Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Ice wallow come
Stop nu med at brokke jer over hvor hvilke hold ligger. Det er baseret på et pointsystem. Det er ikke en liste over hvem der nødvendigvis er bedst.

Hvis Nr 3 i Premier League er 10 point bag Nr 1, og Nr 3 slår dem 4-0 på udebane, så rykker de jo ikke automatisk op på 1. Pladsen. Det er ikke sådan pointsystemet fungerer
Skrevet af TheSpursyWay
@Parvis
Hovedet var ikke det rigtige sted for spillerne, hvilket skyldes den manglende fokus på fodbolden hos medier og trænerteam.

Jeg køber simpelthen ikke den med manglende fokus. Det er en dårlig undskyldning for ikke at præstere til verdens største fodboldturnering.
Danmark var elendige og jeg har selv indset nu, at jeg og de fleste danskere havde alt for høje forventninger til dem efter et magisk EM.
Til dette VM så vi deres reelle niveau og det er generøst at vi ligger nr. 18 og ikke lavere.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af Toon Toon!
Ice wallow

Hvis vi ikke må brokke os for dig, så må du lige forklare meningen med at Colombia ligger så højt, når de ikke engang var med til VM. Sæt i gang
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Parvis
TheSpursyWay

Ikke enig. Det kunne tydeligt ses i spillet, at spillerne ikke var der mentalt. De gad jo nærmest ikke vinde kampene.

Ved VM i 2018 så vi bl.a. en spiller som Zanka glide ned i en vild tackling, som gav Kroatien et straffespark i den forlængede spilletid, fremfor at lade dem score. Og det var den helt rigtige beslutning! Den indstilling var slet ikke synlig i år, godt eksemplificeret ved det hovedløse forsvar ved Australiens scoring.
Skrevet af bruger 147114
Danmark følte sig nærmest skyldige i en forbrydelse, ved at deltage. Det samme med Tyskland.
Derfor spillede de ikke godt.
At tro at de bare kunne ligge alt kritikken til side, det er naivt og dumt.
Inden VM sad jeg selv med den tanke, at skulle vi vinde hele lortet, så var det faktisk lidt noget lort, for det VM gad jeg simpelthen ikke mindes om mange år. Derfor gjorde det mig ikke noget, at det gik som det fik.
Dk har nogle tænksomme spillere og heldigvis for det.
Skrevet af Toon Toon!
Det er direkte skammeligt at Hjulmand og co. ikke har været ude med en analyse af hvad der gik galt til VM endnu.

De må sgu da vide det - ellers er det først bekymrende.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Ashley’s Army
Så svært kan der vel heller ikke være at forstå hvorfor Colombia stadig ligger nummer 17 selvom de ikke var til VM. De fleste af holdene der kom langt til VM var allerede foran dem og øgede så bare forspringet. Danmark skuffede og rykkede under Colombia or Marokko overraskede og overhalede dem og derfor er de stadig nummer 17.

Og generelt sjovt som folk kan blive sure over en rangliste og kræve den viser nøjagtigt hvem der er bedst nu og her 🤣
50+1 er til for at sikre Bayern vinder 50 mesterskaber for hver gang en anden tysk klub vinder 1.
Skrevet af cagoda
@danishmagpie du glemmer at Canada var dårligere end det danske landshold.
Skrevet af smalldeine
Tilbage må stå, at man ville ikke kunne finde en dansk landstræner, der til VM kunne gøre det dårligere, selv hvis man søgte.

Det positive må være, at det kun kan blive bedre.
Skrevet af Job
...og så skal vi huske, at en del af kampene ved EM faktisk lignede det, vi så ved VM. Vi tabte til Finland og Belgien og spillede langt hen ad vejen en lige kamp mod Rusland - ind til der gik hul på bylden, og vi kom foran. Ved stillingen 0-0 havde russiske Golovin faktisk en chance, der minde meget om den Australien bragte sig foran på ved VM. Også mod Wales var der problemer - ind til vi kom foran.

I 99 ud af 100 tilfælde er det ikke nok, til at komme videre fra puljespillet...

De stærke præstationer fra de store danske landshold vi husker så godt stammer ofte fra perioder i kampene EFTER at Danmark er kommet foran. Ved 0-0 er der typisk lidt krampagtig stillingskrig...

