Snak

Mere indhold efter annoncen

David Silva idømt bøde for at slås med kvinde

Skrevet af bold
tor 22. sep 15:50

David Silva er af en spansk domstol blevet idømt en bøde på 1080 euro for at have været oppe at slås med en kvinde. Læs hele nyheden her
Skrevet af Balls’nBrains
Ej, for f… s… da Bold: En stor bøde? 1080€? Til en, forestiller jeg mig, velhavende fodboldspiller? Stor bøde? For at være involveret i vold? Det er vist mindre end de flestes el-regning i år. Men igen; hvad ved jeg: “1, 2 mange”…:-/
Skrevet af TheSpursyWay
Tænker heller ikke det er noget, der vælter budgettet hos den kære Silva...

Men måske vil bold egentlig noget andet med denne artikel? Måske vil de skrive om, at Silva ikke er en kvindebedårer og er et mandchauvanistisk (staver jeg det rigtigt?) røvhul... hvem ved?

Elsker bare kOnSpIrAtIoNsTeOrIer!
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af Socialistens
Hvis en straf drejer sig om penge, så har den kun effekt for dem der ingen har ...
Skrevet af Balls’nBrains
@ Socialistens: Enig. Derfor kan man spørge: Er bøden, i dette tilfælde, en straf? Eller blot betaling for at DS kan udleve sine mandschauvinistiske… tilbøjeligheder… (@ spurs ;-))
Skrevet af sixixix666
Han har jo vel egentlig ikke fået en bøde for at slås med en kvinde… Han har vel fået den for at slås. Blæser bold.dk lidt til en særlig glød? Nå, alt det her handler jo slet ikke om bold. Han er stadig en Ok spiller, synes jeg.
Skrevet af LØMBØ
En klump sf mennesker der er ved at komme op at slås. Silva hiver i en kvinde for at fjerne hende. Hun falder og siger hun har slået nakken. Alle involverede erkender deres rolle i sagen. WOW for en kæmpe historie! Kæft en omgang lort at bruge tid på! Det er grimt at man prøver at tilsværte en mand med sådan en “artikel”.
Skrevet af SådanKammerat
@LØMBØ

Jeg tror også bare denne historie er blevet skrevet her for at give lidt fyld. Nej nej ikke David Silva. Jordens næstmest rolige mand.
Skrevet af bruger 105951
Hvorfor i alverden er kønnet vigtigt her??
annonce
0