Snak

Mere indhold efter annoncen
Mezut Carzola - Du kan da ikke kigge på hvor mange mål ajax har lavet i forhold til hvad Dolberg har lavet når han har været ude med skade i halvdelen af sæsonen indtil videre, hvis man ikke kan se at han er en fremtidig top angriber så man blind, du kan allerede se nu hvor dygtig han er med ryggen mod mål, og hvor god en afslutter han er . Han kommer til at blive en top angriberr og inden for 1.5 år er han ikke at finde i Ajax mere.

Han har nu altså kun misset fem ligakampe, samt deltaget i samtlige af CL-kampene, så at påstå, at han har været skadet halvdelen af sæsonen, er vist en overdrivelse af de større. Og jo, selvfølgelig er det da relevant at se på, hvor mange mål Ajax scorer og hvor mange af dem han står bag. På et hold der scorer så vanvittigt mange mål, ligger der selvfølgelig også en forventning om, at deres centrale angriber skal bidrage med sin del af disse - og givet det antal chancer han har pr. kamp, så vel jeg mene, at han ligger et stykke under, hvad man kan forvente. Det er et spørgsmål om at trække sin del af læsset, og her kan man - såfremt man mener, at han er så god som niveauet lovede i hans første sæson - sagtens forvente, at han trækker en større del.
Og så kan det godt være, at han kan det ene og det andet med ryggen mod mål, men det hele skal jo gerne udmønte sig og gå op i en højere enhed, hvilket det ikke altid lige har gjort for ham, siden han blev sin skade kvit i sidste sæson - ja, ofte var han jo faktisk bænket til fordel for Huntelaar. Og igen, jeg siger ikke, at han er dårlig eller ikke har potentiale, men der skal bare ske mere på banen for ham. For nogle år siden var det Viktor Fischer som blev spået en kæmpe karriere i en topklub, men det gik heller ikke som ventet. Det er ikke nok at have potentiale, det skal også gradvist forløses.
Selv William Kvist er bedre end Messi.
Chelsea AaB
annonce