Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af danishmagpie
Bruger 146…

Hvad faen snakker du om?
Hvordan udleder du den logik ud af det jeg skriver?
Skrevet af MesutCazorla
De har næsten tjent, på 14 dages badeferie, hvad jeg tjener på et helt år.

Havde de vist gejst, og bare været uheldige med stolpe ud osv.. Fair nok.

Men det har jo ikke været tilfældet, vel?!


Hvad du næsten tjener på et helt år, er jo sådan set temmelig irrelevant og ændrer ikke på, hvor meget eller lidt spillerne skal have. Beløbet var for at nå et gruppespil, hvilket de gjorde.
Skrevet af Nanab
Set ift. den generelle indkomst for spillerne på landsholdet, sammenlignet med den almindelige danskers indkomst, holder jeg stadig fast på, at de beløb omtalt er fuldstændig ude i hampen.

Donér hver og en krone til Danmarksindsamlingen til februar. Og ja, jeg har selv doneret min del. Det vil i det mindste genskabe lidt af æren, efter alle protester mod VM i Qatar er udeblevet. Vi skal i den forbindelse lige huske på, at selv samme spillere absolut intet havde i mod sanktioner, dengang de ville blive væk fra en landskamp, for netop at øge deres indtægter fra landsholdet.

En del af en større tegnedreng
"No racism only inclusiveness"
Skrevet af Nanab
Men så skulle pengene vel ikke betales til dem, der er med til VM, men i stedet alle de spillere der deltog i kvalifikationen? Ellers giver dit statement ikke mening.
"No racism only inclusiveness"
Skrevet af Nobeltwist
Lidt ærgerligt at Hjulmand er så indspist at han ikke kigger og udtager Billing, Højlund, Uhre, Gytkjær, Ingvartsen. Kan aldrig være rigtigt at man har fripas til en slutrunde på tidligere meritter og kval og blot er mannekin dukker ude på bænken.
FC Unterhaching
Skrevet af MesutCazorla
Set ift. den generelle indkomst for spillerne på landsholdet, sammenlignet med den almindelige danskers indkomst, holder jeg stadig fast på, at de beløb omtalt er fuldstændig ude i hampen.

Hvorfor også sammenligne med den almindelige danskers indkomst, når du jo helt åbenlyst godt ved, at fodboldspillernes indtægter lægger i et andet luftlag? Hvad er formålet med den sammenligning?
Skrevet af PoD
Skrevet af KennethF
I dag 10:43
De har, trods det elendige spil, tjent voldsomt mange millioner hjem til DBU. Selvfølgelig skal de honoreres for det. Og så har en slutrunde formentlig aldrig været længere fra at være en badeferie, end denne var...


Men er det et succeskriterium?
Man kan jo hævde at det alternative hold fra strejken, eller Nørre væmmelse lilleput havde tjent præcis det samme hjem til DBU.

Hvis man vil tale penge, kan man jo også se de 891.000 som en kompensation.
Værdien på de danske spillere er faldet, ingen er kommet tættere på en større klub, nogle er nok blevet fravalgt.
Så på den bane har det jo være katastrofalt for spillerenes, og forhåbentlig Hjulmands, karriere.
Næppe det udstillingsvindue de havde forestillet sig.
Skrevet af Hasse1983
Pengene er jo på baggrund af kampene forud for VM. Deres præstationer for at Danmark kunne være med, og DBU få en masse kroner.

Deres VM præstation har ikke en skid med de penge at gøre.

At donere X antal kroner ændrer ikke på det faktum, at man valgte 300 min. drengedrøm over korruption og menneskerettigheder.

Som jeg har sagt flere gange. De skulle have meldt afbud til lortet, og den vej igennem taget afstand til alt det som dette VM er bygget op på.
Deres navne ville stå i historiebøgerne til evig tid, men om 1 år er det kun danskerne der husker dem, for deres elendige indsats.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af KennethF
De har boet på luksus hotel med luksus pools mv..
De har hyggetrænet og "spillet" tre kampe, hvor de på ingen måde brugte flere kræfter en højest nødvendigt.

Du ignorerer, bevidst går jeg ud fra, det mentale aspekt. Det har ikke været sjovt at være landsholdsspiller i de sidste par uger.
Skrevet af Lifetec
Well Emil Højbjerg får jo 852 kilo om ugen i Tottenham, så for ham var det jo en underskudsforretning.


Er du sikker på spillerne ikke også får løn fra klubben under VM? Ellers er det da gigantiske underskudsforretninger for spillere som Messi og Ronaldo. Men omvendt skulle Højbjerg så have tjent 2,5 mio. under de 14 dages VM....
F*ck hvor er det bare en sindssyg verden vi lever i!
Skrevet af Merriman
De skal have de aftalte penge, det siger sig selv.

5 min inde i den første kamp, husker ikke navnet men der var en tunesisk spiller der kom blæsende ind mod Eriksen. Sendte bolden ud på række 10, men slog sig på brystet som en sand kriger, billederne viste også millionæren Eriksen grinede sådan lidt arrogant hvad laver han.

