Snak

Mere indhold efter annoncen
Dejligt. Så skal jeg bare have ændret lidt i min signatur.
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Det var på tide
Randers Freja siden 1998. RFC siden 2003.
Så at DBU forhandler ud fra deres prioriteter skaber konflikter, men at Mads Øland forhandler ud fra spillernes prioriteter skaber ikke konflikter?

Pænt unuanceret analyse!

Konflikter bliver ikke skabt af én side! It takes two to tango...
DBU har skiftet ledelse flere gange siden 1990, så at konflikter altid har været der må Mads Øland tage hans del af ansvaret for!


Prøv lige at høre her karl smart, der er konflikter i sportens verden, ligesom i alle andre brancher, og det vil der blive ved med at være, uanset hvem der er direktør for spillerforeningen, eller DBU, for den sags skyld. Men at påstå at Mads Øland er skyld i konflikterne, bygger på lette antagelser, som går stik imod hvad spillerne siger, lige bortset fra oraklet Nadia Nadim.
Men at påstå at Mads Øland er skyld i konflikterne, bygger på lette antagelser, som går stik imod hvad spillerne siger


Start med at tale pænt eller ryk ind på Nationen!
Kan ikke se at jeg påstår at Mads Øland ene er "skyld i konflikterne", men du påstår tydeligt det modsatte ("Men han har altså ikke skabt konflikterne")!
Spillerne har en økonomisk interesse i disse forhandlinger så at "det går stik imod" hvad de siger er vel både åbenlyst og forventeligt ;)

Faktum er at der har været konflikter siden 1990erne, og MØ har været med hele vejen! Så han har i hvert fald samme ansvar for konflikterne som DBUs forhandlere lagt sammen!
@Lassenftw:
Du har 100% ret i at Meyer har været et kæmpeproblem, men bolden har ligget hos spillerforeningen og deres grådighed i lang tid. På overfladen er det måske rimeligt nok at spillerne vil have større del i deres imagerettigheder osv., men man skal jo huske på at selvom DBU er mest kendt for A-landsholdet så udgør dette en meget lille procentdel af det samlede arbejde i organisationen. DBU skal betale dommere, give penge til hundredevis af små klubber hvor vores børn render rundt og spiller og lave en hulens masse andre ting for at der kan spilles fodbold generelt i Danmark.

Samtidigt er DBUs indtægter yderst begrænsede i et lille land som vores, hvilket betyder at de i den grad lever på resultater fra det ene landshold der reelt tjener penge. Derfor er det noget asocialt at disse spillere nu vil have DBU som arbejdsgiver og pådutte dem mange ekstra omkostninger uden at give noget retur. Og det er foruden nogle logiske udfordringer der gælder dobbelt arbejdsgiverfohold, såsom en fodboldklub vil være ude af stand til at holde på en småskadet spiller da denne er på kontrakt med DBU, diverse problemer med erstatningssager på tværs af DBU og klubberne hvis der opstår alvorlige skader og alle mulige ansvarsplaceringer ift. nærmest alt hvad en spiller kan foretage sig. I dag ligger ansvaret for hvad der sker med Christian Eriksen 100% på Tottenham, da de altid kan nægte Eriksen at tage med landsholdet, men forestil dig lige at korsbåndet ryger til en landskamp og Tottenham vælger at smide et erstatningskrav i nakken af DBU for hans løn i perioden: Det vil være en omgående konkursbegæring og så er det slut med bold herhjemme.

I bund og grund er det egentligt også useriøst at spillerne som noget nær de eneste på verdensplan kræver penge for det her. Alle andre landshold i verden har ikke noget problem med det, men i DK rækker vores sammenhold åbenbart ikke ret langt. Og det er noget der hænger på Øland. Den mand evner bare at tage en simpel dialog og blæse det op til en konflikt på et niveau så man skulle tro at disse mangemillionærer var undertrykte slaver der blev sendt på tvangsarbejde i deres ferie, fremfor at have det godt og øge deres egen markedsværdi. Jeg tror sgu nok at en væsentlig årsag til Eriksens nuværende og kommende monsterløn skal findes i DBU-regi, hvor han bl.a. har båret landsholdet til en god VM-slutrunde.

Måske DBU som modkrav skulle have procenter af landsholdspillernes klubløn pga. øget markedsværdi? :D
@LassenFTW

Igen og igen er der stort drama når det er Øland der forhandler. Umiddelbart virker dte til at han har en facon der pisser hans forhandlingsmodpart af så det hele går i hårknude.

Når man ikke taler pænt og høfligt, så er det ofte vanskeligt at nå frem til noget positivt. Det kan du måske også selv tage til efterretning
Der findes kun en menneskerace - Homo Sapiens, som i øvrigt ikke er ren, da der i tidenes morgen blev knaldet løs med Neandertalerne mm
Godt så mangler vi bare at Øland også bliver sparket ud, så kan vi vel få lidt fred i fremtiden og nyde vores landshold.
Igen og igen er der stort drama når det er Øland der forhandler. Umiddelbart virker dte til at han har en facon der pisser hans forhandlingsmodpart af så det hele går i hårknude.

Når man ikke taler pænt og høfligt, så er det ofte vanskeligt at nå frem til noget positivt. Det kan du måske også selv tage til efterretning


Fordi jeg kaldte ham for karl smart? lol
@LassenFTW

Kender du udtrykket:

Selvklog bliver aldrig klogere?
Jeg stiller altså tvivl ved hvor mange spillere der decideret støtter Øland. For mig at se har han fået opbakning fra de afgørende profiler. Resten gider egentlig ikke at blande sig eller tage stilling til noget, men stoler bare på at deres medspillere har styr på den slags. De vil bare gerne spille og helst ikke gå imod fællesskabet. Mindes det var meget tydeligt da eksempelvis Viktor Fischer blev interviewet op til Slovakiet-kampen.
annonce