Snak

Mere indhold efter annoncen

Daramy føler sig snydt af dommeren - se situationen her

Skrevet af bold
søn 23. okt 08:51

Mohamed Daramy mener, at FC København blev snydt for et frispark, inden FC Midtjylland udlignede til 1-1, da Mads Døhr Thychosen havde hånd på bolden. Se episoden i videoen i artiklen.Læs hele nyheden her
Skrevet af rolig
der er da heldigvis situationer, dommeren har lov til at "fejle" uden Var skal indblandes. når sæsonen er færdig har de fleste klubber nok , Ca lige mange plusser og minusser
.
.
Skrevet af ØjnenePåBolden
Hold nu kæft… FCK havde da i den grad dommertække. FCM fik intet.
Skrevet af raNdOMiNAtoR
Det er ikke en VAR-situation. Fcm får frispark og derfor er det en ny situation. Havde de scoret i forlængelse med denne hændelse her havde VAR dømt frispark.
Skrevet af The Arsenal fc
Jeg så ikke kampen eller situationen Daramy nævner, men den der skrønike med “ det udligner sig til det samme for alle hold over en sæson “ er så bullshit og ulogisk som noget kan være. Chancen for at det regnestykker bliver lige fordelt iblandt samtlige hold, uanset ligaen, er så vanvittig lav at det næsten er en joke. Folk siger det uden at tænke over hvor dumt det egentlig er. Så er spørgsmålet mere hvor store udsvingene er iblandt holdende og kendelserne. Men at påstå alle får nogenlunde ens er så langt fra virkeligheden.
Skrevet af Målkongen
I øvrigt ulideligt at høre professionelle spillere brokke sig over dommerne, istedet for at indse egne fejl. Hvad tjener en superliga-dommer på at skulle høre alt det lort altid?
Skrevet af mjm
Hold nu op han er godtnok ved at være en tude prins at høre på
Skrevet af Beenhakker
Dommeren gjorde det godt i en intens kamp. Det bør spillere og klubber også anerkende
Skrevet af frej.soya@gmail.com
Direkte adgang til bold.dk fra presse kontoret hos FCK i dag :)
Skrevet af FriedChickenKentucky
Om jeg forstår hvorfor en spiller vil hive det frem efter en kamp.

Det gr jo ikke andet end at give skyts til modstander holdets fans.

Fuldstændig som Thycosen som klovner rundt med bemærkninger om FCK kan ramme rigtigt med bare en spiller.
Dum udtalelse med tanke på Marrony.
Skrevet af Bruger4321
Daramy skal lige holde k… De to hands kan ikke sammenlignes. Der er frispark til FCK, den skal han have. Men Khocholava tager den helt bevidst med hånden.
Desuden er der 8 nye spilsituationer op til det frispark. FCK erobrer tilmed bolden to eller tre gange. Så det der er bare en latterlig udtalelse
Skrevet af Duknukem
Det burde give rødt kort når en forsvarsspiller laver en målmandsredning i bagerste linje. Poetisk retfærdighed at frisparket blev braget i kassen og krydsede linjen en millimeter.
Skrevet af jeg ved det
Så 2 min efter og i har haft bolden 2 gange inden det frispark, så det have nok ikke givet noget at i have fået det frispark, som jeg ikke synes er der da det er en naturlig arm stilling Mads har
Skrevet af 2020Guld
At sammenligne de to situationer er vist lidt søgt.
Den første bør ikke dømmes, da bolden bliver skudt direkte op fra helt kort afstand, mens FCK spilleren aktivt vælger at bruge hånden til at stoppe bolden med.
Skrevet af Perj1976
Daramy har da fuldstændig ret i at der burde være dømt frispark i situationen
den er jo klokkeklar ! Men i og med den ikke bliver dømt !
Så har jeg selv som FCK fan svært ved at se hvordan den manglende kendelse skulle kunne overføres til den senere situation, der er ligeså klokkeklar !
Andre kommentarer oppe i tråden, om FCK´s dommertække i denne kamp...
Det er useriøst, og det gider jeg ikke kommentere på.. Faktisk vil jeg mene at det
var en af de kampe hvor dommerpræstation og VAR i samspil leverede et godt
resultat... Og så var det en fed intens kamp at være tilskuer til, jeg havde selvfølgelig gerne set at Claesson havde scoret på straffesparket ;)
Shit happends..
Skrevet af 99Lupus
Episoden som Daramy hentyder til, har jo intet med spilsituationen der fører til målet. I i øvrigt bliver målet først scoret mere end to minutter efter. Ud fra denne logik kan alle hold jo argumentere for en fejlkendelse langt tidligere i kampen, som kunne have ændret kampen.

FCK har i øvrigt selv bolden to gange mellem den manglende kendelse og frisparket der ender med at give målet. At de smider bolden væk sekunderne efter begge gange, kan de kun takke sig selv for.
"Benfica ville ikke ende i Top8 i PL, Top4 i Bundes, Top6 i Serie A, Top5 i La Liga eller Top4 Ligue 1. I sin nuværende form også dårligere end Salzburg, Ajax, PSV, Porto og Sporting," - Leander, August 2022.
Skrevet af Ludomania
Det hives frem fordi det er en så blatant fejl der giver den omstilling der ender med frisparket. Det er jo ikke en lille smutter Daramy påpeger, det var et frispark der kunne ses fra Himmelbjerget. Og det var ikke den eneste hands FCM leverede på dagen, på et tidspunkt overvejede jeg om dette hold mon aspirerede til at deltage i FCH´s træninger. Der var vel 5 - 6 hands forseelser hvoraf kun en blev dømt.
Og så straffesparket på Daramy, hvordan kan dommeren undgå at se at der er straffe? Det er altså kun i offside situationer man lader spillet fortsætte, ikke straffespark.

Det var en fed kamp, men i min verden overså dommeren alt for meget. Fodboldloven ændres ikke bare fordi det er to stærke hold der møder hinanden. Stemplinger med begge fødder skal til enhver tid give rødt kort. Der kunne sagtens være stanget 3 røde kort ud i den kamp. Men på dagen blev fodboldloven sat ud af spil.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af AGFfan
Der er absolut intet at kommer efter for Daramy. FCK har fat i bolden igen og så tæller det ikke.
Skrevet af smartin23
Det hives frem fordi det er en så blatant fejl der giver den omstilling der ender med frisparket.


Er du sikker, Ludomania?

Ja, der kunne let have været dømt frispark. Men kommer FCMs frispark på netop den omstilling?
Skrevet af Grinbold
Helt ude i skoven, Daramy.

Den værste svinestreg, som en fck-venlig MKK overså, var Valdemar Lunds stempling på ankelen mod Isaksen midt for målet på kanten af feltet. Kunne have givet rødt.
Også Haraldssons film, Stamenics voldsomme hoftesving mod Martinez og andet gule kort til Lerager for at overfalde Kaba, valgte MKK at overse.
I øvrigt, på et foto ser man en glad MKK stå og smile til to jublende fck-spillere lige efter scoringen.
Skrevet af Matters
I hvert fald sæsonens guleste kort til Khokolava…også klart hånd af Døhr der burde være dømt i situationen!
annonce
0