2, 3 og 4 udover Gibraltar. Polen kan risikere at få 4-5 point ud af de sidste fire kampe. De har slået Tyskland ja, men Albanien har også slået Portugal. Det sker engang imellem. Vi har også selv slået Portugal i nyere tid.

Polen, Rumænien og Montenegro er svære modstandere. Både Armenien og Kazakhstan bør vi slå. Great success!
Silkeborg IF
Skrevet af Naughtydog
Uafgjort hjemme mod Polen SKAL der være, og helst en sejr... Rumænien er lidt det samme... På udebane må uafgjort være tilfredsstillende, og et nederlag acceptabel (alt efter indsats, naturligvis)

Men 9 point efter 4 kampe, der skal der stå, for Rumænien og Polen er de eneste som må give os reel modstand... Både Armenien, Montenegro og Kashakstan SKAL der hentes point, og mindst 4 mod hver af dem, og helst 6...


Men det virker til, at flere undervurderer Polen... De har flere dygtige spillere, men stjernen over dem alle, Lewandowski, han kan godt skabe det danske forsvar store problemer... Og så er spørgsmålet; kan vi omsætte flere chancer, end han kan skabe?
My passion is as red as it can be My shirt as well, as you can see My heart as red as Stevie G I would tell you a lie if I denie IM A SCOUSER TILL I DIE YNWA!
Skrevet af Slettet(270000221401)
Ser heller ikke Polen som favoritter - at tale dem ned som være nogle vi bør slå er jeg heller ikke meget for. Deres 1. plads i gruppen med Tyskland skal helt klart ses i lyset af Tysklands VM-succes og deres midlertidige mæthedsfølelse. Hvis den ikke var der, er jeg overbevist om at Tyskland havde siddet på 1.pladsen fra start til slut.

Det bliver en spændende gruppe med mange lige kampe. Men kom så for satan Danmark - claim that spot in the finals!!
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Skrevet af Toggle
Det er jo netop problemet med hold som Polen...de bygger det meste op omkring en enkelt spiller. Får vi 12 points i de første 4 kampe hvilket i øvrigt ikke er urealistisk ligger vi lunt i svinget til at hive 1. pladsen hjem.
LUHG
Skrevet af cagoda
nu må vi endlig ikke glemme at mange af Polen´s landsholdsspillere spiller i den tyske Bundesliga og Leandrowski er deres bedste angriber og har meget erfaring med store kampe.
Skrevet af Bechinho
@ Naughtydog

Ved ikke om jeg er en af dem som du mener undervurderer Polen. Det gør jeg nu ikke. Jeg har skam stor respekt for dem, men jeg synes nu at de ligger for meget ansvar på Lewandowskis (om end meget brede) skuldre. Kan han holdes nede ser jeg ikke deres offensiv som noget specielt, om end Kuba og Milik kan volde problemer på gode dage. Der er naturligvis andre dygtige spillere, men de fleste af disse (fx. Krychowiak og Glik) arbejder lidt længere tilbage på banen. Dertil har man en del gode målmænd. Så nej - undervurderer bestemt ikke Polen... men virker som om mange undervurderer Danmark.

Der er nogle fællestræk de to landshold imellem.. - lidt ligesom tilfældet er for Lewandowski blev meget offensivt ansvar tildelt Eriksen. Jeg synes det ansvar efterhånden kan pilles af ham, da andre unge spillere som fx. Højbjerg og Sisto må forventes at bidrage markant til det chanceskabende spil. Jeg kender selvsagt ikke Polens bredde så godt som Danmarks - men jeg er fortrøstningsfuld.
Udvis nu lidt respekt herinde!!! Hold en pæn tone, det er så trættende at skulle igennem div. hovedløse indlæg... Det handler om fodbold og ikke om personlig hetz! Tak 3 & 6
Skrevet af BF1886
Jeg har stor respekt for Polen og også for de andre hold i gruppen. Men når man er i 2. seedningslag, så skal man vinde over dem fra 3. Ellers kommer man ikke til slutrunderne.
Rumænien, Danmark og Polen er rimelig lige i niveau, og alle 3 hold ligger naturligt i lag 2. Nu er der en situation, hvor Polen er i 3. og Rumænien i 1., og det ændrer ikke på ret meget i forhold til forudsætningerne: Man skal vinde hjemme og have X ude. Det hold, der kan det, går til slutrunden. Der er mulighed for, at flere hold ikke får fuldt udbytte mod især Montenegro og Armenien, og det er vigtigt, at det ikke er Danmark, der snubler. Puljen er lige, og mulighederne er store. Men de indbyrdes kampe i toppen kommer til at afgøre det.
Boldklubben FREM - Ægte København! 137 års arbejderkamp.
Skrevet af FC Bayern 1900
I glemmer alle sammen en ting. Rumænien er nummer otte på verdensranglisten, mens Danmark ligger nummer 24. Der er en grund til den liste, så lad nu være med at tro, at det danske landshold er bedre, end det er. Og nu snakker I så meget om det \"fantastiske\" U21-landshold, som blev fuldstændigt spillet ud af brættet af Tyskland og Sverige ved U21-EM.
Skrevet af EasyE500
Èlber helt tabt .....


