Snak

Mere indhold efter annoncen

Daramy drømmer om VM: Kan sagtens nå det

Skrevet af bold
ons 5. okt 04:30

Mohamed Daramy håber stadig, at han kan nå at spille sig ind i varmen hos Kasper Hjulmand og komme med landsholdet til Qatar.Læs hele nyheden her
Skrevet af MilanPerSempre22
Det kan samtlige danske spillere vel i princippet, ændrer ikke på han ikke kommer med og med god grund. Havde taget Vallys over Daramy hver dag.
Skrevet af Halløj89
Hehe . Tak for din skarpe analyse ..
Skrevet af BeerBellyBoy
Det er vel kun Daramy, Falk og Dreyer, der reelt har en chance for at blive trupspillere… og udelukkende, hvis der er skader.
Cornelius skal nok komme med grundet hans fysik.
Skrevet af Slettet(472039221712)
Daramy har lavet to rigtige gode driblinger siden sit skifte til FCK, og det er ikke nok til at blive udtaget. Desuden er hans defensive spilforståelse/evner er ikke-eksisterende - men drømme, det skal han selvfølgelig, og i første omgang lade støvlerne tale.
Skrevet af Skytte
Hans udvikling er stærkt fremadgående igen og finder han tilbage til et stabilt niveau som før Ajax tiden bør han kunne klemme sig med - han var klart bedste offensive spiller for U21 så mon ikke Hjulmann allerede har ham langt fremme på listen.

Rasmus Falk bør være tættere på holdet - men virker som om Hjulmann slet ikke ser hans vej - jeg så klart hellere Falk end M.Jensen som jeg virkelig ikke syntes gør noget nævneværdigt for landsholdet.
Winning doesn't really matter as long as you win - Vinny Jones
Skrevet af Skvatzy
Jeg synes nu Jesper Lindstrøm har været fuldt ud på højde med Daramy på U-21.
Men det er måske øjnene der ser...
Skrevet af Tias
Hvis Daramy skal i spil til VM, så er det når kampene skal vindes - ikke forsvares hjem. Han skal ikke med for sine defensive evner. Jeg tror han med en god oktober måned kan spille sig ind i truppen. På sine gode dage kan han ting, ingen anden i truppen kan. Han er dog ikke i nærheden af A-landsholdets start-11 og kommer det heller ikke inden VM.

Helt uenig angående Falk. Han er for svingende, for meget skadet, for lidt landsholdsrutine (sammenlignet med Jensen). Han har haft en dårlig sæson indtil nu.

Lindstrøm kan vel ikke betegnes som U21 spiller længere med tanke på at han spiller for A-holdet trods at U21 spiller afgørende play off. Selvfølgelig skal Lindstrøm med til VM.
FCK siden 1995 - Delaney siden 2013 - N'Doye siden 2018
Skrevet af DameNdoye2.0
Jeg synes nu Jesper Lindstrøm har været fuldt ud på højde med Daramy på U-21.
Men det er måske øjnene der ser...


Hvornår har du set Lindstrøm spille for u21? Det var ihvertfald ikke i kampene imod Kroatien, hvor Daramy som sagt var bedste offensive kort for DK
Skrevet af SotD
Sagtens og sagtens er måske så meget sagt. Han skal nok præstere bedre end han gør nu, selvom det er blevet ganske pænt på det seneste. Outputtet er desværre voldsomt uinteressant. 1 mål og 0 assists i 10 kampe får ham bestemt ikke udtaget.

Så han skal nok håbe på en del skader rundt omkring eller hæve sit niveau - og ikke mindst outputtet, ellers er det totalt værdiløst at have ham siddende på yderste mandat.
Silkeborg IF
Skrevet af grumblesnake
Hvis han viser at han kan være med i Champions League skal der ikke så meget mere til, for så er hans evne til at kunne sætte en mand meget værdifuld, selvom det trods alt ser lidt bedre ud med Lindstrøm og Skov Olsen.
Skrevet af Spimi
Jeg synes at hans præstationer på landsholdet indtil nu har været kritisable.
Når han så samtidig ikke kan slå igennem på et storhold i en dårlig liga, så vil en udtagelse til VM være en falliterklæring.
Jeg har aldrig kunne se noget særligt i ham.
Han er en dygtig Superligaspiller, men det stopper også der.
Skrevet af DameNdoye2.0
Jeg har aldrig kunne se noget særligt i ham.


