Snak

Mere indhold efter annoncen

DBU-boss frygter ikke fan-flugt: Landsholdet har en stor betydning

Skrevet af bold
fre 2. dec 05:30

Fodbolddirektør i DBU, Peter Møller, frygter ikke, at den skuffende VM-slutrunde har ødelagt forholdet til de danske fans. Det har nemlig set godt ud med den danske opbakning, og den kommer til at fortsætte.Læs hele nyheden her
Skrevet af F nansen
Jeg mistede meget for det nuværende landshold da de strejkede
Skrevet af klunseren
Holdet er ikke problemet. Men når man tager og fyrer en træner der aldrig har tabt, lige inden det EM som han havde kvalificeret os til og man med det hold han havde skabt, taber semifinalen på straffespark.
Og så giver den nye træner 2 år til at bygge sit hold op og sætte sit præg på det, inden VM i fodbold, og man så her fejler så stort som man har gjort her.

Så er man vel nødt til at kigge på om det er Peter Møller der styrer ansættelser og fyringer, der har fejlet, eller om det simpelthen bare er et dårligt valg af træner, fordi han taktisk simpelthen ikke er dygtig nok til fodbold på det absolutte øverste niveau.
Spillerne giver lidt sig selv, netop fordi det er et landshold, og man så har dem man har om jeg så må sige.
Skrevet af Evaldo
og spiller forlænget spilletid med 10 spillere i en semifinale da man har brugt
5 udskiftningsspillere ! ikke smart. Og denne slutrunde har han fedtet rundt med forskellige holdopstillinger - ikke godt....og ingen spillere til at overtage da Daleney bliver skadet....han er meget veltalende, men jeg synes som træner synes jeg han fejler....det var sgu noget bedre under Åge....
Skrevet af Stephen
Strejken var ikke så heldig, det dårlige spil klarer vi nok - nu er Tyskland og Belgien også ude. Det er hvad der sker i fodbold. Men den dårlige moral omkring markering - blandt andet det berømte anførerbind synes jeg er en trist omgang. Store ord fra Kasper Hjulmand og Peter Møller, men da de skulle vise moralen kunne de intet
Skrevet af Gentile
Gå nu Møller - du er ikke egnet til jobbet, men du kan sikkert bruge de penge, som du ikke har fortjent....
Skrevet af VIF57
DBU er en klaphat.
Ja sport og politik kan ikke skilles ad.
Men at sovse spillerne ind i diverse udgaver af et anførerbind, Hjulmand der næsten spiser tudekiks over livet i Qatar…da kampene først startede, så et fokus på fodbolden havde klædt landsholdet og dets ledelse.
Man havde jo valgt at deltage velvidende staten Qatar.
Skrevet af Jussi
Den lille, forsmåede svinehund har bare glædet sig til at få lov at bjæffe lidt, hva…?
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af SotD
Holdet er ikke problemet. Men når man tager og fyrer en træner der aldrig har tabt, lige inden det EM som han havde kvalificeret os til og man med det hold han havde skabt, taber semifinalen på straffespark.

Jeg ved snart ikke hvor man skal starte. Historieløsheden i denne, ellers overskuelige, smøre er nærmest uendelig. Imponerende hvor mange fejl man kan presse ind på så få ord.

1) Åge Hareide blev ikke fyret. Hans kontrakt blev ikke forlænget.
2) Åge Hareide tabte 4 (5) kampe med det danske landshold, afhængig af hvordan man takserer Kroatien-kampen.
3) Årsagen til at Hareide ikke fik EM med var UEFAs beslutning om at udskyde slutrunden med et år pga. Corona. Ellers havde han været landstræner under EM 2020.
4) Danmark har aldrig tabt en semifinale på straffespark. Hverken under Hareide eller Hjulmand. Danmark tabte i forlænget spilletid til England under EM, og på straffespark til Kroatien under VM.

