Snak

Mere indhold efter annoncen
Braithwaite og Poulsen sammen på toppen, det var den konstellation der kostede os en finaleplads til EM!! Som Tropico skriver, boldtab på boldtab på boldtab, ikke en af dem kunne vi bygge et angreb på
ASO var ikke specielt overbevisende, men Dams og Corner må være sikre indskiftninger.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Synd at Cornelius ikke får en startplads efter sine 3
45 forrygende minutter i Paris. En angriber i målform og sprængfyldt med selvtillid burde være selvskrevet til en startopstilling
En del overraskelser. Schmeichel starter på kassen. Er Philling Billing egentlig ikke tvilling?
Som Random skriver er der altså tale om et tætpakket program, men det lader ikke til at være feset ind her i skolernes pinseferie.

Hvis man gad at følge lidt med i stedet for at brokke sig ville man erfare, at flere af udtagelserne ses som investeringer.

Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.

En foruroligende startopstilling !
MJ har bare ikke klassen til landsholdet - Brentford er Max hvad han kapere
Fær nok med lidt rotationer i betragtning af det stramme program. Jeg er heller ikke begejstret for Braithwaite fra start, men omvendt plejer Hjulmand faktisk at være den bedste af os to til at sætte holdet, så vi må se …
Hellere nakkekam på Islev kro end hanekam på Nørrebro ... (Doctor Brønshøj) Gid fanden i helvede havde VAR ... (Hvepsebørge med rå løg)
Jeg føler mig nu ganske rolig ved, at det er Hjulmand, og ikke de mange trænere der sidder herinde, der sætter holdet. Han har mere end en gang, forklaret hvorfor nogle af spillerne er med, og alligevel, har mange herinde, ikke forstået hvorfor de er med, og at vi skal spille 4 kampe, på 11 dage.
yp og braithwaite er designet til at få deres forsvar ud og løbe en masse meter.

enter cornelius i anden halveg med optimale vilkår mod et par trætte center forsvarer.

jeg synes det giver fint mening?
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
annonce