Snak

Mere indhold efter annoncen
En VM udtagelse havde været en brainfart af dimensioner og udelukkende et udtryk på mangler og ikke Daramys kompetencer.


Nu blev han så heller ikke udtaget, men var han blevet havde det vel ikke været anderledes end andre situationer hvor en spiller der tidligere har præsteret ikke behøver helt så lang tid for at overbevise hvis han havde vist han havde ramt noget nær gammelt niveau, hvilket Daramy både i CL og ligaen havde den sidste lille måned.

Jeg kan på ingen måder anerkende at han skulle være VM aktuel/landsholdsaktuel baseret på hans sæson


Nu er en VM udtagelse ikke en beløning for en sæson, men en vurdering af hvem der vil kunne bidrage med mest i netop de uger VM kører. Daramy på topniveau er absolut kandidat til det og hans afslutning på efteråret var meget flot.

B.T. og EB kunne ikke drømme om at vælge Vallys, Kusk eller Kadrii over Daramy til en VM udtagelse, men nøgternt set har de spillet LANGT bedre.


Ingen af dem var i nærheden af det Daramy sluttede efteråret af med. Ingen af dem er bare tæt på Daramys topniveau. De er lysår bagefter.
At Daramy skulle banke rust af og var lidt skadet i løbet af efteråret er jo en del af historien, men da han var på den anden side af det, kan de tre du nævner ikke sammenlignes med ham.
Hvis han kan gå ind i foråret på samme niveau som han sluttede er jeg meget tilfreds.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Der er ingen der betvivler Daramys spidskompetencer og at han den vej igennem kan være aktuel fordi han kan løse nogle specifikke opgaver anderledes end andre. Men det er altså bare ikke det jeg snakker om. Og jeg er uenig i at han - også til sidst - leverede bedre end umiddelbart inden skiftet.

Det er lidt fjollet at mene en spiller som Kadrii er lysår efter. Hvis ikke skader havde ødelagt hans karriere så var han mindst ligeså ekstraordinær som Daramy. Han var skadet op til VM, men indtil skaden spillede han decideret blændende med 5 mål og 3 assists i 12 kampe.

Vallys er blevet fremhævet af landstræneren som en han holder øje med, siden er han skiftet op og ikke faldet nævneværdigt i niveau. Jeg har svært ved at se hvorfor det Daramy har præsteret i indeværende sæson skulle være en trussel. Den eneste grund til at der snakkes om Daramy i den henseende er alder og klub.

Nu har jeg lige tjekket stats, og han ligger rigtigt nok imellem 30 og 40 målt på stats. Og de tager ikke ret godt højde for de bedste defensive præstationer.

Nå, vi bliver alligevel aldrig enige. Jeg synes Daramy har skuffet efter han kom retur. Du synes så han er bedre end før skiftet. Fred være med det.
Silkeborg IF
Og jeg er uenig i at han - også til sidst - leverede bedre end umiddelbart inden skiftet.


Hvem har påstået det?
Hvis det er mig har jeg vist skrevet at han var tæt på det nivaue, ikke at han leverede bedre end det. Hvis jeg har skrevet andet må du gerne vise mig det, for så skal det da rettes.

Jeg har svært ved at se hvorfor det Daramy har præsteret i indeværende sæson skulle være en trussel. Den eneste grund til at der snakkes om Daramy i den henseende er alder og klub.


Igen, jeg havde regnet med højere niveau fra dig.
Det er ret tydeligt hvad forløbet for Daramy har været. Det er også gentaget i denne tråd. Alt det med opadgående formkurve efter rust og skader var fortid. Du virker til at være i totalt denial overfor det vi der har set FCs kampe (hvilket du tidligere fortalte du kun i mindre grad havde), samt de i pressen der har fulgt ham kunne se ret tydeligt, nemlig at han den sidste lille måned ramte et for superligaen virkelig højt niveau. Det niveau vil du ikke anerkende (Selvom du ikke lige har set så meget af de kampe, giver du vist også udtryk for)......det slår mig som lidt dumstædigt at du vil tale Vallys, Kusk og Kadri op på det niveau.
Havde Vallys været i nærheden af det niveau er der ingen chancer for FCK ikke havde hentet ham i sommer.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Det er fint nok du gerne vil have et højere niveau fra mig, men så virker det mildt sagt fjollet at have travlt med at gå mig i rette med noget du grundlæggende er enig i.