Samtidig var alle tre puljemodtandere ved dette VM yderst opmærksomme på, at de skulle spille mod et dansk klassehold. Alt var studeret på video, og specielt Tunesien og Australien var klar over, at de skulle spille op til deres allerbedste, hvis de skulle have en chance mod Danmark. Det er ikke et godt udgangspunkt for at dansk landshold, der trods mange gode spillere trods alt ikke er - og aldrig bliver - en decideret topnation internationalt set.
Skrevet af Toon Toon!
Ashleys Army

Jo jo, jeg finder det bare besynderligt at nogle skal belønnes for ikke at være med til VM. Jeg mener ikke, at Danmark skal kunne tabe flere point end Colombia ved at Danmark deltager ved VM og Colombia ikke gør. Uagtet hvor ringe Danmark gør det.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Ice wallow come
@Toon Toon

Forklaringen er lige til. Det er baseret på point. Colombia har hverken opnået eller mistet point ved ikke at være til VM. De hold omkring dem der har underpræsteret er så røget længere ned, mens hold der har fået gode resultater er gået frem. Det er simpel matematik. VM ranglisten er baseret på et pointsystem.

At det så ikke er særlig retvisende er en anden snak. Men selve formlen er ret simpel. Det samme ses med UEFA’s klub rangering. Barca er nummer 7, og United nummer 8, selvom det ene hold er røget ud af chl 2 år i træk, og det andet ik engang har kvalificeret sig. Men over en årrække har de optjent nok point til at lægge hvor de gør.

Så igen, man kan sagtens brokke sig over at listen ikke er fair. Eller at måde at regne pointene på er dårlig. Men Hvorfor de lægger hvor de gør er ikke er mysterie men simpel matematik
Skrevet af Ashley’s Army
@toon
Danmark skovlede godt med point sammen i kvalifikationen ril VM, så der er lidt den belønning man får som kvalificeret. Nederlag til lavere rangerede hold rammer så extra hård under VM da de har den højeste multiplikationsfaktor. Så derfor ender Danmark med minuspoint for deres deltagelse.
50+1 er til for at sikre Bayern vinder 50 mesterskaber for hver gang en anden tysk klub vinder 1.
Skrevet af Toon Toon!
Jeg kan sagtens regne ud, hvordan matematikken hænger sammen, mener som skrevet bare ikke det giver mening at straffe nogen for deltagelse ved VM.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af vbkbh
@Job

Du tager vel forhåbentlig ikke Finland kampen med i det halvbagte regnskab du der stille op?

Det her danskerbrok bør simpelthen stoppe nu - jeg er udmærket klar over, at det gør det naturligvis ikke. Men om vi så havde stået med VM pokalen i søndags, ville der stadig være nogen som kunne finde noget at brokke sig over.

Gu var det en skuffende slutrunde. DK præsterede under niveau - og nej, selvfølgelig var det ikke repræsentativt for landsholdets reelle niveau. Hvad præcist der gik galt, synes jeg er svært at sige, men det var da tydeligt at der var noget mentalt, der ikke var som det skulle være. Plus skadesproblemer op til slutrunden.

Jeg forstår godt hvorfor Hjulmand ikke bare udtog alle mulige, i landsholdssammenhæng, uprøvede spillere. Hvis nu det havde været en "almindelig" slutrunde med træningslejr og et par venskabskampe op til, havde det muligvis været en anden sag. Men han vurderede det bedst at komme med en sammentømret trup, med relationerne på plads og spille sig ind i turneringen derfra. Det mislykkedes desværre og var muligvis en fejl man skal lære af.

Men altså. Man må sgu lige have lidt perspektiv med i sin vurdering af holdet. For det første var vi kvalificeret til 3. slutrunde i træk - i sig selv ikke hverdagskost. Vi er desuden blevet etableret i øverste Nations league lag - bl.a. efter to sejre over Frankrig (nej de stillede ikke op i sin bedste forfatning, men det er stadig en flot præstation af et dansk landshold). Vi gennemførte en fantastisk VM kval - ikke fra den sværeste gruppe, men det blev eddermame gjort overbevisende.

Nu står vi så overfor en EM kval, vi alt andet lige, har gode muligheder for at kvalificere os fra. Sker det, er vi med ved 4. slutrunde i træk. Ved ikke om det nogensinde er sket før. Oven i det, er der et spillergrundlag, som vel aldrig har været større? Jeg ser i hvert fald virkelig mange spillere uden for VM truppen, som ville have været mere eller mindre først på holdkortet til f.eks. VM i 2010 og EM i 2012.

Med andre ord, synes jeg der er masser af grobund for stor optimisme på landsholdets vegne de næste 4-5 år. Min klaphat er i hvert fald max på.
Skrevet af Binne7
Ja Argentina, de tabte også første kamp ved vm, hvorfor man jo ikke kan være nr 1 ;-)
Med svaghed for Liverpool, vil svarene nok være lidt farvede...
Skrevet af (u)tilfreds
@ vbkbh

Det her danskerbrok bør simpelthen stoppe nu - jeg er udmærket klar over, at det gør det naturligvis ikke. Men om vi så havde stået med VM pokalen i søndags, ville der stadig være nogen som kunne finde noget at brokke sig over.


