Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvorfor behøver de ikke donere noget, Hasse?
Det er passende at smide en pose penge til menneskerettighedsorganisation efter eget valg, når nu man ikke kunne vise støtte, som man ellers havde proklameret.
De er forhåbentligt mand/kvinde nok til at de giver de penge væk (velgørenhed eller andet). Ingen fortjener dem, da de vel ikke at har udført det arbejde, som de er blevet ansat til :-)


Spillerne modtager 891.000 kr. fordi de har kvalificeret sig til VM gruppespillet, så de har vel lige præcis udført det arbejde, som de er blevet lønnet for.
Klubben fra vidunderlige KBH, Love United, Hate Glazers
Og?! Det er jo hamrende uinteressant … Hvis de havde lykkedes var det jo ikke en historie. Kooom nu ind i kampen Bold.dk … Det er populistisk journalistik på baggrund af den frustration der er blandt landsholdets tilhængere. Vis nu lidt klasse tak!
@danishmagpie. Så hvis de havde boet i et shelter og havde skulle lave pølser i hul, så havde de jo selvfølgelig præsteret bedre. Hvad er det for en håbløs logik…
Derfor jeg elsker denne verden
Svindehunden lever.
Well Emil Højbjerg får jo 852 kilo om ugen i Tottenham, så for ham var det jo en underskudsforretning.

De må have noget røde ører når de går ned og hæver dem, men så igen Hjulmand kunne have ladet være med at udtage folk der ikke gad og hellere ville blive hjemme.
Rare Hjulmand duer ikke til mandskabs behandling af ´stjerner´.
Det er stadig et job at være fodboldspiller, og som alle andre lønnede jobs må der stilles krav, ligesom der må være konsekvenser for manglende disciplin og engagement. Du fik din chance på landsholdet, en drengedrøm mange ville sælge deres mor for, du forpassede den, og du vil ikke blive hidkaldt igen.
100%
De burde tvinges til at gi det hele til velgørenhed. De har ikke været 2 kr værd
.
DBU skulle tvinge dem til at donere hele beløbet til ofrene i Qatar. Blodpenge som de får efter den værste slutrunden i 20 år. De har ikke fortjent en krone.
annonce