Snak

Mere indhold efter annoncen

Danskerløse Sevilla snuppede smal sejr

Skrevet af bold
lør 15. okt 18:26

Hverken Thomas Delaney eller Kasper Dolberg kom på banen, da Sevilla lørdag aften vandt 1-0, da man var på besøg på Mallorca i den spanske La Liga.Læs hele nyheden her
Skrevet af Lakris
Mon Sampaoli har sine landsmænds komme kamp mod DK til VM i tankerne, sådan som han konsekvent ser bort fra Dolberg og Delaney?

Paranoid tanke, I know … men tænk nu hvis; Hjulmand kan jo umuligt udtage spillere som får 0% spilletid - heller ikke selvom de er vigtige
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af Bruger4321
Er Danmark da i gruppe med Argentina?

Men det er da bekymrende at selv Lamela er foretrukket på toppen frem for Dolberg, og En Nesryi ligner et klart 2. valg
Skrevet af grumblesnake
Jeg tror det er for tidligt at sige hvem der er foretrukket, men det er da bekymrende.

Med hensyn til Argentina er det jo sandsynligvis dem vi skal møde hvis vi bliver 2´er i vores gruppe.
Skrevet af casillas
Konsekvent ser bort fra dem ligefrem, han har været træner for Sevilla i under 2 uger.

Jeg synes det er mere bekymrende at de ikke var faste mænd på holdet under Lopetegui, der vel selv har haft indflydelse på at de blev hentet ind. Især for Dolbergs vedkommende, da det ikke ligefrem er nogle bombere de ellers har..
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Skrevet af FodboldFest
Mon Sampaoli har sine landsmænds komme kamp mod DK til VM i tankerne, sådan som han konsekvent ser bort fra Dolberg og Delaney?

Konsekvent? Han startede sin første kamp med Dolberg inde.

Desværre, og jeg er ked af at sige det, for jeg elsker Dolbergs målnæse, og jeg synes han skal starte for landsholdet, men han har altså et problem med at blive en del af spillet i sine klubber. Jeg har nu set det over flere hold, og med forskellige trænere: Han gør sig ikke spilbar.

Fint, at han vælger at være i boksen, hvis muligt, han er en klassisk angriber, men han rør bolden alt, alt for lidt. Han har tendens til at lægge sig om bag forsvarerne med det samme, og det gør, at hans medspillere simpelthen ikke kan ´se´ ham, så de spiller ham ikke. Han venter på indlægget bag om forsvaret, men han er simpelthen nød til at gøre sig mere spilbar i andre sekvenser, fx ved at finde hullerne lige foran forsvaret. Er bange for, at han ikke kommer meget videre, hvis han ikke finder en træner, der kan hjælpe ham med at blive en større del af spillet.
Savner: https://www.bold.dk/fodbold/kampe/standard/
annonce
0