Snak

Mere indhold efter annoncen

Danske klubber kan friste bænket Schöne

Skrevet af bold
tir 30. aug 2016
Landsholdsspilleren Lasse Schöne er åben for et skifte væk fra Ajax i dette transfervindue, og han afviser ikke at et par danske klubber vil kunne friste ham.

Læs hele nyheden her
Skrevet af bjerghest
En lejeaftale med OB tak!
Skrevet af Frankofil
Midtjylland, Fck & Bif kan ikke bruge ham og ved ikke om andre er interessante for ham.
Jeg hader den klub du holder med. Fck Fan. Årets bold.dk bruger 2011 & 2014.
Skrevet af colin368
Tror desværre ikke OB er en af de interessante klubber der nævnes, har fornemmelsen af at folk hellere vil skifte sportsgren end at skifte til OB for tiden :-)
OB og Sheffield Wednesday gode billige krimier : http://www.arnoldbusck.dk/boeger/krimi-og-spaending/smertens-hus http://www.arnoldbusck.dk/boeger/krimi-og-spaending/doedens-kavaler http://www.arnoldbusck.dk/boeger/krimi-og-spaending/laaste-doere
Skrevet af Helstad
Tænkte her til morgen: hvilken landsholdsspiller henter FCK i dag? :-)
/Helstad Aarhus Fremad er verdens bedste hold
Skrevet af #GGMU
Ikke schöne ihvertfald, kan ikke se hvad de skal med ham :-)
Skrevet af 92/93
God humor colin :)
Men OB kunne med en god signing eller to komme op og blive interessant de har et fint koncept og en god træner men mangler offensiv kreativitet.. Ville være godt for ligaen tror jeg..
Skrevet af bruger 144709
Så ob
Skrevet af Jennerdrengen
Alle - måske med undtagelse af FCK vil jo gerne have en spiller som Schöne, der ville pynte på et hvilket som helst hold i suppen.

Skal han skifte til DK, rive familien op i en alder af 30 vil han formentlig insistere på en længere kontrakt og ikke en et-årig lejeaftale. Der skal formentlig også en ganske pæn løn til en spiller med hans CV - selvom han kan komme på forskerordning.

Så en klub med en langsigtet plan der er villig til at give ham en 3-årig kontrakt og en løn på min. 200.000 om måneden. Dertil kommer så lige at en transfer formentlig vil stå i omkring 1 mio. Euro.

Det bliver vist en ganske lille felt bestående af FCM (hvor man imidlertid har hentet Van der Vart ind) og BIF.

Endelig så er der FCN der også har råd og kunne tilbyde ham en position, hvor man bygger holdet op omkring ham og, han kan øse ud af sin erfaring - en drømmespiller i mine øjne, men desværre også til en pris som FCN aldrig før har betalt før. Pengene har man dog og med 8-9 U-21 landsholdsspillere på holdet, måske også et tilstrækkeligt interessant projekt - hvis man kunne overbevise Schöne om det.

Han ville dog samlet set også blive en udskrivning på omkring 15 mio DKK over tre år inkl. transfer og løn - og det er spørgsmålet om de penge ikke kunne anvendes bedre. Det ville dog give såvel tilskuere som sponsorer en fornyet tiltro til at man mener det alvorligt i FCN og en tro på, at FCN igen vil komme op i toppen i løbet af et par år.

Men, 7,5 mio. i transfer og 7,5 mio. i løn over tre år snævrer jo nok feltet ind til BIF, FCM, FCK hvor det reelt nok kun er BIF der er interesseret.
Skrevet af colin368

God humor colin :)
Men OB kunne med en god signing eller to komme op og blive interessant de har et fint koncept og en god træner men mangler offensiv kreativitet.. Ville være godt for ligaen tror jeg..


Helt enig, men det største problem lige nu, er at vi har mødt alle dem der gerne skulle ende under os, (undtagen AAB), og det har kun kastet en enkelt sejr af sig. Tvivler på at der ligger 3 point og venter i parken efter landsholdspausen og så ligger vi igen igen og roder rundt på 10-pladsen :-(
OB og Sheffield Wednesday gode billige krimier : http://www.arnoldbusck.dk/boeger/krimi-og-spaending/smertens-hus http://www.arnoldbusck.dk/boeger/krimi-og-spaending/doedens-kavaler http://www.arnoldbusck.dk/boeger/krimi-og-spaending/laaste-doere
Skrevet af mactrader
Kom du bare hjem til Lyngby, Lasse. Hellerup Finans kan nok finde nogle sponsorer, nu topskatten bliver sænket/ fjernet - måske?
København er en forstad til Lyngby
Skrevet af phillipo_1880
har lige læst århus stiftiden at AGF vil præsentrer en ny spiller som har spillet for ajax :)
Skrevet af Sharkethics
"Har spillet for Ajax" dækker jo ret mange mennesker, og selvom jeg stadig synes Schöne er en klassespiller, så ligger hans force i en alder af 30 år næppe som kantraket i Disco Glens 4-1-4-1.
Nok nærmere inde centralt, hvor både Danny, Sverrison, DAP, Amini (og måske Spellman, hvis der hentes en kant) har forventninger om en del spilletid og på fri-/hjørnespark hvor vi også har 3-4 stykker der er ganske habile.
Som en bruger tidligere nævnte ligger hans markedsværdi nok tæt på 1 mill ? - det virker som mange penge for en spiller man reelt ikke har brug for(selvom jeg synes han er bedre end mange af de spillere han ville konkurrere om pladserne med, for ikke at nævne at han er hamrende sympatisk, professionel og har ubeskrivelig vigtig erfaring).

