Snak

Mere indhold efter annoncen
Havde håbet på at se Lindstrøm - vel ret baset vores mest formstærke offensive kort.

Kan dog godt lide at vi spiller 3-4-3 synes dog godt men kunne have diamant på midten uden Delaney og så Lindstrøm og Skov-Olsen på kanterne.

Dolberg som VM-topscorer kunne være lækkert, og kræver sandsynligvis 4 mål i gruppespillet.

4,4,4,4 - 0
5-2-3*
Den kunne vel ligeså godt hedde 3-5-2 eller 5-3-2 med en duo á Dolberg og ASO på toppen. Jeg kunne godt forestille mig, at Eriksen får en meget fri rolle i dag.
Følger: Randers FC - siden det hed Randers Freja /// Newcastle - siden 2010
Det ligner en skæv 343 med Mæhle med licens til at fylde den offensive kant ud, Delaney og AC vil så gardere for ham i venstresiden. Eriksen som udgangspunkt til venstre men midtsøgende ved possession. ASO naturligvis klassisk højre wing.
Angående Eriksen så bliver han naturligvis ikke låst ude på kanten. ASO vil often skubbe sig op næsten på siden a Dolberg me Eriksen bag dem i det klassiske 10´er-rum. Hvis wingbacks kommer langt nok frem som en slags wings vil det derfor være lige som at spille en klassisk 4-3-3 (4-2-1-3), bare med en ekstra 9´er i angrebet.

Det kræver dog både at de tre midterforsvarer kan dække af for de fremadstormende wingbacks og at wingbacksene til gengæld har de fornødne offensive evner til virkelig at få udbytte af den offensive frihed. Jeg tvivler på den samlede nissen Mæhle pakke i denne sammenhæng. Så skulle man måske have haft Robert Skov på banen i stedet for Nissen og så må Skov/ASO fordele rollen angriber/højre wingback som de har lyst. ASO spiller jo højre wingback til dagligt uden for mange defensive forpligtigelser.

Personligt havde jeg bare spillet 4-3-3 med Lindstrøm på venstre kant i stedet for JA i midterforsvaret. Jeg havde også kraftigt overvejet om ikke Braitwaite havde fortjent en plads som 9´er med sin aktuelle form kontra Dolberg. Han har også lidt mere fysik i boksen.
Nissen og Dolberg ud nu!
Fatter stadig intet af hvad Dolberg laver på det hold.
annonce