Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JLS
SotD@

Jeg håbede ærligt, at vi kunne slippe for dit flueknepperi.. En mand der har trænet med Arsenal 3-4-5 mdr på fuld skrue, er ganske enkelt pr definition 100 fit - længere er den ikke..

Og ja, naturligvis vil han være lidt kamp-rusten.. Men jeg føler mig også overbevist om, at selv Arsenal bruger kamptræning i deres træningspas - så værre behøver det så heller ikke, at være.. Men FCM satte også både Wagner Love og Max Maier på banen igår - ja endda forleden i Europa.. De skal vel for faen igang..? Og så bilder jeg altså mig selv ind, at en spiller med 200 PL kampe, og 34 landskampe for England, nok heller ikke ligefrem kommer til, at stå i vejen i en Dansk Superligakamp mod Vejle.. Den mand der bliver taget ud, eller ikke kommer ind, ville jo potentielt ha´ haft samme scenarie, hvis Patrick Olsen havde været med..
Skrevet af Martan
Jeg kan ikke lade vlre ned at være eb smule nervøs for Nicolai Poulsen til træningen.. :-)
AGF, Landsholdet og følger de danske spillere i Europa.
Skrevet af Dr Phil
Den mand der bliver taget ud, eller ikke kommer ind, ville jo potentielt ha´ haft samme scenarie, hvis Patrick Olsen havde været med.


David havde næppe lovet Patrick O spilletid gennem pressen. Det er vel det som er lidt pudsigt her - har Wilshere trænet med endnu i AGF?

Well, kontroversielt er det jo ikke ligefrem, når det kommer fra David, som altid er meget klar og direkte i spyttet. Det er meget muligt han allerede har bestemt sig for at han vil se hvad giraffen kan ved førstkommende lejlighed.
.
Skrevet af AGF Fans
Måske ret så usædvanligt, men Arsenal har været så flinke at udleverer samtilge Wilsheres trænings of fitness data fra de måneder han har trænet med dem, så derfor har AGF et fint overblik over hvor god form han er i. Måske har den velvillighed også noget at gøre med, at AGF havde sat assistentræner Dave Reddington på opgaven, altså ud over Björnebye. Dave Reddington blev hyret af AGF i 2021 og var før det assistentræner i Crystal Palace, og jeg tænker at den slags udenlandskontakter og engelske forbindelser har en større betydning end man måske lige tror. Det har det ihvertfald tidligere haft for AGF, hvor Marc Rieper blandt andet var inde over nogle spiller skift til AGF i 2001 fra hans tidligere klub Celtic (Michael Doyle og Liam Miller) da han var hjælpetræner i AGF.
KSDH !
Skrevet af SotD
Du bliver nødt til at tage de der medieudmeldinger med et gran salt.


Eller også skal jeg være i min gode ret til at synes tomme løfter er tåbelige, uanset om de er sagt til mig, til dig eller i medierne.

Det er jo tilladt at være uenig.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Som Boro skriver tror jeg du lægger en tand for meget i det, SotD.


Sandsynligvis - men det ændrer ikke på at jeg synes det er fjollet at gå i medierne og love spilletid til en spiller i en specifik kamp ude i nær fremtid, som ikke har haft mulighed for at falde til og træne med endnu. Det var noget andet hvis han lovede at Patrick Mortensen fik spilletid, for ham har man immervæk kunne monitorere længe.
Silkeborg IF
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Det vil ikke være overraskende, hvis Wilshire lige når at trække en skade inden på fredag. Men ellers ser vi da frem til at byde ham velkommen i Nørreskoven. Her er han ret sikker på at få en blød start. Så det er forståeligt nok, at David N tænker i at give ham lidt kamptræning, når AGF har lukket kampen.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af BoroDane
Det er jo tilladt at være uenig.


Njaaaaa, jeg ved ikke helt om jeg finder mig i det ;)
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af SotD
SotD@

Jeg håbede ærligt, at vi kunne slippe for dit flueknepperi.. En mand der har trænet med Arsenal 3-4-5 mdr på fuld skrue, er ganske enkelt pr definition 100 fit - længere er den ikke..


Javel mor.

Det du kalder flueknepperi kalder jeg nuancer, men det er klart at nuancer der ikke entydigt opbakker ens holdning forekommer uønsket eller indifferent.

Og ja, naturligvis vil han være lidt kamp-rusten.. Men jeg føler mig også overbevist om, at selv Arsenal bruger kamptræning i deres træningspas - så værre behøver det så heller ikke, at være.. Men FCM satte også både Wagner Love og Max Maier på banen igår - ja endda forleden i Europa.. De skal vel for faen igang..?


Er det bare fordi du ikke gider forholde dig til det jeg rent faktisk skriver, at du ævler om noget helt andet? Der er jo ingen der har kritiseret det faktum at han får spilletid hvis han er klar til det.

Og så bilder jeg altså mig selv ind, at en spiller med 200 PL kampe, og 34 landskampe for England, nok heller ikke ligefrem kommer til, at stå i vejen i en Dansk Superligakamp mod Vejle.. Den mand der bliver taget ud, eller ikke kommer ind, ville jo potentielt ha´ haft samme scenarie, hvis Patrick Olsen havde været med..


Samme argumentation kunne man jo have brugt om van der Vaart, men det virkede ikke helt efter hensigten, og han fremstod tydeligt dårligere end holdkammeraterne. Og nej, selvfølgelig er det ikke sammenligneligt at sætte en ny spiller ind som ikke har trænet med holdet, som at benytte sig af en der har sin daglige gænge i truppen og som har spillet en lang række kampe og kender de andre. Dem der sidder over for Patrick Olsen er jo vurderet svagere end Patrick Olsen, det er de ikke nødvendigvis i forhold til Wilshere, hvis der ellers er vægt bag ordene.

Og det er der ganske givet ikke - og derfor synes jeg de er fjollede at melde ud.

Nå, jeg skal lade jer få fred og ro herfra, der sker næppe den store udvikling i debatten.
Silkeborg IF
Skrevet af Geddar , moderator
@SotD

Men det er jo stadig blot en hurtig skarp kommentar til journalister og fans. Det er langt fra den primære kommunikation. I den interne kommunikation spillerne imellem er der jo et hav a nuancer og fprbehold, som der ikke er tid til at tage frem i dén slags interviews. Wilshere og resten af truppen skal nok være vel vidende om, at startpladser også stiller krav, uanset hvad der ellers er sendt afsted af hurtige kommentarer til journalister.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af prm
Hvorfor går man så meget op i at han ikke har spillet en kamp siden maj 2021
Han har jo trænet mere end både Christian Eriksen og Lucas Andersen har gjort de sidste 6-7 måneder, og de ser da ud til at komme til at spille igen
Skrevet af Steen A
Tag ikke fejl af, at det her også er et kommercielt cirkus. Eneste grund til at David siger at Wilshere spiller fredag er jo for at skabe ekstra interesse omkring den kamp. David siger jo i øvrigt også ærligt, at han nok ikke er klar til at spille fra start endnu.

Men meget kan jo ske inden fredag og ingen bliver vel overrasket, hvis der kommer en mindre forstrækning eller lignende inden da. Skifter David mening om at tage JW med i kamptruppen, så findes der nok en plausibel forklaring til den tid.

Det mest interessante er egentlig, om resten af truppen kan holde fokus på Vejle-kampen her i denne uge. Det kan sikkert blive svært.
annonce
0