Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Tom Wanks
Mos indsats var klart godkendt, ligesom holdets. Der sker det, som skal ske når vi har de spillere, vi har - og som Brøndby er kørende (ihvertfald på dagen). Vi spillede meget fornuftigt hovedparten af kampen - og skabte chancer som vi skal. Var vi heldige med 1-2 af kasserne? Ja. Men man skal (som bekendt) også skabe forudsætningerne for held i den lille boks. Og så skal vi heller ikke gøre Brøndby ringere end de er som kæmpende kollektiv - men klart mangler de power og boldsikkerhed i alle tre kæder (det har været åbenlyst længe). Og så mangler de klart en målscorer.

For vores vedkommende skal dette niveau cirka holdes fremover. Ellers ryger JT.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af Slettet(382112220209)
Kom op på hesten igen Brøndby if---i har så absolut meste af dk opbakning...få nu handlet en 9 og gå i 352 permanent. igen mange penge gør en forskel-især i denne suppe liga.. og midtjyderne kan heller ikke----så må AGF jo slå til...
Skrevet af jesperyellow
Rolig nu Peter Pan…:-)
Skrevet af Slettet(270928221510)
@Tom Wanks
Rart med lidt sagligt fra en FC´er. Ja, I var klart bedst spillende i dag, men der var godt nok også meget held og tilfældigheder med i tre af scoringerne - særligt den første. Reelt kun Vavro-Biel-målet, der ikke opstår efter en tilfældighed.Og mål giver jo selvtillid og momentum - særligt med begges hold start på superligaen, blev det afgørende med al den stolpe ind. Men de 3 point er fuldt fortjente uanset, og det var tydeligt vi kom med alt for lidt energi oven på i torsdags og har en latterligt smal trup. Så skal det gå galt imod de dyre drenge i Parken.
Skrevet af JesperA46
Hvordan har fans af Brøndby det? De blev klædt fuldstændig af i dag
Skrevet af schmede
Øj der er nogle biffer, der har det svært. Men fred være med det, find nogle flere undskyldninger.
Os der så kampen ved, at bif fik en lektion i hurtige kombinationer og hurtig boldomgang.
Om FCK taber igen, ja før eller siden, det vigtige er at vi står med pokalen, når sæsonen er slut. Og jeg kan simpelthen ikke se, hvem det ellers skulle være.
Skrevet af Din ægte far
@BB

hahaha, ja det smager fandme lækkert idag med alle de bitre kommentarer. Det er hård kost ude på Vestegnen lol

@Hen
Det var da ikke tilfældigheder - vi sprinter bolden op mod jeres felt gang på gang på gang i et tempo I slet ikke kan være med på. Det er rent held at der ikke gik flere mål ind på bif idag. Bifs forsvar var komplet rundbarberet og bif blev smadret fuldstændigt. FCK havde 18/10/5 skud på mål og BIF havde 8/4/3 - det siger alt.
You come at the king, you best not miss.
Skrevet af Tom Wanks
HenBavian, det er lige før at I med Maxø (trods dennes begrænsninger) og tilførsel af 2 succésrige transfers til hhv. midt og top, kan få det til at spille, så der kan ske en udvikling. Det røvssyge ved at være i krise/spillemæssige svingninger er at udvikling sjældent kan drives særligt fokuseret; man ryger let i kamp/flugt og river tilfældige ting ind i manegen. På dét punkt har CV, som jeg i øvrigt har megen sympati for (og har truffet personligt flere gange), ikke haft det store held med sig ... tenderende mod sjusket arbejde (og begyndende fyringsrisiko). Eller også er jeres vilkår bare hårde iht. rekruttering, men det kan jeg ikke helt tro. Spørgsmålet kan også snart blive om I kan holde på jeres træner.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af DameNdoye2.0
Brøndby var heldige med at komme på tavlen, og at deres målmand reddede dem et par gange, ellers havde det set værre ud. Der var niveauforskel
Skrevet af Arsenalfan36
Enig. Det var én af de største sejre over Brøndby her i nyere tid. Jeg fulgte kampen på Flashscore. Det var rimelig vildt - for dem, som er FCK-fan.

Jeg ser frem til næste spillerunde allerede.
Skrevet af Tagdetnuroligt
Michelino
Under 3 døgn = dårlig planlægning. Hvis de havde spillet i aften, ville der være lige under 3 døgn til næste kamp. De spillede i går, så var der gået under 3 døgn. Du kan ikke få det anderledes, medminde du vil have ekstraordinært indført en dag imellem søndag og mandag, lad os kalden møndag, for Brøndbys skyld, så staklerne kan have raske ben her 6 kampe inde i deres sæson
Silkeborg IF - hvilket har dyrket en resigneret accept i mit væsen over mange elevator-år
annonce
0