Så er man vel nødt til at kigge på om det er Peter Møller der styrer ansættelser og fyringer, der har fejlet, eller om det simpelthen bare er et dårligt valg af træner, fordi han taktisk simpelthen ikke er dygtig nok til fodbold på det absolutte øverste niveau.

Det er helt fint at kritisere Peter Møller og Kasper Hjulmand, men at konkludere at ansættelsen af Hjulmand var forkert, fordi man nu er røget ud af VM er alligevel noget af det mest selektive jeg nogensinde har hørt. EM semifinale, nr. 5 og nr. 7 ved Nations League A og den bedste VM kvalifikation til VM nogensinde for et dansk hold - det er bare nul og en skid værd lige pludselig. Det er sgu få dumt.
Silkeborg IF
Skrevet af ForzaJfc
Fint nok, jeg har ingen problemer med at finde sympati for Møller, men det er ikke en specielt god analyse, han har der.
Fodbold-tingen er et … hvad skal man kalde det … medfølger-fænomen. En flok-ting. En funktion af fælles-begejstring (som i princippet kunne knytte sig til hvad som helst).
Tænk på kvinderne. De elsker det ! ... Hmm jo, men kun når det går godt, når ´vi-har-en-fest´, når vi griner-og-hopper og vifter med flag. Ellers synes de ikke det er sjovt.
... Okay, men det er jo bare kvinderne.
Næh, det er sandsynligvis en pænt stor del af alle fodbold-danskere.
Kerne-tingen Fodbold, … lige dét spil, - i med- og modgang … har ikke grundlæggende den opbakning, som Møller ville ønske sig.
Når medie-møllen, bold.dk-kommentarsporene, hele stemningen, pludselig kører modsat, som nu, så ER en del af skaden allerede sket, og det vil utvivlsomt kunne mærkes et stykke tid fremover ...

Skrevet af Peter Pan.

Så søbende apatisk, så viljeløst, så enestående hovent i ligegyldigheden.


Den gamle norske forward Jan Aage Fjørtoft, i dag skarp kommentator, fastslog på Twitter: »Jeg er nødt til at være ærlig. Kun Qatar har været dårligere end Danmark ved dette VM. Men når det gælder vilje og energi har de været værst, danskerne.«

Jeg overlader ordet til:https://www.weekendavisen.dk/2022-48/samfund/soeges-landstraener


Skrevet af raNdOMiNAtoR
Peter Møller er et fjols. Det har han nu altid været, så intet nyt i det. Hjulmand lyder mere som en politiker fra Radikale Venstre frem for en fodboldtræner. Hvis landsholdet ikke ønsker at miste fans, bør de nok afholde sig fra at prædike for bogstsavsmafiaen hver eneste gang chancen byder sig. Kvalmende på alle måder. Koncentrerer jer om at spille fodbold - bare se hvad der sker, når I ikke gør.
Skrevet af Nandeyanen
Efter nederlaget gad de nærmest ikke gå over til de Danske fans. Så gemmer de sig også for interviews.

Det er hele Danmarks landshold. Hvis de ikke snart opper sig mister de fans. Det er vigtigt man har overskud i dårlige perioder.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af ForzaJfc
Efter nederlaget gad de nærmest ikke gå over til de Danske fans.

Ja, hvad skete der dér! Kunne vi ikke få nogle af de hidsige journalister til at bore lidt i det. ... Det er da i hvert fald ikke en adfærd, der fremmer Møllers fromme fremtids-ønsker
Skrevet af klunseren
@SotD

The master of flueknepperi med sit sædvanligt gigantiske behov for at gå efter manden fremfor bolden i sin higen efter at blive hørt af bare nogen.
"Nærmest uendelig Smøre", "historieløshed", "Imponerende hvor mange fejl der kan presses ind på så få ord".

