Snak

Mere indhold efter annoncen

DBU dropper omdiskuteret træningstrøje ved VM: Vil ikke løbe risikoen

Skrevet af bold
tor 17. nov 08:05

Landsholdet kommer ikke til at bære træningstrøjen med teksten 'Human Rights for All' ved VM, da DBU ikke ønsker at gå imod FIFA's forbud og risikere sanktioner, fortæller direktør Jakob Jensen.Læs hele nyheden her
Skrevet af Ratata
Det er sådan, vi kender DBU: Svage, underkuede svæklinge uden principper
AC HORSENS
Skrevet af LOPPOL
Enig, det er ekstremt vattet.

Også i forhold til OneLove-armbåndet, hvor den manglende afklaring afføder 2 forskellige reaktioner fra to forskellige nationer:

- Danmark: "- Så det er noget, vi kommer til at tage stilling til senere, siger Jakob Jensen."
- Holland: "Det hollandske fodboldforbund har tidligere meldt ud, at nationens landsholdsanfører kommer til at bære OneLove-anførerbindet under VM-slutrunden - også selvom det skulle vise sig at udløse en straf fra FIFA. "

Det koster af og til at stå på mål for sine værdier. Dette gider DBU tydeligvis ikke. Modsat Holland vel at mærke.
Skrevet af Kongen-vender-tilbage
Enig. Virkelig svagt!
Skrevet af grumblesnake
Peter Møller er og bliver en svagpisser. DBU bør erstatte ham med en formand med en lille smule format.
Skrevet af Funkeeh
DBU skal fremover bare holde deres mund, når der bliver talt om menneskerettigheder og lignende. Hvis en lille bøde pga. en træningstrøje er nok til de ikke "tør" gøre noget, så skal de bare passe sig selv. De er jo tydeligvis ligeglade, og snakker kun mens det er god PR
Skrevet af DKHansen
Tøsedrenge!
Skrevet af BetterThanFigo
Jeg troede idéen med at møde op var, at man mente man kunne have større indflydelse på den måde end at blive væk. Lyder til at ledelsen i DBU ikke har rygrad nok til det og er minus principfaste. De burde jo vide at FIFA ikke havde tænkt sig at lade holdene sætte et negativt fokus på noget som helst ved slutrunden, det skal bare handle om deres perfekte produkt. Det er fandme en ommer, DBU - som en anden nævner, se på Hollands retorik... det er i øvrigt røv usolidarisk hvis vi ikke bærer anførerbindet, Holland gør, og de så sanktioneres. De nævner at de ikke vil risikere sportslige konsekvenser ved at stå på mål for menneskerettigheder, men vil de drage sportslig fordel fordi andre protesterer mens de selv tier?
Skrevet af puting kuneho
Hvorfor så lave trøjen i første omgang ? Og først melde det ud kort tid inden vm start ? Én ting. Det handler om at tjene penge.
Skrevet af RaSMuS.
Selvom jeg godt forstår, at man ikke vil risikere at få sportslige sanktioner imod landsholdet, hvilket jeg i øvrigt ikke tror er en realistisk straframme for en træningstrøje med "Human Rights For All" påtrykt, så er det alligevel sjovt at bevidne DBU´s måde at protestere på. Er nogen seriøs protest nogensinde startet med, at man har skulle spørge om lov først? Og hvis man så får nej, jamen så protesterer vi da ikke alligevel.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Skrevet af Vongnist
Som resten siger, troede planen var man kunne påvirke mere hvis man tog derned og deltog? Men hvis man blot tier og spiller sine kampe gør man sku da ikke en skid forskel.
Det er jo ikke kun Qatar man vil demonstrere imod det er jo også FIFA som korrupt organisation. Hvis FIFA alligevel bestemmer over DBU kunne de jo lige så godt have holdt kæft omkring deres tiltag som tydligt for alle nu kun handler om PR.
Skrevet af Detstrafbart
Enhver kan sgu da regne ud, at sanktionen ikke ville være fratrækkelse af point, men maksimalt en bøde.

Og selv hvis FIFA rent faktisk gav en bøde, ville det være et KÆMPE markedsføringsboost for DBU, og de ville kunne tjene bøden og meget mere til ved at sælge trøjen. At FIFA giver bøde for en trøje, der støtter menneskerettigheder, ville selvsagt gå verden rundt.

Så jeg fatter ikke, at DBU er så fucking svage. Øv, hvor det skuffer mig.
Skrevet af BryanFury
Det handler for DBU om at signalere de rigtige værdier. Det har man gjort og derfor er man egentligt lidt ligeglad med at sprede selve budskabet og dets betydning.

Det er fandme svagt det her.
Skrevet af Neutralboldfan
Haha så var man ikke så hård alligevel. Svagt.
Skrevet af Slettet(421031222311)
Såååådan, DBU! Bøj nakken! Heeeeelt ned i støvet. Yuck.

Skrevet af spindoktor
Hvilken risiko taler vi om?

Hvis det er risikoen for udelukkelse, så er det jo en evig slap-stick, som FIFA kan bruge mod DBU/DK, og så kommer vi jo aldrig videre. Hvis det er en pengebøde, så er det jo ALLE pengene værd.

Må være svært have to tunger. Idag udtaler DBU, at er de SÅ glade for, at styret indser, at behandlingen af Tantholt var forkert. Kuk Kuk: det er jo kun fordi klippet gik viralt, tos´hoveder. Sguda ikke fordi, de pludselig indser deres egen begrænsning. Er der nul hjerne alle steder?

Og husk nu, DBU stemte SELV på FIFA præsidenten med åbne øjne, som ville have VM til Qatar. Og når man som landstræner tager et job hos DBU med den viden, så må man jo stå på mål for den beslutning. Hjulmands arbejdsgiver valgte med åbne øjne Qatar.

/spindoktor
Skrevet af Juvefreak92
Svagt
Tab og vind med samme sind er en tabermentalitet
Skrevet af Vejleref
"En del af noget større" - det viste sig så at være en del af FIFA og dets markedsføring af Qatar. Ynkeligt!
Skrevet af Beck
Say no to racism

Say yes to different rights, and exploitation.
Fodbolddommer. Diskutere gerne fodboldloven i en ordenlig tone. Selv om jeg holder med Real Madrid, er jeg objektiv. Cristiano var nr. 1
Skrevet af steen27
DBU - en del af noget korrupt.
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Skrevet af TheMercySeat
England er sgu ikke meget bedre med deres lille tekst på deres fly: Rain Bow. Man vil gerne provokere, men tør alligevel ikke helt…
I’ll Never Walk Alone
annonce
0