Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvor er Svendborg´s fairplay henne?

De har da hele tiden vidst, at de lå inde med tilladelsen.....
AC Milan - 1988. Danmark - EM 92. Det var som at bo i et andet land.... Ian Rush om sin svære tid i Juventus.
Favla:
Det er altid den nye klubs ansvar at indhente spillertilladelsen på en ny spiller, det kan ikke være den gamle klubs ansvar at holde styr på gamle spillere. Sådan er det i alle rækker og det er pinligt når det svipser for et serie 5/6 hold, men direkte utilgiveligt at det sker for et 2. divisionshold.

Selvfølgelig er det synd for Fremad at de nu kun ligger nummer 2, men det er udelukkende Middelfarts skyld, ikke DBU eller andre klubber.
Håbløs fodbold romantiker der efterhånden hellere vil se de lokale serie hold end CL.
amen altså - det giver sgu´ da ikke mening at påstå at de hold der tabte til det snydende hold ikke efterfølgende skal have sejren og de 3 point.

Man ville da eksempelvis heller ikke undlade at udråbe en ny vinder af et cykelløb hvis den oprindelige vinder siden blev disket?

Kom nu ind i kampen kære brugere.
Da sportsBH'en blev opfundet opgav jeg kvindefodbold Men det sidste VM for kvinder fik mig alligevel lidt op af stolen
Enig, men synes alligevel at det er en fin vinkel med Svendborg:-)

Svendborg har uden tvivl været bevidst om esset i ærmet. Nok ikke helt utænkeligt, at de ville vente med at vifte med Dau´s spilletilladelse, såfremt de ville tabe den kommende kamp mod Middelfart senere i sæsonen.......
AC Milan - 1988. Danmark - EM 92. Det var som at bo i et andet land.... Ian Rush om sin svære tid i Juventus.
Svendborg er nødt til at slå Blokhus nu, for de har helt sikkert vidst at de havde hans certifikat, de ventede bare lige til de havde mødt dem og så ringede de Middelfart op. De har ødelagt hele turneringen ved det pis der.

Men selvfølgelig er det stadig Middelfart der er amatører, de skulle degraderes og så er jeg ligeglad med om det er menneskeligt at fejle. Gu f. er det ej, det ødelægger så meget.

Forøvrigt er han jo ikke ulovlig, alle har vidst siden dec-jan at Dau skulle spille i Middelfart, papiret lappen ligger desværre bare på det forkerte Fynske kontor.

Måske er Fyn bare en rasteplads?
Til de der mener Svendborg har optrådt usselt i den her sag:

Ja, det ser det i høj grad ud til!
Da sportsBH'en blev opfundet opgav jeg kvindefodbold Men det sidste VM for kvinder fik mig alligevel lidt op af stolen
Meget..
annonce