Snak

Mere indhold efter annoncen

Danmark scorede kun ét VM-mål: Det er ikke kun angribernes skyld

Skrevet af bold
tor 1. dec 10:02

Danmark er ude af VM-slutrunden efter tre kampe, hvor de kun fik scoret en enkelt gang. Det er dog ikke kun angribernes skyld, da det er hele holdet, som skal fungerer, før det kan lykkes, siger Andreas Cornelius.Læs hele nyheden her
Skrevet af Martinovic
Nej, det er ikke deres skyld, at de ikke er bedre, og Danmark mangler angribere på en bedre hylde. Holdånden har båret Hjulmands landshold, og når denne udebliver, er Danmark ret så middelmådige.
Mojn do!
Skrevet af PoD
Ja det blev så til en 32.plads.
Det ringeste hold af alle, selv Qatar var mere farlige.

Det er ikke kun angriberne skyld, nej det er klart, hvem har dog også sagt det?

Men det havde nok hjulpet hvis man havde udtaget Højlund og Ingvartsen, eller havde brugt Wind.
Med Martin ´lige ved og næsten´ Braithwaite og Yussuf ´ligger mere ned end står op´ Poulsen vidste vi alle at det ville blive lort.

Jeg går ud fra at de har et eller andet på Hjulmand, eller han skyldte en tjeneste/891.000. Den eneste plausible forklaring på deres udtagelse.
Skrevet af Stephen
Men stor moral og etik, da det virkelig gjalt, det viste de, så vi tilgiver hurtigt det dårlige spil. Nå nej. Moral og etik kunne Danmark heller ikke finde ud af
Skrevet af Gentleman-Finn
Nej, det er ikke deres skyld, at de ikke er bedre, og Danmark mangler angribere på en bedre hylde. Holdånden har båret Hjulmands landshold, og når denne udebliver, er Danmark ret så middelmådige.


Det er sjovt, at dette udsagn går igen og igen. Danmark har det bedste landshold meget længe. Du allerhøjst nævne 1-2 spillere fra Ecuador, Saudi-Arabien, Australien, Tunesien, Qatar mv. der ville blive udtaget til den danske trup. Ja selv når man sammenligner med nationer højere oppe, har Danmark en meget kompetitiv trup. Og vi har vist længe, at vi kan spille kanon fodbold - vi er immervæk nr. 10 på verdensranglisten ud fra de resultater.

Så nej, det er ikke kun "holdånden", der har båret det. Hvad er "holdånden" overhovedet? Tror du bare man kan sætte 11 gode venner på hold sammen og så vinder de VM?

Til denne slutrunde er der derimod noget helt fundamentalt, der er gået galt, men der er hverken én ting der er skyld i de gode resultater de senere år, og der er heller ikke én ting, der er skyld i fadæsen i Qatar. Holdet er godt og der er ikke andre oplagte trænere til det danske landshold, der er bedre end Hjulmand pt.

Det må være tid til selvransagelse og især offensivt gentænke, hvad landsholdet skal kunne. Og så skal man se frem mod EM-kvallen og EM 2024 tæt på Danmarks grænser, som formentlig kan blive en stor slutrunde. Selvfølgelig især hvis der udvikles en reel målscorer eller to inden da.
Skrevet af gismo2011
Skal han ikke sige det, af den ene grund for at dække sin egen røv da han jo er piv ringe og ALDRIG skulle have været på landsholdet på nået tidspunkt.

Det er ikke kun angribernes skyld
Hvis skyld er det så, angriberne er nu en gang på bane for at score mål.
Og det kunne de så ikke, vi scoret 1 mål som der blev scoret af en forsvarsspiller.