Det jeg skrev, og som var indledningen til kritik var følgende:

I takt med, at FCK spillede bedre sidste på efterårssæsonen er det selvfølgelig også gået opad for Daramy, men han har (ud fra hvad jeg har set) ikke vist at han evner at spille på et højt internationalt niveau i denne sæson. Hverken i Champions League, U21 landsholdet eller de vigtige kampe i Superligaen.

Og her fremhæver du så den sidste måned, hvor han spiller godt imod Randers, AGF og Lyngby. Jeg har specifikt nævnt kampene mod FCM, FCN og Brøndby som dem jeg kalder "de vigtige kampe i Superligaen".

Den sidste måned inkluderer også de to kampe mod hhv. Brøndby og FC Midtjylland, og som datagrundlaget underbygger, så var han end ikke i nærheden af bedste mand på banen i de to kampe. I gennemsnit var han nr. 8 (lidt bedre i den ene og lidt ringere i den anden). Det er for mig at se ikke at være på et højt internationalt niveau at ligge lige over middel for alle startere på banen på tværs af begge hold. Der skal han altså op og levere væsentligt bedre. Top 3 mindst.

Imod Dortmund var han nr. 6 og mod Sevilla nr. 16. Og ja, jeg ved godt at der kan være forskel på data og det indtryk man har når man ser kampene, men jeg synes faktisk det stemmer meget godt overens. Jeg skal som sagt ikke kunne sige om det han leverede mod Lyngby, Randers og AGF var på et højt internationalt niveau, men selvom han klart var opadgående i slutningen af efteråret (ligesom FCK generelt), så var det altså ikke på et internationalt højt niveau. Hverken på data eller med øjnene. Og min pointe er lidt, at Lyngby, Randers og AGF i bedste fald er middelmådige Superligaklubber og at det vil kræve mere end bare gode indsatser for at kunne snakke om internationalt niveau - særligt når det slet ikke har været tilfældet i de kampe der rent faktisk har et internationalt snit.

Jeg synes omvendt det er dumstædigt ikke at ville anerkende at det Vallys, Kusk og Kadrii har leveret i indeværende sæson er på et højere niveau end Daramy helt generelt. Kusk endda også på den internationale scene med store præstationer mod West Ham og Steaua Bukarest. Der er ingen der siger at Daramy er en dårligere fodboldspiller end de tre, bare at han ikke har præsteret bedre i indeværende sæson. Jeg synes faktisk man må forvente et højere niveau i debatten - apropos.
Silkeborg IF
Jeg ved ikke hvad det er for data du benytter - her ville link og henvisninger være på sin plads hvis det er noget som man skal andet end skøjte let henover.


Et eksempel på hvordan det kunne se ud er at jeg nu henviser direkte på den kritik han fik ovenpå CL kampen mod Man City på dette medie:
Mohamed Daramy - 6
Den hjemvendte Ajax-spiller var FCK’s helt store offensive motor. Daramy var både insisterende og udfordrende i sit spil, og de fleste af FCK’s chancer havde været en tur forbi Daramys fødder. Det var ikke alt, der gik godt, men når det så gjorde, så fik han selv City-spillerne til at se tunge ud.


Det meget fint du gerne vil tale ham ned til at have leveret med holdet i et par enkelte kampe hvor jeg vist skal forstå det mest var pba modstandenes mangel på kvalitet. Og jeg skal forstå at Vallys, Kusk og Kadri var på højere niveau end det Daramy var på da holdet løftede ham op mod elendige modstandere......det bare absurt useriøst.
Jeg kan fint anerkende at de spillere over hele efteråret havde samme impact eller måske højere for deres hold. Men det bare ikke det du argumenterer for.

Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Fotmob er den jeg hurtigt har brugt til at skabe mig et overblik. Sofascore viser samme tendenser i øvrigt. Den er måske mere retvisende, fordi de vægter defensiv data lidt anderledes. Men jeg tænker sådan set at de fleste databanke har et resultat der ligger +/- nogle få afvigelser, indenfor samme normområde.

