Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(270000221401)
Haha, hørte lige at en del af den rent faktisk er en omskrivning af en børnesang.

Jeg ender sgu sikkert med at være glad for den :-D. Hvis den kører som baggrundssang til vores sejrsceremoni, så bliver det min all-time favorite!
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Skrevet af !8r3nQ3
Den.Er.Ringe.

Edit: Virker som om det er noget der er kradset hurtigt ned. Vi tager de her 5-6 floskler og finder noget der rimer. Melodien er alt for langsom, der sker ikke noget. Skuffet.
Skrevet af shaviro
Det virker som om man ikke rigtigt har sat sig ind i hvad det er sangen skal beskrive. Den her sang er vel mere baggrunden til at man finder en lottokupon på gaden og vinder milliongevinsten. En slutrunde for DK er jo ikke en lalleglad film for de mindste, det er en thriller i flere dele med op og nedture, spænding, sammenhold og fight. Hvis man vil lave et tapet til det bliver man nødt til at inkludere noget historiefortælling i musikken og lyrikken. Skal man sammenligne med eksempelvis sangen fra 1998 vil man opdage at sidstnævnte rent faktisk har en hel del forskellige aspekter, faser og udviklinger. Ikke at det er et mesterværk af episke dimensioner, men det passer langt bedre som tapet for en slutrunde, for det repræsenterer følelsesspektret bedre.
Skrevet af plutonium
Jeg tvivler på, at den vil blive det store radiohit.

Men i modsætning til mange af de tidligere slutrundesange, så har den her faktisk potentiale i forhold til at blive sunget på stadion. Omkvædet er sygt nemt at synge med på, og melodien er glad. Det samme gjaldt re-sepp-ten.

Er det en fantastisk sang, som vil blive hørt udenfor landskampe? Næppe. Men jeg ser den faktisk godt blive en, som vil blive spillet for fulde drøn til diverse landsholds-forfester.
Skrevet af Hanziz
Nej den er godt nok elendig. Men prøv at høre denne sang her
https://www.steffhoulberg.dk/fodbold
Skrevet af Thorgod
wow den er elendig ikke min smag
Skrevet af UdgaardsLoke
Der er også den her "guldklump"
https://www.youtube.com/watch?v=Fsr8fLp8XLY&ab_channel=Kvajepanden

Edit: Den nye er bare suk...
Skrevet af Thorgod
Ja den er noget bedre
Skrevet af Lazaronen
Men i modsætning til mange af de tidligere slutrundesange, så har den her faktisk potentiale i forhold til at blive sunget på stadion. Omkvædet er sygt nemt at synge med på, og melodien er glad. Det samme gjaldt re-sepp-ten.
Jeg tænker det har været en klar prioritering, men teksten er dårlig og uden at være videre sang-ekvilibrist virker det til at et eller andet er forkert. Tonen virker forkert eller også er det tempoet, det virker ikke umiddelbart nemt at synge med på, uden at det drukner i stadion larm.

Desuden er det dummeste jeg har hørt i en sang man skal kunne synge med på: "vil du, vil du, vil du" - og det på trods af at jeg hører bla. rap, Tropical fuck storm, Viagra Boys og den slags.
The ancient Greeks were the first ones to say an unexamined life is not worth living. They don't tell you of course what we found out, an examined life not that fascinating either.
Skrevet af MKilgallon
Helt igennem elendig EM-sang i år.


Fik lige lyst til at lytte til alle sangene gennem årene.
https://idraetshistorie.dk/temaer/fodboldhistorie/danske-fodbold-sange-fra-1984-2018/

Min personlige top3:

1 EM88
2 VM86
3 EM96
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af plutonium
Nu synes jeg generelt det er sjældent, at slutrundesangene bliver sunget i deres fulde længde på stadion, andet end under opvarmning og optakt. Når først bolden triller er det kun de nemme omkvæd, der bliver sunget (nationalsangen undtaget)

Og lige i dét perspektiv, så tror jeg faktisk at Alphabeat ramte plet i forhold til stemning og hvor nem den er at fange. Der har det været virkelig sløjt de sidste par gange i mine øjne. Hverken Nik og Jay eller Helmig var bare tæt på. Nephew havde elementer, der havde potentiale, men ramte heller ikke plet.
Skrevet af NnS
Den her sang er et misfoster fra en aflyst vestjysk konfirmation i 2020.
annonce
0