Snak

Mere indhold efter annoncen
Juve: Synes nu nok at både AGF og DN udstillede sig selv på bedst mulige måde igår. Og både DN og AGF har fortjent at få på puklen. Arrogant og virkelighedsfjern at komme med sådanne udtalelser efterfølgende. Helt igennem pinlig og kritisabel indsats …
Syntes ret ofte man kan læse om en forurettet spiller eller træner fra AGF. Er det bold.dk der spinner eller AGF der har en offer kultur?
Haha og bolden var rund :-) flovt og ingen point til Danmark. Norge har overhalet os, pinligt!
Med andre ord har man ikke forberedt sig tilstrækkeligt godt. Det falder tilbage på hele organisationen. Det er pinligt for dansk fodbold og i særdeleshed for AGF.

Det overgår min fatteevne, at man kan rejse til Nordirland og levere noget så ringe, og så bagefter sige at man blev overrasket over, at banen var 6 meter smallere end man troede. Det lyder himmelråbende naivt, og meget svært at tage alvorligt.
Stop nu bare
AGF var vidst også rimelig sikre på de skulle få en sejr. Det er total flovt at vise dansk fodbold frem på den måde!
Hårdt arbejde, tak!
Og hjemmeholdet havde vel samme “udfordring”?

Det kunne være forfriskende med en træner der ikke kommer med undskyldninger. Hvad med at ytre “ vi var ikke gode nok og må træne hårdere på træningsbanen”
Læs nu, hvad David siger

Og så kan det faktisk betyde noget, at banen er smal, når det hold gerne vil spille bold

Dog var AGF virkelig ringe
Præcis indrøm dog man har spillet den ringeste kamp ever! Og der er nogle som skal stramme op og vise de vil det her.
Det ville have været langt bedre.
Forza inter!!!!!!💙🖤 OB i dk 💙
Det er satme en dårlig undskyldning, David. Som, en lettere pinlig, AGF´er, sætter jeg dog min lid til at det går ligesom dengang FCK tabte 3-0 til Linfield, men alligevel formåede at vende det på hjemmebane. Mener de udlignede i 5 tillægsminut, direkte på frispark fra Lars Højer Nielsen.
annonce