Det er sjovt du fremhæver lige præcis City kampen, for der er han iht. Sofascore banens næstdårligste. Kun Sergio Gómez, der fik rødt kort var værre. 5 af 7 indskiftere var bedre, og 2 er UB pga. for kort tid på banen. Men nu har hverken Sofascore og Fotmob jo også en interesse i unge danske spillere på samme måde som man måske kan have danske medier mistænkt for.

Det meget fint du gerne vil tale ham ned til at have leveret med holdet i et par enkelte kampe hvor jeg vist skal forstå det mest var pba modstandenes mangel på kvalitet. Og jeg skal forstå at Vallys, Kusk og Kadri var på højere niveau end det Daramy var på da holdet løftede ham op mod elendige modstandere......det bare absurt useriøst.

Jeg ved ikke om du meget gerne VIL misforstå, eller du bare ikke forstår hvad det er jeg skriver. Så vi skal måske ikke bruge så meget mere krudt på det.

Når jeg nævner Vallys, Kusk og Kadrii så skriver jeg sæsonen. Du har meget travlt med at gøre det til en kamp om en meget selektiv periode, som lige tilfældigvis passer ind. Det var så tilfældigvis en periode hvor Kadrii sad ude med en skade og SIF/Kusk ikke spillede ret godt. Så ja, Daramy har da sikkert i de sidste 4-5 kampe været bedre end de to. Men ikke over sæsonen. Jeg fremhævede i øvrigt blot de spillere fordi de lå forrest på tungen. Jeg kunne have valgt 10 andre i stedet for som har spillet bedre end Daramy i efterårssæsonen som helhed.

Jeg kan fint anerkende at de spillere over hele efteråret havde samme impact eller måske højere for deres hold. Men det bare ikke det du argumenterer for.

Jo, det er lige præcis det jeg argumenterer for. Jeg synes det er decideret fjollet at fremhæve Daramys bedste kampe og ignorere alle de andre.

Vi er begge enige om at han har løftet sit spil. Men for mig har han løftet sit spil fra dårligt, til over middel. Ikke til et internationalt højt niveau. Det finder jeg simpelthen søgt i en grad der er useriøs.

Nå, jeg parkerer den her. Vi behøver gudske lov ikke være enig i hvor godt Daramy har gjort det. Hverken over sæsonen, eller over en eller anden perfid selektion af kampe.
Silkeborg IF
Nogle af de samme nej-sugere til MO er de samme, som mente det var super fedt at vi skubbede Højlund afsted og endda til spotpris.

Mohamed Daramy kan straffe, endda decideret voldtage, den hollandske Æresdivision!

Det er ikke ens betydende med han gør det, og han skal have hovedet på plads. Nu må vi se hvad der sker.
Sælger gerne mesterskabet for at slippe af med Thorup den sinke !
Det er sjovt du fremhæver lige præcis City kampen, for der er han iht. Sofascore banens næstdårligste. Kun Sergio Gómez, der fik rødt kort var værre. 5 af 7 indskiftere var bedre, og 2 er UB pga. for kort tid på banen. Men nu har hverken Sofascore og Fotmob jo også en interesse i unge danske spillere på samme måde som man måske kan have danske medier mistænkt for.


Der fik vi svaret.
Data har sine klare begrænsinger. Det vidste vi nok godt i forvejen.
Det selvfølgelig meget bekvæmt at prøve at tale hans præstation ned ved at antyde at han bliver hypet af medierne. Det også voldsomt useriøst.

Når jeg nævner Vallys, Kusk og Kadrii så skriver jeg sæsonen. Du har meget travlt med at gøre det til en kamp om en meget selektiv periode, som lige tilfældigvis passer ind.


Ej, stop nu.
Det hele var i forhold til landsholdsudtagelse. Det var også et spørgsmål om at du underkendte at han havde ramt et højt niveau den sidste måneds tid. Du var ret meget med på at have fokus på den del.
Der er jo ingen der har været uenige i at han har haft noget rust og lidt skade, så det ikke har været et flot forløb fra comeback kamp til sidste kamp. Det blevet gentaget fra gang til gang af en del af os. Så hvorfor du bliver ved med at påstå noget omkring den sidste måned, for så at ville vise en pointe over hele efteråret er svært at forstå, Men dig om det.

Jeg kunne have valgt 10 andre i stedet for som har spillet bedre end Daramy i efterårssæsonen som helhed.


