Snak

Mere indhold efter annoncen
Den liste er jo lige så troværdig som Ballon d´or!
Til de folk der brokker sig over ranglisten; hvordan skal man ellers rangere..? Efter profiler? Ranglisten er ikke lavet efter meninger og holdninger, men efter facts.
Jeg ser ikke at denne rangliste kan laves mere fair. At påstå ranglisten ikke er fair er lidt ligesom at sige Leicester ikke var de korrekte mestre i 15/16
Toon toon, - her har vi Dolberg lige på trapperne, han slår snart igennem på landsholdet og bliver vores 1. Valg på toppen.

Jeg er ikke helt overbevist om Dolberg endnu, og hvor hans niveau helt præcist ligger. Han havde en stor sæson for to år siden, efterfulgt af en skidt sæson med en masse skader sidste år. Denne sæson skulle så være året, hvor man fik et bedre fingerpeg om, hvorvidt niveauet reelt er tættere på første sæson eller det man så i slutningen af sidste. Hvis man isoleret set bare ser på hans antal kampe og mål, så er han egentlig fint med, med seks mål i elleve kampe i ligaen (seks kampe, ingen mål i CL), men det falder en smule til jorden igen, når man så ser, hvor mange chancer og mål Ajax egentlig producerer - alene i ligaen, har de allerede lavet 57 mål, og kun seks af dem står Dolberg altså bag. Og det er ikke fordi han ikke kommer frem til chancer, for statistisk set er han den - udover den vanvittigt skydegale Ziyech - der kommer frem til flest afslutninger pr. kamp, men det til trods, har både Ziyech (naturligvis), Huntelaar og Tadic scoret flere mål - faktisk har alle i offensiven (angriberne og kantspillerne) pånær Labyad (som ind til for nyligt, sjældent fik mere end 5 minutters spilletid pr. kamp) været involveret i flere mål end Dolberg. Jeg prøver ikke at argumentere for, at Dolberg er dårlig eller lignende, min påstand er bare, at mange af os danskere nok har fået bygget en forventning op til ham, som vi endnu ikke ved om han reelt kan leve op til. For som sagt kan alle have en fantom sæson, men den ene sæson er ikke nødvendigvis sigende for spillerens niveau, og ind til nu, synes jeg man har set flere tegn på, at hans reelle niveau er stykke under det han viste i gennembrudssæsonen. Så ham har jeg altså ikke travlt med at få kaldt på landsholdet som en slags Messias.
Enig. Dolberg har ikke bevist nok til at vi kan kalde ham vores fremtidige angriber. Og p.t er der heller ikke rigtig nogle andre bejlere, Zohore er også faldet gevaldigt i niveau, ingvartsen har jeg ikke hørt noget som helst til og der er ingen reelle danske angribere i superligaen der er værd at kigge efter.
Der er 3-4 hold over os, som vi ville have en reel chance imod. Og en 3-4 hold under os, som nok er markant bedre set over længere tid. Så det er ikke nogen helt misvisende liste ift de sidste par år. Vi bør altid ligge mellem 11-25. Når vi sniger os ind i top 10, som nu, så har vi præsteret flot og når vi ryger under, så kan vi godt være skuffede. Og nej, det kan ikke kun vurderes ud fra befolkningstal, for selvfølgelig er vi over Indonesien og selvfølgelig ligger Uruguay godt til.
Man kunne måske putte Bruun Larsen eller skov på toppen
Eller kører fuld Mourinho med billing som den danske fellani
@levythedonkey89
Corner, Billing og Yussuf på toppen, så der sgu nok en af dem som vinder hovedstødsduellen
Mezut Carzola - Du kan da ikke kigge på hvor mange mål ajax har lavet i forhold til hvad Dolberg har lavet når han har været ude med skade i halvdelen af sæsonen indtil videre, hvis man ikke kan se at han er en fremtidig top angriber så man blind, du kan allerede se nu hvor dygtig han er med ryggen mod mål, og hvor god en afslutter han er . Han kommer til at blive en top angriberr og inden for 1.5 år er han ikke at finde i Ajax mere.
Skov skal først bevise sig, over en længere periode i internationalt regi hos FCK, før han overhovedet kan overvejes.
Ja, han gør det fint hjemme, men så snart der kommer international modstand, er han mere tvivlsom, for nu at sige det mildt.

Det rykker dog intet ved, at vi har et alvorligt problem oppe foran. Det er lige før man lige så godt bare kan smide Cornelius derop ene mand, for så at lade midtbanen (især Eriksen), lave målene. Ja overdrivelse fremmer forståelsen, men kan seriøst ikke rigtig se nogle gode bud lige nu....Og Bendtner er vel helt udelukket, selv om at han er fri af fodlænken igen i marts? Ikke ment som et direkte ønske om at få ham på, men en nysgerrig søgen efter holdninger til det...
Fuldstændig enig med @North. Vi har gjort en kanon figur og synes det er fuldt fortjent at vi bliver rangeret som 10´er på listen.
- Vi har virkelig fået os et stærkt landshold igen med masser af potientiale og det har absolut hjulpet at Morten Olsen fratrådte sin stilling. Vi spiller god fodbold men som mange andre herinde også mener så er angrebspladsen vores største problem. Jeg synes at udskældte N.Jørgensen er vores bedste bud på ham vi skal satse på som første angriber. De andre alternativer er simpelthen ikk gode nok i min optik. Cornelius er ikk målfarlig nok og Yussef Poulsen fungerer rigtig godt ude på wing pladsen så det ville være synd at fjerne ham derfra. Dolberg er også et spændende kort men jeg må ærlig talt indrømme at jeg ikk har nogen idé om hans niveau i denne sæson. Nogle herinde der ser Ajax´ kampe og kan fortælle lidt om hans præstationer? Ikk kun bedømt på mål?
annonce