Tak. Nu ved jeg at det ikke er nødvendigt at lytte til dig. :)
Skrevet af Slettet(472039221712)
@DameNdoye2.0
Det virker som om du er helt ukritisk over for Daramy? Han har da på ingen måde været en profil i SL endnu, og der er meget langt mellem hans gode aktioner, som springer i øjnene. Dertil er hans spilforståelse ift. det defensive arbejde virkelig dårlig.
Hvad er det, du ser i hans spil som løfter ham over gennemsnittet?
Skrevet af DameNdoye2.0
@D.Dean

Havde du bare set kampen FCK spillede mod FCM inden landskampspausen, havde du fået svarene. Jeg går udfra du ikke har set den kamp med det du skriver. Derudover glemmer du nok også at Daramy faktisk var god da han kom tilbage men løb så ind i en skade, der har taget ham noget tid at vende tilbage fra. Folk der så U21 playoff kampene, vil hellere ikke være i tvivl om hvilket potentiale Daramy besidder.

Du har helt sikkert hellere ikke set FCK-AGF kampen, hvor der endda var en AGF fan herinde der mente at FCK kun vandt pga. Daramy er et niveau over Superligaen. Men det er sjovt så forskelligt kritikken kan være, men jeg tager intet af det tungt, som du nok kan se. Ajax betalte hellere ikke 90.mio kr for en gennemsnitlig SL spiller. Men du ved måske også bedre end dem?
Skrevet af smalldeine
@MilanPerSempre22
Havde taget Vallys over Daramy hver dag.

Nicolai Vally simpelthen, haha? Nægter at tro på, du har skrevet det i ædru tilstand
Skrevet af SotD
Der er ingen (forhåbentligt) der har sagt at Daramy ikke har potentiale eller talent - som i øvrigt var det Ajax betalte pengene for. Men han skal selvfølgelig ikke med til VM fordi han har talent, når det aktuelle niveau er lavere end alternativerne. Det er ikke en ammestue, og så åbenlyst er det heller ikke at han i fremtiden bliver en kæmpe stjerne. Der er for langt imellem snapsene, og det har der egentlig også været i dennes absolut bedste perioder.

Det er fint nok at falde på halen over at han tørrer røv i 3-4 mand på midtbanen eller kanten, men når det 95/100 gange ender med et hjørnespark i bedste fald, så er det bare ikke nok.

Kan han lægge noget output på, så har man en klasse spiller, men indtil da er han altså “bare” et rigtig stort talent. Personligt havde jeg også taget Vallys med foran Daramy. For han kan både levere mål og assists, selv for hold der ikke altid præsterer lige godt. Og så arbejder han absurd hårdt defensivt, har et fænomenalt presspil og er fysisk ret velpolstret for en teknisk dybdeløbs spiller.
Silkeborg IF
Skrevet af DameNdoye2.0
SotD

Og jeg snakkede ikke om Daramy skulle med til VM, men hvis man siger at man aldrig har set noget særligt ved Daramy, så er man i min optik automatisk diskvalificeret.

Og selvfølgelig skal Vallys hellere ikke med til VM.

Nicolai Vally simpelthen, haha? Nægter at tro på, du har skrevet det i ædru tilstand


Ja, eneste grund til Daramy er en kandidat er netop at han stadig har alderen med sig og på sigt kan blive en fast bestanddel af landsholdet.
Skrevet af SotD
Og alderen er jo komplet irrelevant hvis han ikke har niveauet.
Silkeborg IF
Skrevet af Tipzy
Vi skal ikke have en mand med som kun kan komme med grundet alder pg ikke grundet niveau. Vi skal stille med de bedste spillere
Skrevet af Darios Joint
Sunday på landsholdet!!!
annonce
0