Snak

Mere indhold efter annoncen
Jo, pibbles. Man rammer da månen før stjernerne.


Okay. Fortæl mig hvorledes det hænger sammen?

Kan man ikke sende noget ud i universet uden at ramme månen?

Selve citatet handler om, at selv hvis man ikke når målet, vil man stadig være en "stjerne", så længe man går efter det.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Man kan utvivlsomt sende noget ud i rummet uden at ramme månen. Det er endda mere sandsynligt ikke at ramme månen end at ramme månen, hvis man sigter efter stjernerne. Men månen er tættere på end stjernerne og rent faktisk allerede, medmindre man har sølvpapirshatten på, ramt af indtil flere mennesker. Derfor er det vel mere plausibelt at sigte efter stjernerne end månen. Og samtidig være tilfreds med at nå månen hvis stjernefærden ikke lykkes.
men nu er det ikke citatet rumleskaft. det korrekte er:"aim for the moon. if you miss, you will still be among the stars."
Det er jeg med på. Det er bare et fjollet citat, der ikke giver mening. Månen er tættere på jorden end på stjernene. Det burde selv en præst vide.
Hvis man nu forlader jordens atmosfære og tager op til fx den internationale rumstation så er jeg rimelig sikker på man føler man er imellem stjernene hvilket vel ikke er helt forkert da man er i rummet "sammen med dem". Og den er unægteligt en del tættere på end månen. Der står jo ikke man skal ramme en stjerne men bare være "among them". Genial diskussion forresten :)
annonce