Kan vi lade den stå lidt ?
Skrevet af Agervig78
Nu er der jo en fin og lang tradition for, at de penge, som landsholdsspillerne tjener for at være landsholdsspillere, bliver doneret, så mon ikke også de bliver det den her gang? Ift hvad mange af dem tjener til hverdag, så er de her beløb jo nærmest ikke værd at snakke om.
Fulham FC - COYW! Borussia Dortmund - Echte Liebe! SønderjyskE - Næsten tyske! Svendborg forenede Boldklubber
Skrevet af Bruger4321
Og dem afleverer de naturligvis tilbage eller donere. Med den indsats de har lagt for dagen bliver man sgu fyret i den virkelige verden
Skrevet af JustDolla
Syntes generelt det er latterligt at man skal betales så voldsomt et beløb, uafhængigt af om man så ikke mener det er voldsomt fordi de får latterlige lønninger i klubfodbold. Det skal være en ære at repræsentere landet, ikke et deltidsjob du har ved siden af, der lige betaler det materialistisk liv til dem og deres WAG´s.

Real Madrid siden 2001 Arsenal siden 2002
Skrevet af OlderWiser
Der er godt nok mange "intelligente" kommentarer til dette, men det kommer jo ikke bag på mig.

Jeg synes, at I tastaturkejsere skulle gå ud og pudse jeres knallerter. Hvis I da er gamle nok til at køre på knallert...

OT - Det ville klæde spillerne at donere til velgørenhed eller andet samfundskritisk formål.
ForzaNapoliSempre siden 1988 Negativitet er gift for sjælen Be kind - always
Skrevet af kimjen
Janteloven længe leve.
Hver en krone er forhandlet via de faglige organisationer.
Pengene er stort set for selve kvalifikationen til VM.
kimjen
Skrevet af calciopolisince92
Har arbejdet for kræftens bekæmpelse, og har virkelig hørt om de mest tragiske historier. Donér GERNE de samlede små 25 mil. i har tjent på den her slutrunde til eksempelvis, Børnecancerfonden. I tjener masser af penge til hverdag. I har nok penge. Og jeg tror/ved, at velgørenhed og godt formål af en art, ville gøre gavn. For jeg ved, at der har siddet små børn på riget, og håbet på jer som hold. Mange af de børn, har kun håbet tilbage.. Capisce?
Skrevet af Mazraoui
Syntes ikke hjulmand skal gå eller fyres. Dog er der et par af spillerne der skal skiftes ud/genovervejes til næste slutrunde imo. Wass, Stryger, Robert Skov, Braithwaite, Yussuf Poulsen, Cornelius og måske endda Delaney bør absolut ikke være sikre kort ved EM i 24 (hvis vi kvalificere os selvfølgelig). Tror på at både Schmeichel, Kjær og Eriksen har en slutrunde eller to i sig endnu, men når man kigger på talentmassen er er vi virkelig godt dækket ind. V Kristiansen, O’Riley, Hjulmand, Billing, Kjærgaard, Højlund og Sertdemir muligvis, kunne overtage for de syv førstnævnte. Derudover skal en Dolberg til at tage sig sammen hvis han også vil med. Kunne være fedt hvis vi lige fik opdaget/udviklet en diamant/klasse 9’er i mellemtiden. Wind, Højlund, Faghir osv er alle stadig unge. Desuden er Corner og Dolleren heller ikke gamle, men ingen af dem har været decideret fremragende på landsholdet eller på klubplan for den sags skyld. Mika Bierith som er ejet af Arsenal er spændende, men også meget ung/uprøvet på højt niveau. Har ikke den store tiltro til Ingvartsen, Uhre og Odgaard eksempelvis.
Skrevet af JamMasterJay
Hasse, det er vel ikke en kvalifikationsbonus, men en udtagelsesbonus. Var det for at kvalificere sig, skulle alle spillere der har deltaget i kvalifikationen have del i den...

In any case, englænderne har doneret alle deres penge til England Footballers Foundation siden 2007, så det er ikke unormalt at de penge gives væk. Men givet den famøse strejke er der vel næppe tvivl om at det ikke kommer på tale for danskerne. Og det er der jo intet ulovligt i.

DBUs bonus betyder nok ikke så meget for dem, og økonomisk er det største tab nok på potentiel fremtidig indtjening (højere løn og reklameindtægter), for der er de ikke ligefrem gået op på baggrund af det der blev vist på eller udenfor banen.

(edit: kan lige se at DBU har sagt at noget af det gives til charities - og det er i hvertfald en god idé rent image-mæssigt).
Skrevet af danishmagpie
Kenneth F..

Hvorfor har det ikke været sjovt at være landsholdsspiller i de sidste par uger?
Hentyder du til al den politiske snak?
1. Har det ikke været fuldstændig samme vilkår, for stort set samtlige europæiske lande?
2. Vi taler VM.. Det er det absolut største man kan deltage i. Det er en drengedrøm der går i opfyldelse, for samtlige der er med. Hvordan f. kan man ikke synes at det er sjovt at være med til? (hvis man ikke ønskede at deltage, kunne man have sagt nej tak)
Når man først tager med, så har man fandeme pligt til at give sig 100%!

Jeg synes simpelthen det er for krukket, at stille sig op, og bruge det som en rigtigt dårlig undskyldning efterfølgende.

Jeg begriber slet ikke, at nogen prøver at forsvare de spillere.
annonce
0