Snak

Mere indhold efter annoncen

Davor Suker: Danmark kunne have vundet

man 2. jul 2018
Præsidenten for det kroatiske fodboldforbund, Davor Suker, roser både det kroatiske og danske hold efter søndagens ottendedelsfinale.

Læs hele nyheden her
Sympatisk kommentar fra en sympatisk mand. Selvom jeg er uendeligt ærgerlig over at Danmark røg ud, er det trods alt noget, at det var til Kroatien. Nu må de bare ikke fejle mod russerne
Bare svært at vinde uden en god angriber.
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Kroatien får klø af Rusland. Den lange hviletid forøger nok deres chance. Men Rusland har stadig en dag mere og hjemmebane. De løber solen sort over himlen i Kroatien. Bare ærgerligt at Håreide har så meget jantelov i sig, at han fravalgte Bendtner. Vi ville have en bedre chance mod Rusland og en ringere mod Spanien. Omvendt for Kroatien.
Elkjær, Laudrup, Romario, Figo, Ronaldinho, Thierry Henry, Xavi, Messi - Kun to klubber har en speciel plads i mit hjerte.
Vi gjorde hvad vi kunne men ja vi savnede en der kunne scorre for os,Bendtner havde været et fint bud,men anyway han var ikke med og nu må vi videre,plus havde vi prøvet og vinde mod Frankrig kunne tingene har set ud på en anden måde,men flot kommentar af suker
Kroatien får klø af Rusland. Den lange hviletid forøger nok deres chance. Men Rusland har stadig en dag mere og hjemmebane. De løber solen sort over himlen i Kroatien. Bare ærgerligt at Håreide har så meget jantelov i sig, at han fravalgte Bendtner. Vi ville have en bedre chance mod Rusland og en ringere mod Spanien. Omvendt for Kroatien.


Hvad fanden fabler du om? Rusland spillede 120 minutter imod Spanien og var presset i bund fra start til slut - Deres kamp startede 4 timer før Kroatiens.

Resten er dit indlæg giver (heller) ikke mening.
Silkeborg IF
Jeg savnede virkelig Bendter i den kamp. Han ville have scoret på straffespark og ville have været sindssyg god som indskrifter i stedet for N. Jørgensen....

Og hvis bare Eriksen havde spillet bare en enkelt god kamp til denne slutrunde så han kunne træde det sidste skridt op og vise sit værd. Men hold kæft hvor bliver vi gode til EM 2020
Lad nu være med at gøre Kroatien dårlige, bare fordi vi spillede lige op med dem efter pausen. Efter indskiftningen af Kova var hele deres midtbane befolket af Real og Barcelona-spillere.

Om noget viste anden halvleg da, at vi har en virkelig god central kerne på landsholdet, når bare vi tør spille. Schøne var klasse og fik virkelig ro på spillet.

Schmeichel-Zanka-Kjær-Schøne-Delaney-Eriksen: Det er spillere på et internationalt niveau. Desværre er resten af holdet langt, langt efter.
Havde Danmark haft 90´ernes udgave af Suker på top i går, var det blevet en sikker sejr. Giftig herre.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Porkheimer, til dels er jeg enig - vores centrale akse er spændende og godt sat sammen.

Landsholdet efter VM er sat med en god grundstamme i dem du nævner:
Schmeichel - Kjær - Zanka - Schøne/AC - Delaney - Erikssen

Men en spiller som Jonas Knudsen har jeg altså fin fidus til - han eller Durmisi giver et godt fremstød offensivt. Så halter vi lidt på højreback, synes jeg.

Angrebsmæssigt har vi mange konstellationer - men jeg kan ikke se værdien i Jørgensen.
Jeg tænker at Dolleren får chancen hvis han kommer godt i gang efter sommmeren, men ellers er Corner slet ikke så ringe som opspilsstation, og Yurary (eller hvordan det nu staves) er altså værdifuld for måden vi vil spille på.
Braithwaite synes jeg også har spillet sig ind - og så er Sisto mere en joker, og det tror jeg nu er meget godt for ham.
Bendtner er vel heller ikke bare helt væk?

Vi har ikke verdensstjerner, men så er vi altså heller ikke ringere :)
“Han tårnede sig over mig, og de andre spillere dækkede sig for øjnene. Jeg kiggede op på ham og tænkte: ‘Hvis han slår mig er jeg død’.” – Alex Ferguson om en diskussion med Peter Schmeichel
Selvfølgelig hvis de havde haft et hold der ikke er bygget på forsvar, forsvar og forsvar.
annonce