Ja at vi havde vundet et VM i en semi-pariastat der bruger sportswashing for at blive anderkendt i det internationale samfund og Christian Eriksen havde taget en muslimsk beklædningsgenstand på inden han trykkede sheiken i hånden.

Gu var det en skuffende slutrunde. DK præsterede under niveau


-Vi får se..

Hvad præcist der gik galt, synes jeg er svært at sige, men det var da tydeligt at der var noget mentalt, der ikke var som det skulle være.


-Svaret er Hjulmand.

Det mislykkedes desværre og var muligvis en fejl man skal lære af.


-For historikken var ikke tilstede efter de mange år under MO?

Men altså. Man må sgu lige have lidt perspektiv med i sin vurdering af holdet. For det første var vi kvalificeret til 3. slutrunde i træk - i sig selv ikke hverdagskost.


-Nej men det burde det være, det er nærmest umuligt ikke at kvalificere sig med alle de hold der er med og de danske spillere burde være gode nok, hvilket peger på træneren når holdet fejler.

Nu står vi så overfor en EM kval, vi alt andet lige, har gode muligheder for at kvalificere os fra.


Vi skal kvalificere os med stor margin, alt andet er fyringsgrundlag for enhver siddende landstræner.

Sker det, er vi med ved 4. slutrunde i træk. Ved ikke om det nogensinde er sket før.


Det er ej heller sket før at over halvdelen af Europa skal være med til slutrunden, hvorimod der blot var 8 lande med da Danmark vandt vores indtil videre eneste mesterskab. Derfor er der ingen sammenlignelighed i din argumentation.

Jeg ser i hvert fald virkelig mange spillere uden for VM truppen, som ville have været mere eller mindre først på holdkortet til f.eks. VM i 2010 og EM i 2012.


Aaaah skal vi nu ikke lige... Du kan jo starte med at nævne alle de spillere og så sætte dem op imod dem du vil erstatte..
Skrevet af SotD
Wales kan diskuteres, men Canada viste meget større engagement og var en langt større offensiv trussel end os.

Sikke en gang ævl. Udover deres flotte kamp mod Belgien, hvor det lignede at de ville blive alles darling, var de to øvrige kampe da absolut uimponerende.

De scorede lynhurtigt mod Kroatien og havde vel ikke en reel chance i resten af kampen - ligesom imod Marokko hvor målet kom efter et selvmål.

Forventningerne til Canada var dog nogle helt andre end til Danmark, derfor tager de fra VM som en positiv overraskelse i modsætning til Danmark - men rent nøgternt leverede de to ringe kampe og én god.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Ice wallow

Hvis vi ikke må brokke os for dig, så må du lige forklare meningen med at Colombia ligger så højt, når de ikke engang var med til VM. Sæt i gang

Sæt dig dog ind i tingene selv. Columbia ligger stadigvæk nr. 17 fordi tilpas få hold har hentet point nok til at indhente dem, mens andre (herunder Danmark) har fået så tilpas meget minus via slutrunden at de er røget ud af bunden. Columbia og Italien ligger stationært på deres point, fordi de ikke har spillet kampe. Det får man altså ikke minus point for, for ellers ville vi have en rangliste der konstant korrigerede for afvigelser i kalendersystemet.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Jeg kan sagtens regne ud, hvordan matematikken hænger sammen, mener som skrevet bare ikke det giver mening at straffe nogen for deltagelse ved VM.

Måske ikke, men så ville vi altid have nogle svage lande til at ligge kunstigt højt, fordi de kvalificerer sig uden at være ret gode - f.eks. Saudi Arabien el. Costa Rica.

Columbia er blevet straffet løbende for at misse kvalifikationen ved at levere skuffende resultater. Omvendt er Danmark blevet beriget af en fænomenal kvalifikation - hvor vi faktisk ved at vinde over Skotland i den sidste kamp og Holland i træningskampen, kunne have fået en plads i 1. seedningslag fordi Italien der lå over os missede slutrunden.

Man kan tage højde for mange ting - men ikke alt. Og udover lige efter en stor turnering, så passer ranglisten faktisk utrolig godt samlet set. Det er virkelig nede i marginalerne vi leder for at skulle kritisere formlerne. Og med inddragelsen af Sydamerika i Nations League vil vi formentlig få det yderligere balanceret.
Silkeborg IF
annonce
0