Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja om du skriver at hvert hold skal i snit lave 1,5 points hvis der er 5 hold med vs. 1,2 points hvis der er 4 hold med eller skriver det totale points antal for hhv. 5 eller 4 er sgu da det samme sømand :-)

Som jeg skrev så er forskellen her reelt mellem 1 uafgjort og en sejr for hvert hold på en hel europæisk sæson. Forskellen er der, men så skal man heller ikke overdrive den når gruppespils holdende som jeg skriver spiller et sted mellem 8-14 kampe på en europæisk sæson.

Der er himmelvid forskel på at starte i PO runden i EL som useedet som både SIF gjorde i år og Randers sidste år og derved være garanteret gruppespil i ECL som begge da også havnede i og så starte i 2 kval runde i ECL med udsigt til 3 runder som useedet. Det er ikke et "næsten garanteret gruppesil" som du vrøvler om!

Som jeg også skriver så har kun FCK formået at kvalificere sig til et ECL gruppespil ved at gå igennem 3 runder i kval runderne for ECL som eneste danske hold og det har hovedsageligt været fordi de var seedet.

Som jeg skriver sp er fordelen for top 15 hold at man kan have useedet hold der kan "tabe" sig ind i europæiske gruppespil - det kan du sgu´ ikke hvis du ligger udenfor det fine selskab og deri ligger den største forskel.
annonce