Alt dette ud fra et perspektiv der hedder Schöne overhovedet er interesseret i den overhængende risiko der er for at spille om nedrykning, istedet for Europa League/CL - det lyder ikke meget sandsynligt!

Jeg håber istedet der er tale om et uforløst talent med speed i støvlerne, godt overblik og et skud der kan gå ind fra distancen, der er skiftet til en obskur liga og nu bliver hentet til DK!
Skrevet af Eskapisten
men @Sharkethics i GF vil vi jo helst have centrale midtbanespillere på alle positioner. Han kan vel spille venstre eller højreback. Den position har vi endnu ingen centrale midtbanespillere til :-)
Skrevet af Donny
Jeg tror Schøne er på meget højt niveau ift. Superligaen. Mener han kan forstærke alle klubber inkl. FCK. Tror I ikke Schøne er på niveau med Falk, Kahlenberg, Fisker, Hjulsager, Jakob Poulsen? Hvilke centrale/off midtbaner i suppen mener I er bedre en Schøne?

FC Skjoldhoegene
Skrevet af mads462f
Randers FC, måske? Vi har kun Kallesøe til Venstre kant, hvis det var noget for Schöne? Masango er jo helt ude i kulden hos træner Olafur Kristjansson
Skrevet af Sharkethics
Hvilke centrale/off midtbaner i suppen mener I er bedre end en Schøne

Hany Mukhtar viser meget meget lovende takter, og Hjulsager er inde i en vanvittig formkurve. Delaney nærmer sig, men mere box-box. Og så er der selvfølgelig Van der Vaart, hvis vi bare snakker navne. Ellers ser jeg ikke på nogen som værende på samme niveau, men Danny Olsen, Jakob Poulsen, Meillinger som nærmeste forfølgere. Dog uden at have set bl.a. Gregus m.fl. spille.

@eskapisten
HAHAHA :D dagens første gode grin, tak! Du glemmer dog Bjarnarson, han kan sagtens spille back, gjorde han også under EM :D og Zacho til angrebet! Men måske han kan være reservemålmand, så vi slipper for at udtage målmandstræneren!

Edit: hov, og CB, nu Jønne er taget til Tyrkiet!!

Kunne det måske være Frank Waife Danquah?
Skrevet af Eiskalt30
Jeg er faktisk ikke så sikker på, at FCK ikke synes han er interessant.
Ja, man har fået Jan Gregus, men han er stadig ung og langt fra klar til at tage over fra Delaney (der er selvfølgelig 4 måneder igen). Jeg vil ikke afskrive den...
Skrevet af EnRigtigFarumDreng3520
Han kunne være rigtig interessant i FC Nordsjælland.

Vi har trods alt økonomien til det. Dog tvivler jeg på at Lasse Schöne selv er interesseret.
Forza Farum
Skrevet af Donny
Som offensiv, spilfordelene midtbanespiller med chance for et godt hug på mål, synes jeg egentlig kun Christian Eriksen og Krohn-Dehli er bedre danskere. De kan alle tre spille en kant også og jeg ville ikke have noget imod at bruge Krohn-Dehli eller Schöne på en defensiv midt, men der syntes jeg andre er bedre.

Delaney er tiltagende vild, men lidt anden type.
Højbjerg er god, men ser også ham mere som box-box..
Hvis van der Vaart kan komme i form er han nok Suppens bedste spiller, men det taler ikke til Vaarts fordel at ingen klubber med flere penge end FCM har hentet ham.
Jeg synes Mukhtar og Hjulsager er gode, men de mangler dog at vise noget i en længere periode.

Alt i alt tror jeg Schöne ville være en forstærkning i alle danske klubber. Håber han kommer til en anden klub end FCK (for spændingen i ligaens skyld).
FC Skjoldhoegene
Skrevet af bobo68
FCK er et godt bud, da de har for vane at hente danske spillere der ikke får spilletid i udlandet
Bobo68
annonce
0