Synes det er noget pjat at folk kalder Polen for et hold vi skal slå
de ligger nummer 1 i EV kval slog Tyskland 2-0.
De er trods alt ubesejret. 20-3 målscore

Rumænien samme båd 7-1 målscore ubesejret
jeg ved godt så kan vi kigge på hvad hold de møder men det er langt fra en sikker kval.

Kunne godt se Polen som gruppe vinder detsvære
Skrevet af BF1886
Selvfølgelig kan Polen eller Rumænien vinde puljen, og det gør de utvivlsomt også deres for at gøre. Men de er heller ikke tilfredse med at møde Danmark, når de kunne have trukket Østrig, Slovakiet eller Island. Forskellen på de tre øverste er ikke ret stor, og det ved de andre jo også godt. Danmark er ikke en ønskemodstander for nogen, da vi så godt som aldrig taber hjemme i kval-kampe.
Boldklubben FREM - Ægte København! 137 års arbejderkamp.
Skrevet af grundlovsdag
Jeg ved nu ikke om Island, Slovakiet og Østrig pt er at foretrække frem for DK, men det er da klart at alle tre øverste ser lige ud rent styrkemæssigt. Og man skal nok heller ikke fratage Montenegro og Armenien muligheden for kvalifikation helt - de har før været helt med fremme i den sammenhæng. Montenegro var i play-off til EM 2012.

Hvad jeg synes er et gennemgående tema blandt de som mener, at DK kommer i store problemer, er at man kigger lidt for meget på resultaterne via stillingerne i gruppen, og ikke så meget på hvem modstanderne har været og hvordan resultaterne mod disse har været.

Jeg mener Rumænien helt klart har den tyndeste EM-kval gruppe. Selvom de bestemt fine teknikere og målfarlige spillere (Caseru og Maxim eks.), tvivler jeg på at de er på vej tilbage til Hagi-niveau. Når det er sagt skal man så også huske på at Rumænien ofte leverer deres bedste præstationer i kval-sammenhæng, og det er jo netop der vi skal møde dem.

Ang. Polen, så har deres bedste præstation i nuværende kval været hjemme mod Tyskland, hvor de vandt 2-0. Den kamp burde de dog have tabt klart, da tyskerne brændte op mod en halv snes chancer, og polakkerne udnyttede de to de fik. Hjemme mod de primitive, men heroisk kæmpende skotter måtte man nøjes med 2-2. Ganske vist dominerede de kampen, men ikke på en måde som man ville forvente en potentiel stormagt ville gøre.
Skrevet af Forever Blowing Bubbles
@grundlovsdag

Ganske enig. At kalde Slovakiet en ønskemodstander frem for Danmark må udelukkende bero på uvidenhed. Island og Østrig kan måske diskuteres. Men ingen tvivl om at Danmark hørte til i den svagere ende af andet seedningslag, med lande som Frankrig, Schweiz, Italien og netop Slovakiet som de vel nok stærkeste.

Jeg er også sikker på at både Armenien og Montenegro kan give både Danmark, Rumænien og Polen problemer.
Det er rigtigt at Armenien resultatmæssigt har skuffet i den indeværende EM-kvalgruppe, men spillemæssigt har de stadig imponeret, og har været nærmest surrealistisk uheldige med ikke at få point i to kampe imod Portugal og en udekamp imod Danmark, der akkurat lige så godt kunne have resulteret i 5, 6 eller 7 point.

Jeg er også enig i at Rumænien formodentlig har den pt. svageste EM-kval gruppe. Det ændrer dog ikke på at de stadig har et rigtig godt hold, der ikke blot fører deres gruppe (svag eller ej) men også var i play-off ved sidste VM-kval.

Jeg tror det bliver en utrolig spændende og tæt gruppe, der godt kunne byde på en overraskelse eller to. Afstanden mellem første og femte seed er forsvindende lille, og i min verden kan det næsten lige så sandsynligt at det bliver Armenien eller Montenegro der vinder puljen som Rumænien, Danmark eller Polen. Se blot på de nuværende stillinger i EM-kvalen, hvor Island, Østrig, Wales og Slovakiet alle overraskende fører deres puljer.

Der vil komme overraskelser, og både Armenien og Montenegro har bevist at de har kvaliteterne til at spille op med større nationer. Jeg kunne sagtens se én af dem "lave en" Island eller Wales. Især i betragtning af at de fra de to første seedningslag trods alt har fået lande, der hører til det tynde øl i hver deres lag.
Husk at lyset for enden af tunnelen kan være et modkørende tog!
annonce
0