Snak

Mere indhold efter annoncen

Daramy er med i FCK's trup til ECL-gyser

Skrevet af bold
ons 25. aug 2021

FC København har Mohamed Daramy med i truppen til den afgørende kamp mod Sivasspor til Europa Conference League-kampen trods det nærtforestående skifte til Ajax Amsterdam.Læs hele nyheden her
Skrevet af Fossa Del Leoni
Selvfølgelig, så længe der ik er skrevet under så skal han vel bare spille.
Der kunne de andre klubber lære noget, lige så snart der rygtes det mindste, så sidder spilleren ofte og glor på tribunen.
Milan & Brøndby siden 80érne
Skrevet af Slettet(221359222003)
Kunne være vildt at man melder ud af mo bliver i fck og først skifter til næste sommer :D
#Dansksport #danskfodbold #England #italien #st pauli
Skrevet af gerre
Mon ikke der er en indbyrdes aftale mellem parterne at han sidder på bænken kampen igennem og kun sættes i spil hvis FCK kommer i problemer med at gå videre.
Skrevet af TheUnitedWay
Fossa: Ja det er jo super smart at spille med en spiller som skal sælges, og dermed risikerer en langtidsskade, og derpå det forestående salg.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Lkc85
Der kunne også være en betingelse i handlen at de må bruge ham i den kamp. Måske endda daramys eget ønske, så han kan være med til at få fck i gruppespil
Skrevet af SoccerMania
Akavet hvis han får en langtidsskade i denne kamp
Skrevet af Roberto Pellegris
Hvorfor skulle han pludseligt få en skade nu? Medmindre han ikke kan koncentrere sig ordentligt til/under kampen, så ser jeg ikke noget problem i at bruge ham. Og hvis han bliver skadet, hvilket nok ikke sker, så har FCK ham måske lidt længere hvilket vel også er ganske fint.
annonce
0