Snak

Mere indhold efter annoncen
3 point på udebane i derbyet er sgu godkendt!

Valverde blir jeg mere og mere glad for.

Hala Madrid
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Hala Sims91
Hvor er det dejligt med endnu en sejr og maximum point efter 6 kampe! Det bliver et tæt kapløb med Barca i den her sæson.

Jeg er enig i at Vinicius smider sig for let, men han har nok også været ekstra frustreret over den hårde medfart han har fået og de klamme racistiske fans som Atletico har. Ærgerligt det ikke var ham der scorede men fedt at han fik danset da Rodrygo laver et klassemål efter en klasse aflevering/assist af Tchouaméni!

Tyndt rødt kort til Hermoso, men Reinaldo burde jo være udvist i første halvleg med den vanvittige tackling på Rodrygo.

Dejligt med en sejr på et rigtigt svært sted mod lillebror, og hvor er det fedt at Real ikke er vanvittigt afhængige af Benzema altid mere. Valverde, Rodrygo og Vinicius har virkelig steppet op, det er fantastisk at se og lad det endelig fortsætte.

Det lover godt og fedt med rotationer. Benzema er forhåbentlig tilbage efter landskamp pause og så kører de forhåbentlig videre!

Hala Madrid!!!
Vinicius´ film er så meget til grin. Det er en ting de unge stjerner kunne lære af Erling Haaland, når han falder så rejser han sig altså også op med det samme.
haha mafia
Er niveauet virkelig ikke højere end at enkelte Barcelona fans forsøger med patetisk trollen med ligegyldige fraser om at Real Madrid snyder, bestikker og filmer!

Fair man holder med rivalen og gerne vil diskutere fodbold. Men der må være et højere niveau, uden ligegyldige aggressive kommentarer blottet for substans.

Det gælder i øvrigt alle veje.
@Camacho
Er niveauet virkelig ikke højere end at enkelte Barcelona fans forsøger med patetisk trollen med ligegyldige fraser om at Real Madrid snyder, bestikker og filmer!

Sig mig, hvor læser du, at brugere skriver at Real Madrid snyder, bestikker og filmer her i tråden? Måske “filmer”, men ikke de to første. Særligt den kære Vini får nogle ord med på vejen, hvilket jo også er fortjent taget hans opførsel i betragtning? Eller du er måske af en anden holdning?

Men ellers er der da også kommentarer den anden vej mod Atlético. Men det er okay, ikke også?
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
.
...Atleti desde 1988... ...Los cuervos del fin del mundo desde 2008...
Jeg synes selvfølgelig, at det er ærgerligt, at fans bruger det som fodder til racistiske tilråb osv.

Men bortset fra det, så bliver jeg godt nok træt af de dér latterlige små dansenumre fra et eller andet computerspil, eller en TikTok-video, eller en musikvideo, eller whatever. Det er anstrengende og selvfedt, og jeg synes efterhånden det burde give et gult kort, ærlig talt. Så anstrengende er det, og det vokser i udbredelse, lader det til.

Og ja, specielt når det akkompagneres af een eller anden popsmart frisure. Kulturclash, givetvis, kald mig bare en firkantet europæer, men det ville imo være dejligt hvis vi kunne blive fri for alt gøglet, og bare se noget fodbold.
Landsholdet/OB
Lidt ufortjent set på spil og chancer. Atletico
Dominerende, men typisk Madrid så er de hyper effektive og scorer på deres 2 chancer. Uha hvor er vini jr en skuespiller. Håber han lærer at styre det, for ellers bliver han da klodens mest hadede spiller snart
annonce