Man fristes til at spørge om du er ok, eller om det bare bliver hårdt her op til jul?
"1) Åge Hareide blev ikke fyret. Hans kontrakt blev ikke forlænget.
2) Åge Hareide tabte 4 (5) kampe med det danske landshold, afhængig af hvordan man takserer Kroatien-kampen.
3) Årsagen til at Hareide ikke fik EM med var UEFAs beslutning om at udskyde slutrunden med et år pga. Corona. Ellers havde han været landstræner under EM 2020.
4) Danmark har aldrig tabt en semifinale på straffespark. Hverken under Hareide eller Hjulmand. Danmark tabte i forlænget spilletid til England under EM, og på straffespark til Kroatien under VM."

1: Flueknepperi, og du ved jo godt hvad jeg mener.
2: Ok, mere flueknepperi, du ved jeg mener BETYDENDE landskampe.
3: Man valgte ikke at give ham den naturlige forlængelse med et år pga. Corona ja, en BESLUTNING, og dermed blev Åge Hareide den eneste der virkelig tabte job mæssigt på Corona. Men altså, igen en beslutning truffet af DBU (Peter Møller?).
4: Du har ret, min hukommelse spillede mig etp uds, det var "kun" i forlænget spilletid.
Men du forstod godt min pointe, ikke sandt, eller overskygger din jule indebrændthed totalt din mulighed for objektiv læsning?

Jeg kommer ikke til at bruge mere tid på dig SotD. Du har en hård jul, det er jeg ked af på dine vegne.

Men min pouint står fast: Hjulmand har intet præsteret med "sit hold og spil", og hans bedste resultat fik han med det en anden byggede op, så det er at pynte sig med lånte fjer.

Så en ny landstræner og en "ny" Peter Møller måske?

God Jul til dig SotD, jeg håber det bliver bedre i løbet af December :)
Skrevet af Defensive Tunger
klunseren
Det lyder en liiille smule som om du er den mavesure her.

Hvad er du egentlig så sur over? Selvfølgelig var det da skuffende, men nu er du jo selv inde på at Hjulmand havde 2 år til at bygge op til VM. Jeg kan simpelthen ikke se at man kunne gøre det bedre op til VM end det? Var det ikke 9 sejre i streg og så nederlag til Skotten til sidst. Derudover slog man Frankrig og Østrig i NL.

Det er jo spillerne der spiller kampene og ikke træneren. Det var ringe i de 3 kampe og taktisk var det sikkert også langt fra perfekt, men man kunne godt forvente en hel del mere af spillerne også.
Skrevet af Jussi
Flueknepperi, og du ved jo godt hvad jeg mener.

Haha - fantastisk!

Jeg lyver lige så vandet driver - men du ved jo godt, hvad jeg mener …
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af MistGoose
Det hjælper måske ikke just på "folkeligheden" at man skal snige sig ud af bagdøren i lufthavnen, og sætter sig direkte i ventende taxaer.

Det er dog forståeligt, at spillerne måske ikke synes det er sjovt at give interviews ovenpå på en skuffende slutrunde.
Barcelonamedløber siden 1998.
Skrevet af GæstenPåHesten
Det bør jo få konsekvenser for nogle. Om det er ledelse, træner eller man stopper de gamle spilleres landsholdkarriere, det ved jeg ikke. Men noget skal ske.
Man er ikke nr. 10 i verden og spiller den dårligste danske slutrunde i historien. Samlet set er kun Qatar dårligere i dette VM, men de er tætte på DK.
Det var pinligt og jeg springer lige nogle år over som sofafan.
Skrevet af SotD
@SotD

The master of flueknepperi med sit sædvanligt gigantiske behov for at gå efter manden fremfor bolden i sin higen efter at blive hørt af bare nogen.

Apropos flueknepperi, så kan man ikke høre andre på skrift.

Men det er jo ikke mit ansvar at du skriver noget ævl. Den må du altså tage på dig selv. Jeg har ikke noget behov for at blive set/hørt. Jeg retter noget du skriver - som du vel sagtens skriver for at blive set? Eller hvad?

"Nærmest uendelig Smøre", "historieløshed", "Imponerende hvor mange fejl der kan presses ind på så få ord".

