Snak

Mere indhold efter annoncen

Daramy er ikke bekymret: Bundniveauet er hævet markant

Skrevet af bold
søn 23. okt 11:00

FC København formåede heller ikke lørdag at få de tre point, da de hjemme i Parken spillede 1-1 med FC Midtjylland.Læs hele nyheden her
Skrevet af Cashper
Tror nu også på, at FCK nok skal komme i top 6. De har dog to svære udekampe og én let (burde det være med Lyngby hjemme) tilbage inden vinterpausen.

Tror dog ikke på, at de bliver mestre - der er efterslæbet blevet for stort, selvom nogle siger, at der er kun 10 point op f.eks.

Men det bliver tæt, specielt i top 6.
Cash
Skrevet af Top1206
Når vi ikke kan score mere end et mål, så ender det ofte med uafgjort. Kvaliteten er markant nedre end under JT men målene mangler fordi der pt ikke er en målscorer på holdet.
Skrevet af Spimi
Meget bedre!
I er da helt sikkert på vej mod et nyt mesterskab og CHL-gruppespil (ironi kan forekomme).
Skrevet af MilanPerSempre22
Det har han jo i princippet ret i. Det eneste bundniveau der ikke er hævet er hans eget.
Skrevet af Tom Wanks
Det ser ud til at bundniveauet er løftet - og der er al mulig grund til at fokusere på at konsolidere dét format (af konstant fight, stabil og tydelig struktur samt omstillingskapacitet) som er ved at indfinde sig. Vi mangler en erobringsspiller med niveau og erfaring, mere homogenitet i offensiven samt tilstedeværelsen af en targetman/boksspiller i form (hvilket ville give Orri langt bedre udviklingsbetingelser). En sort hest i spillet er vel om Corner kan holde sig skadesfri i længere perioder, når han er tilbage ... men hvis han kan dét, har vi basen til at udvikle truppen i takt med integrationen af de mange unge talenter, vi har ... og ikke mindst har på vej.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af CopenhagenNoice
Vigtigt indspark @spimi, tak for de vise ord. Hvad skulle vi dog gøre uden genier som dig?
Ot: hvis man ikke kan se at niveauet er hævet, både på holdet og hos MO er det fordi man ikke vil. Det er pil op de sidste kampe. Resultaterne skal nok komme
Skrevet af Jillionaire
Helt enig copenhagennoice,

Jeg har på det sidste været meget pessismistisk på FCK’s vegne, men de ord må jeg æde i mig selv igen, nu har de flere kampe i streg været det bedste hold og vist er meget højt bundniveau (vel og mærke uden flere stamspillere, som er kamp afgørende spillere) - når/hvis fck kommer i slutspillet (hvilket jeg håber) og de har stærkeste opstilling, så er der al mulig grund til bekymring for de andre superliga hold, der tror jeg Fck har er gear eller 2 mere.

10 point op til FCN kan hurtigt være hentet ind igen :)
Fc København Tottenham Hotspurs
annonce
0