Snak

Mere indhold efter annoncen
@Esrever
Jeg tror, du har fat i noget her. Det er da værd at lægge mærke til, det er en spiller som Nadia Nadim, der har meldt noget ud. Hun er just ikke almindelig menneskelig metervare.
Spillerne kan da aldrig blive sandhedsvidner for, at deres mand agerer "korrekt" eller fornuftigt. :)

Når vi blot skuer fra sidelinjen, kan vi selvfølgelig heller ikke drage nogle endegyldige konklusioner. Vi kan blot iagttage at Øland har været involveret i talrige konflikter med talrige forbund.

Skyldes det, at de onde velorganiserede forbund har drevet rovdrift på de stakkels, uskyldige, uorganiserede spillere før Øland kom forbi? I nogen grad, formentlig. Men når det ender i konflikt så ofte, må det også skyldes en eller anden manglende diplomatisk evne.

Og lad os så huske, at Bretton-Meyer afskaffede Lars Berendt, inden vi saver ham midt over :)
Primo non prenderne
Det var på høje tid at DBU fyrede Claus Bretton-Meyer. Magen til intrigant klaphat skal man lede længe efter.
Enhver tvivl om en personkonflikt mellem Bretton-Meyer og Øland må være helt forsvundet, efter den seneste konflikt, der blev løst af afløserne.
For min skyld må Øland gerne fortsætte som direktør i Spillerforeningen.
Han skal bare holde sig langt fra forhandlingsbordet.
Det skulle være sket for 3 år siden
Så længe William Kvist bakker op om Øland kommer der intet oprør fra spillerne.

Meyer og Ølands personlige kemi skulle efter sigende få Ellemann og Nyrup til at ligne de rene søndagsskoledrenge.


From where you are now i dont think you can go wrong.
Dagens bedste nyhed, så ubetinget.
Men jeg tror næsten at alene det, at man har ansat Peter Møller, kan gøre en så stor forskel i forhold til et kommende forhandlingsklima, at Øland ikke bliver det store problem fremover. Men ja, det vil da være en fordel, også at komme af med ham, som jeg ser det.
Han har ret beset gjort som han har fået besked på. Direktionen har haft behov for at lave noget beskidt arbejde uden at få lort på fingrene, og der har Bretton-Meyer fungeret perfekt. Han har taget alle tæskene og på intet tidspunkt haft sin egen agenda.

Nu er man hvor man gerne vil være, har fået ryddet op i biksen og står sportsligt stærkt. Der er ro for en stund i forhold til aftaler med spillerne, og så er der plads til at køre en anden type ind. En med en fodboldfaglig baggrund, og som måske virker noget mere sympatisk - Så vi som danskere får følelsen af at være "en del af noget større".

Men jeg synes dog folk æder det for let, at det med Bretton-Meyer ude bliver bedre. Dem der har det egentlige ansvar sidder jo forsat trygt i stolen på de allerøverste pladser. Og de lægger vel knap skjul på det...
Silkeborg IF
@ Lassenftw

Hvor ved folk fra, at Mads Øland ødelægger forhandlingerne? Jeg har ikke hørt om nogen spillere, som ikke bakker ham 100% op.


Udadtil bakker de måske op, men der har nu været mange eksemper på at spillerne er gået mod Øland.

I 2014 spillede Øland for eksempel en stor rolle i en konflikt, hvor han forsøgte at presse klubberne med en strejke, lige op til at de danske klubber skulle ud og spille europæisk. Det ville blandt andet betyde, at FCK ikke kunne spille kval kampe til CL ligesom blandt andre AaB ville miste vigtige kvalifikationskampe til EL.

Her lagde spillerne angiveligt så stort et pres, at Øland blev fjernet og forhandlingerne blev forhandlet igennem på meget kort tid.

Her kan du læse lidt om forløbet
https://www.bt.dk/superligaen/bag-dramaet-er-dette-spilleren-der-reddede-dansk-fodbold-fra-konflikt

Undervejs havde FCK spillerne angiveligt sendt et brev til spillerforeningen, hvor de lagde pres på, for at få lov til at spille CL, så der har bestemt ikke altid været opbakning til Ølands hårde kurs:

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/fck-presser-spillerforeningen-med-hemmeligt-brev

Som jeg ser det det, så skal en dygtig forhandler ikke kun se situationen fra den ene side af bordet. Hvis ikke arbejdsgiveren kan blomstre økonomisk, så vil der heller ikke være noget til spillerne. Her er min opfattelse, at Øland intet har til overs for klubberne, og den opfattelse deles af en lang række ishockeyspillere, der mente at Øland gik alt for hårdt til klubberne. Derfor valgte samtlige spillere for de førende danske ishockeyklubber at vende Øland ryggen.

http://sport.tv2.dk/ishockey/2016-02-10-barrikadernes-godfather-mads-oeland-igen-i-centrum-af-spillerkonflikt


Ser at flere foreslår Troels Bech ( fx Flemming Toft ) men med Peter Møller har man vel netop det fodboldfaglige og manden der (måske) kan (gen)skabe begejstringen

DBU har snarere brug for en der kan det kommercielle og skaffe sponsorater.
Keld Strudahl gider nok ikke men han ville være oplagt.
From where you are now i dont think you can go wrong.
annonce