Man kan jo ikke bare se på topscorerlisterne rundt omkring og udtage de spillere, som har scoret flest mål.
Jo det kan man godt, af den ene grund af der måske så blevet scoret mål.
Det var måske det der skulle til, at prøve nye kræfter sådan så det ikke bare var de samme piv ringe angriber, der ikke kan sparke den bold i mål, der ville være sikker på at komme på landsholdet hver gang, lige meget hvor dårligt de nu en gang er og har været over et stykke tid (Både på landsholdet som i deres klubber)
Skrevet af Rigoletto
nej. det er vel Trumps skyld som sædvanligt
Skrevet af fetaehhgodt
Højlund og Ingvartsen sgu ikke gjort nogen forskel.
Wind derimod undre mig (nu bagklog) hvorfor han ikke kom i brug. Syntes han viste gode takter i sidste kampe for klubhold, de minutter han fik fra skade.

Virkede mere til spillerne formmæssigt og specielt almindelig teknisk formåen virkeligt faldt igennem. Dem med masser af spilletid forud for klubhold bestemt ikke bedre her.

Ved ikke hvad der gik galt. Men spillerne kunne dårligt nok udføre elementære afleveringer. Det var sådan her at hver gang de modtog den, så gik der 4-5 sekunder før de med "meget følt" aflevering kunne ramme med en medspiller. I Australien kampen var bolden 90 procent af tiden på danskernes banehalvdel og de havde kæmpe besvær (også alle de gange de overhovedet ikke blev presset på nogen som helst måde) at lave simple afleveringer til hinanden og få bolden op over midterlinien.

Måske man ved landsholdsamlingerne virkeligt skulle satse på almene tekniske øvelser og pasningsspil. Ved godt de næppe kan forbedre dem teknisk ved de her korte samlinger, men ved VM i Rusland og ved dette VM så jeg et landshold der spillede godt forud slutrunderne, men som efter de var i træningslejr, dårligt kunne de mest simple tekniske ting.
Skrevet af Mazraoui
Syntes ikke hjulmand skal gå eller fyres. Dog er der et par af spillerne der skal skiftes ud/genovervejes til næste slutrunde imo. Wass, Stryger, Robert Skov, Braithwaite, Yussuf Poulsen, Cornelius og måske endda Delaney bør absolut ikke være sikre kort ved EM i 24 (hvis vi kvalificere os selvfølgelig). Tror på at både Schmeichel, Kjær og Eriksen har en slutrunde eller to i sig endnu, men når man kigger på talentmassen er er vi virkelig godt dækket ind. V Kristiansen, O’Riley, Hjulmand, Billing, Kjærgaard, Højlund og Sertdemir muligvis, kunne overtage for de syv førstnævnte. Derudover skal en Dolberg til at tage sig sammen hvis han også vil med. Kunne være fedt hvis vi lige fik opdaget/udviklet en diamant/klasse 9’er i mellemtiden. Wind, Højlund, Faghir osv er alle stadig unge. Desuden er Corner og Dolleren heller ikke gamle, men ingen af dem har været decideret fremragende på landsholdet eller på klubplan for den sags skyld. Mika Bierith som er ejet af Arsenal er spændende, men også meget ung/uprøvet på højt niveau. Har ikke den store tiltro til Ingvartsen, Uhre og Odgaard eksempelvis.
Skrevet af Alle Achtung
Wind var ikke klar til at komme med. Havde han været klar havde Hjulmand selvfølgelig ladet man få nogle minutter.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af PoD
Robert Skov smadrede dem ind til træning i VM lejren hørte vi.

Men man VILLE hjem, da spillerene ikke gad og Hjulmand var følelsesmæssigt overrumplet.
Så man nægtede at bruge ham, man kunne jo risikere at score eller enddog vinde.
Skrevet af Teutoner1970
Jeg gider ikke se Dolberg
på landsholdet han har ingen udstråling
Skrevet af bruger 175817
Så er det bare hjem og deltage til gay pride. Det er størrere end at vinde Vm for jer, så bye bye
Skrevet af Wise1964
Godt vi har Dolberg … han er en stjerne i svøb … som man siger
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0