Snak

Mere indhold efter annoncen

Danske klubber kæmper for vital top 15

fre 16. sep 2022

FCK, Silkeborg og FCM skal vinde en del europæiske kampe, hvis drømmen om Danmark tilbage i top 15 på koefficientlisten skal blive til virkelighed.Læs hele nyheden her
Bold i glemte da at komme med status efter 1 runde..
Fedt FCM trækker læsset for Danmark for tiden
Kenken jeg håber du laver sjov Midtjylland har vundet en ud 6 kampe i Europa indtil videre.
Men vi må da håbe de fortsætter som de gjorde igår
Syntes det er flot at Norge er så højt på listen med så markant lavere lønninger end Superligaen. Vil nu også stadig mene at niveauet er 1 eller 2 under Superligaen, men de har gjort det godt!
Ja, det er egentlig helt vildt at Norge er så langt oppe. Vi snakker altså 12. pladsen.
kenken: Fedt FCM trækker læsset for Danmark for tiden

Ja FCM har tjent 3 point pt hvor fck har tjent 5 point… :)
Så hvor er det de trækker læsset?
Mistede lysten til Dansk fodbold efter slutspillets indførelse. NFC og NUFC…
FCM eller FCK må bare vinde EL. Så er der nok engang sikret en plads i CL til næste år.
Hobro
FCK har indtil videre optjent 6.5 point i år: 1.5 i kvalifikationen, 1 for en uafgjort og 4 for at kvalificere sig til Champions League.

Viborg har optjent 4 point, ligesom FCM har, hvorimod Brøndby og Silkeborg begge har 2.5 point.

Man kan se hele oversigten her: https://kassiesa.net/uefa/data/method5/ccoef2023.html
Som overskriften siger
Det var en god aften igår, men det er stadigvæk urealistisk at tænke top 15 selv med et udelukket Rusland. DK har lige nu ca. 1 koef. point op til Ukraine på 15. pladsen der svarer til 2 sejr og 1 uafgjort vi skal hente mere end Ukraine samtidig med at vi skal holde speciel Tyrkiet bag os med 4 hold imod vores 3 der alle er i meget svære puljer.

FCM skal nu til Feyenoord og bagefter til Lazio og henter de bare 1 point i de to kampe er det flot. Så må man forvente at de kan slå Sturm Graz i sidste kamp på hjemmebane og tage 3. pladsen i gruppen der giver kampe i foråret i Conf. L PO.

FCK kan man håbe de kan skrabe en uafgjort eller 2 sammen med i de 2 kampe mod Sevilla ude og Dortmund hjemme og måske nappe 3. pladsen med historisk lavt pointantal, men det er stadigvæk pænt optimistisk.

SIF har muligheder for 2. pladsen i gruppen da vi må forvente de slår FCSB i returen og skaber en finale om 2. pladsen hjemme mod Anderlecht og ja så stiller WH formentlig med et 2. hold i den sidste kamp man heller ikke helt kan afskrive da WH da formentlig har vundet gruppen.

Det er de mest optimistiske scenarier der er opstillet foroven hvor alle 3 danske hold spiller europæisk til foråret af en eller anden art. Mere realistisk er det nok at kun FCM går videre i Conf. L og at DK overhales af Tyrkiet og ikke henter Ukraine der har lige så mange hold med som vi har og som spiller i lettere grupper end de 3 danske hold.

Det vil betyde mindst 2 år uden for top 15 og uden "forærringer" ind i europæiske gruppespil og det vil betyde at alle udover FCK og FCM er useedede i de afgørende runder.
annonce