Det jeg ikke i tvivl om du vil gå meget langt for at finde, så det skal nok lykkes dig.
Det dog totalt ligegyldigt. Det ikke rigtigt en pointe nogen har været uenige eller interesserede i.
Det sjovt i øvrigt du har så travlt med at sætte tal på. Mon ikke en stor del af dem du ville grave dybt for at finde også har haft ujævne forløb. Du ville nok dog ikke tillægge deres forløb samme vigtighed som du gør med ham du så gerne vil tale ned.

Jo, det er lige præcis det jeg argumenterer for. Jeg synes det er decideret fjollet at fremhæve Daramys bedste kampe og ignorere alle de andre.


Det der vist heller ingen der gør. Du ignorerer hans gode, men det så en anden sag.

Men for mig har han løftet sit spil fra dårligt, til over middel. Ikke til et internationalt højt niveau. Det finder jeg simpelthen søgt i en grad der er useriøs.


Siger du....men der var vist også noget med du ikke havde kigget så meget med. Men det heller ikke nødvendigt for at fælde en hård dom over ham du ikke kan lide.

Hverken over sæsonen, eller over en eller anden perfid selektion af kampe.


Åh gud.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Det jeg ikke i tvivl om du vil gå meget langt for at finde, så det skal nok lykkes dig.
Det dog totalt ligegyldigt. Det ikke rigtigt en pointe nogen har været uenige eller interesserede i.

Lige et sidste spørgsmål.

Hvis det reelt set er muligt at finde 10 spillere der har præsteret bedre, hvordan kan Daramy så have leveret på et højt internationalt niveau? Det er jo det eneste jeg siger at han ikke har. Hverken i starten, eller til slut. Bedre til slut, men jo på ingen måder på et niveau der nærmer sig brugbart for Ajax.

Siger du....men der var vist også noget med du ikke havde kigget så meget med. Men det heller ikke nødvendigt for at fælde en hård dom over ham du ikke kan lide.

Ja, siger jeg - og data. Det er jo sådan en samtale fungerer.

Jeg kan godt lide Daramy. Det er lidt underligt, at jeg skal skydes alt mulig mærkeligt i skoene, for at du kan finde ro i at jeg mener noget andet end dig.

Jeg har set 6 Champions League kampe, 2 U21 landskampe og 6 Superligakampe. Det er 14 ud af i alt 22 kampe, hvoraf de 2 har været mod lavererangerende hold i Pokalturneringen. Gider du lige komme ned fra din hest.

Ingen af de 14 kampe jeg har set, har været på et internationalt højt niveau. Men det fortæller du mig så at de 6 kampe jeg ikke har set (fratrukket pokalkampene, hvor han helt sikkert har været verdensklasse), ændrer markant på.

Og her må jeg lige korrigere mig selv lidt, for jeg så selvfølgelig også kampen mod SIF, hvor han primært brillerede ved at trække et åndssvagt gult kort inden han blev skiftet ud.

Så der er tale om følgende kampe jeg ikke har set:
FCK 1-3 Randers (Daramy 30min)
OB 2-1 FCK (Daramy 34min)
FCK 1-0 AGF (Daramy 89min)
Randers 0-2 FCK (Daramy 82min 1 mål, 1 assist, formentlig skide god kamp)
FCK 3-0 Lyngby (Daramy 85min, 1 assist, formentlig skide god kamp)
AGF 0-2 FCK (Daramy 90min)

Nå, det var så 6 og ikke 5. Men tænker du ikke det er OK til at jeg kan have en holdning? Ellers kan du jo ikke have en holdning til noget som helst der ikke handler om FCK.
Silkeborg IF
Sorry, men det er som at slå i en pude.
Jeg skal blive ved med at høre om alle mulige kampe i den periode hvor han bankede rust af og var skadet, når jeg gang på gang på gang på gang har gentaget at der hvor han ramte det der var relevant for landtræneren og hans egentlige niveau, var den sidste lille måned.
Jeg orker ikke den der goddag-mand-øksesskaft snak du har gang i. Det er for dumt.
Det helt fint du kan finde en fantasilion der var bedre i juli og august.....september og oktober endda også. Det bare skide ligegyldigt for sagens kerne.

God dag.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce