Snak

Mere indhold efter annoncen
De danske holds lodtrækninger iår har også bare været elendig uden lige...

FCM trækker Benfica stærkeste hold muligt forbeholdt CL kval kampe. Efterfølgende fået den 3. sværeste EL gruppe på papiret.


FCK fået 2. Sværeste CL gruppe på papiret.

Og Silkeborg skam også trukket West ham og Anderlecht. Som er Blandt sværeste ECL gruppe.

Danmark har da virkelig også bare ramt nitten i år, realistisk set burde vi ikke skaffe særlig mange point.
Kenken: I denne runde, hvilket du må referere til hvis du taler fakta, er det Silkeborg der trækker læsset.

Hvis du derimod snakker for sæsonen er det FCK som trækker læsset med 6,5 point modsat FCM/Silkeborg med 4.

Hvis det er historisk er det selvfølgelig også FCK der har trukket læsset. FCM er godt på vej, og kan overhale FCK i sæsonen på antal point indsamlet grundet CL/EL. Men før det er sket, er der ingen fakta til at underbygge din påstand.
Godt arbejde af alle. Også FCK og især Viborg.

Også godt arbejde af Randers sidste år.

Vi gør det sgu godt her i lille Danmark.
I know what you did last decade against Hobro
Vildt at Det går så dårligt I tyrkiet, når man tænker på hvor mange penge de bruger på lønninger
.
Det er rigtigt at DK i denne sæson har haft uheldig lodtrækninger (hvis man fraregner Viborgs vej til PO runden og SIF´ møde med Helsinki i EL PO runden som useedet), men man skal også huske på at FCK sidste år formentlig havde den letteste gruppe et dansk hold nogensinde har været i bla. med et hold fra Gibraltar.

Altså at vi ligger udenfor top 15 hænger mere sammen med de foregående år end sidste år og uheldige lodtrækninger er andre lande altså også ude for i ny og næ. Det er essensen i lodtrækninger at man kan være heldig/uheldig men derfor også et fint system UEFA har hvor der ses over 5 år og ikke kun et enkelt eller 2 år så over tid udligner det sig og giver et realistisk billede af styrkeforholdende mellem ligaerne i Europa.

At den norske liga ligger betydelig over Suppen lige nu er dermed også et realistisk billede på at den norske liga er bedre end suppen selvom suppe fans herhjemme selvfølgelig mener noget andet, som der skrives foroven uden overhovedet at have noget som helst der minder om underbyggelse af den påstand...

Det er samme tåber som mener Suppen kun lige er et lille nøk ringere end top 5 ligaerne i Europa, men then again der skal nok også være holdninger her om at jorden er flad og at julemanden rent faktisk findes ;-)
Reelt har fcm gjort det bedst i år.
UEFA har tilfældigvis valgt at de 4 cl-point bonus for kvalifikation for fck tæller i både klub- og landekoefficienten, så fck pt lander på 6,5 point.
UEFA har modsat tilfældigvis valgt at de 3 el-point bonus for kvalifikation for fcm IKKE tæller i landekoefficint, men kun klubkoefficient.
Hvis regelsættet for cl og el var det samme ville fcm have bidraget med 7 points til DK’s landekoefficient mod FCK’s 6,5.
Norge har været begunstiget af at have haft gode resultater fordelt på kun 4 hold. Inden længe får de fem hold i europæisk og kan samtidigt næppe opretholde de seneste års overpræstationer, så de vil helt naturligt falde tilbage igen. Men flot er det.
Mange af os har det vist med at gå for meget op i den liste. Det interessante er vel først og fremmest at de danske hold kommer så langt som muligt i de bedst mulige turneringer. Jeg synes det ser ok ud for FCK´s muligheder for at komme i EL i foråret bare med 2-3 ligapoint. Sevilla er virkelig dårlige lige nu. De skifter så træner nu, men mon ikke deres problemer stikker dybere. FCM er i en underlig gruppe, hvor alle slår hinanden på skift. På papiret burde FCM være underdog, og med to udekampe tilbage, tror jeg mest på en 3. plads og Conf. league kvalifikationsrunde, men det kan også sagtens blive en 1., en 2. eller en 4.-plads. Silkeborg er i gruppe med elendige FCSB, som de nok slår igen, men Anderlecht og West Ham, det er svært. Hjemmekampen mod Anderlecht bliver nøglen, og der vil Anderlecht formentlig kunne nøjes med en uafgjort, så jeg tror ikke meget på europæisk fodbold i Silkeborg i foråret.
Hvis regelsættet for cl og el var det samme ville fcm have bidraget med 7 points til DK’s landekoefficient mod FCK’s 6,5.

Vi kommer ikke uden om, at dette er rigtigt. Hvis regelsættet var lavet på en anden måde, så det passede ind i ens dagsorden, så ville Midtjylland have lavet flere points, end de har. Det er skarpt set.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Det er tilfredsstillende, at se bla Norge og Sverige ligge fint til mht. foregående sæsoner. De har flere hold med generelt pt og i sær Norge står godt.Ukraine holder deres placering qua Shaktars bidrag til point. De ligger også pt. højere end noget dansk hold. Tyrkiet er godt besat, og Scotland er inde i stabil udvikling( mangler lige celtic tar flere point) til kommende udgave. I soleret set uden at tænke på udregning af point/ hold pr. land, ja så klarer Liechenstein sig godt.
annonce