Man fristes til at spørge om du er ok, eller om det bare bliver hårdt her op til jul?

Jeg har det fint - jeg undres bare over at man har et så intenst behov for at få sin mening frem, når man åbenlyst ikke ved hvad man snakker om. Det jeg citerer er lodret forkert, nærmest ord for ord.

1: Flueknepperi, og du ved jo godt hvad jeg mener.

Hvor fanden skulle jeg vide det fra, når hele dit indlæg er så fejlbehæftet at jeg bliver alvorligt bekymret for om du selv kan finde hjem.

2: Ok, mere flueknepperi, du ved jeg mener BETYDENDE landskampe.

Var kampene mod Montenegro, Polen og i særdeleshed Kroatien ikke temmelig betydende? De to første var lige ved at medføre at vi ikke kvalificerede os til VM, og kampen mod Kroatien var vel decideret afgørende for at vi røg ud af slutrunden.

3: Man valgte ikke at give ham den naturlige forlængelse med et år pga. Corona ja, en BESLUTNING, og dermed blev Åge Hareide den eneste der virkelig tabte job mæssigt på Corona. Men altså, igen en beslutning truffet af DBU (Peter Møller?).

Ja, DBU valgte at holde fast i sin beslutning, for ikke at risikere at ham man havde skrevet kontrakt med fremadrettet fandt et andet job i mellemtiden. Det er vel ikke super svært at forstå beslutningen, når man først har taget den. Alternativet var, at man kunne stå og være ligeså bøvede som da man præsenterede en landstræner der ikke var skrevet kontrakt med. Du kan ikke forestille dig et scenarie hvor Hjulmand på et år, finder noget andet at lave - og så måske vælger at sige nej tak til landsholdet, samtidig med at Hareide er så utilfreds med DBU, at han ikke ønsker at fortsætte efter EM slutrunden?

I det hele taget virker det noget bøvet, at føle sig stødt over beslutningen, når den endte med en EM semifinale.

4: Du har ret, min hukommelse spillede mig etp uds, det var "kun" i forlænget spilletid.
Men du forstod godt min pointe, ikke sandt, eller overskygger din jule indebrændthed totalt din mulighed for objektiv læsning?

Nej min objektivitet fejler netop intet. Det er derfor jeg retter din fiktive sandhed.

Jeg kommer ikke til at bruge mere tid på dig SotD. Du har en hård jul, det er jeg ked af på dine vegne.

Det styrer du selv. Jeg kommenterer på dit ævl, hvad du gør derfra det er ikke mit bord. Det er mig bekendt ikke jul, men bare december - så jeg "juler" ikke lige nu. Men jeg føler mig egentlig overbevist om, at det skal blive ganske fint. Jeg har det ikke hårdt nemlig. Har du?

Men min pouint står fast: Hjulmand har intet præsteret med "sit hold og spil", og hans bedste resultat fik han med det en anden byggede op, så det er at pynte sig med lånte fjer.

Jo bevares, men din pointe bliver jo ikke mindre dum af at blive gentaget kan man sige. Alt det der er gået godt - EM semifinale, nr. 5 og nr. 7 ved Nations League A og den bedste VM kvalifikation nogensinde for et dansk landshold er alt sammen "lånte fjer", mens den første modgang (3 kampe) det er Hjulmands værk. Er det sådan det skal forstås? 33 kampes lånt succes, og 3 kampes gedigen fiasko der alene ligger på Hjulmands skuldre.

Så en ny landstræner og en "ny" Peter Møller måske?

Ja, det ville være vanvittigt, men nu fremstår det meste af dit indlæg jo også lettere verdensfjernt, så hvorfor ikke?

God Jul til dig SotD, jeg håber det bliver bedre i løbet af December :)

Glædelig jul til dig også. Jeg håber du kan holde julegejsten kørende.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Det var pinligt og jeg springer lige nogle år over som sofafan.

Sikke en julegave. Så var det alligevel mig der tog fejl - julen falder tidligt i år.
Silkeborg IF
annonce
0