Snak

Mere indhold efter annoncen

Dansk Brann-keeper blev opsøgt i sit hjem

ons 18. aug 2021

Den danske Brann-målmand Mikkel Andersen er tilbage i træning efter nogle hårde dage, hvor han er blevet udsat for hetz online og opsøgt på sin privatadresse, oplyser klubben.Læs hele nyheden her
Hvis ikke det var ægtefællen han havde sex med i omklædningen så er der nok også lidt derhjemme der skal tales om…
Nu er man jo ikke sikker på at han har knaldet nogen
Det kan jo også være de lever i et åbent forhold, ingen ud over dem selv, og måske folk helt tæt på, ved det, og alle burde vel også være lige glade.

I det hele taget synes jeg der er en tendens til for meget ikke-fodbold relateret materiale herinde - det kan da umuligt være vigtigt hvem voksne mennesker dyrker sex med eller om de har købt en ny bil.

Enkelte sager der ikke har ret meget med fodbold at gøre, som f.eks Verhagen i Viborg kan jeg forstå finder vej, men at folk (også) har et sexliv i Norge er ikke én af dem.

Og ja, jeg ved godt jeg bare kan lade være med at læse og kommentere på det :)
Konsulenten. Kan du ikke lige rejse til Norge, og hjælpe politiet, hvis du ved hvad der er foregået.
Enkelte sager der ikke har ret meget med fodbold at gøre, som f.eks Verhagen i Viborg kan jeg forstå finder vej, men at folk (også) har et sexliv i Norge er ikke én af dem.


Haha, at folk har et sexliv i Norge?

Du mener; at spillere går på druk få dage før vigtig kamp for at undgå nedrykning, begår indbrud på stadion via alarmkoder de ikke burde have kendskab til, så de kan holde natlig efterfest med purunge piger. En knalder 17 årig studine i boblebadet i omklædningen, mens en holdkammerat foretager sig ting med en af de unge piger som gør at han ikke længere er på kontrakt i klubben, men i stedet er under eftersøgning af norsk politi.

Fordi folk har et sexliv i Norge, siger du?

EDIT: Selvfølgelig er man uskyldig indtil andet er bevist i retten, og naturligvis er der ikke nogen som skal opsøges i eget hjem osv.
Men selv hvis du fjerner al sex´en fra beskrivelsen ovenfor (og resten er jo kendsgerninger som også er bekræftet af klubben), så synes jeg stadig at det er en relevant historie. Man må ikke glemme at fodboldspillere i kraft af deres virke, også er rollemodeller.

Man må ikke glemme at fodboldspillere i kraft af deres virke, også er rollemodeller.


Omvendt skal unge mennesker også lære at forholde sig kritisk til kendte personligheder.

Fx ikke stole blindt på influencere og andre moderne con-artists.

Giver ikke meget for udtrykket ´rollemodel´.
Og hvis det endelig er, skal det være meget mere konkret og nært - end en eller anden kendt person man alligevel, ikke kender i sit daglige liv.
WE ARE [b]FANS[/b] WE ARE [b]OWNERS[/b] When everyone around seems bought and sold We are worth our weight in gold! [u]Anti[/u]-listen: Milton Keynes, Red Bull GmbH, Farum, Sportwashing, Forenings Sell-Outs
@Oasis, nej jeg synes egentlig ikke at det er synderligt relevant læsning på et ellers rimelig seriøst dansk fodboldmedie, måske for Se&Hør og andre tabloide medier og så lokalt i Bergen, men for Bold.dk burde den sensationelle vinkel ikke være interessant.

Det betyder ikke at jeg billiger spillernes beslutning om hverken at bryde ind, drikke sig i hegnet, have orgier og det der er værre - og det er jeg også sikker på at klubben heller ikke gør, så der vanker selvfølgelig en disciplinær straf til de implicerede.

Men det er hverken den første eller sidste klub hvor der er blevet drukket øl og dyrket sex i omklædningsrummet uden ledelsens viden, jeg ved det, for jeg har såmænd selv været der, dog ikke på samme niveau som i Brann :)

Hvis ham der har begået overgreb findes skyldig synes jeg selvfølgelig det er relevant at nævne i en artikel, og så ligger hans fodboldmæssige fremtid nok i Norges svar på Ishøj eller Værebro, og det er selvfølgelig helt som det skal være.
annonce