Snak

Mere indhold efter annoncen
22-24.000??

Det kan AGF da kun fylde når de forærer billetterne væk.
Derudover er jeg enig i, at der må menes dame eller diverse U hold.
Selv om at jeg ikke har den fjerneste sympati for FCK så bør A landsholdets kampe kun høre til i landets hovedstad.
Det vil være en falliterklæring at rykke det nogen andre steder hen.
Gør man det kan det have den signalværdi, at vi ikke tager de mindre modstandere seriøst, lige som at jyderne formentlig kan blive fornærmede over at blive spist af med kampene mod netop eksempelvis San Marino.

Nej, lad landsholdet blive i Parken.
Spænd dog hjelmen. Man gider jo ikke engang forsøge at gå i dialog med dig. Jøsses altså. Så slidt.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Nej, lad landsholdet blive i Parken


Er ideologisk set tilhænger af at landsholdet er for alle, og dermed bør spille kampe i hele landet. Men samtidigt, hvis valget er mellem et par kampe mod totalt ligegyldige modstandere eller ingen kampe, er jeg enig i at det giver mest mening at beholde alle kampe i Parken.
De fleste andre steder i Europa spiller landsholdene forskellige steder for at komme så bredt ud som muligt til befolkningen. Så hvorfor ikke også i DK?
Men et stadion i Århus med plads til 30.000 vil kunne føles tomt i superligaen og det er jo netop den tætte intense stemning man har ønsket med det nye stadion, hvorfor 22-24.000 synes rigtigt.
Og samme dag ansætter AGF-fan Mattias Tesfaye DBUs direktør som ny departementschef i sit ministerie.
http://www.paulgraham.com/disagree.html

Syntes det er fint der er et alternativ til Parken. Hvis græstæppe igen svigter i Parken så være anden mulighed.
Selvfølgelig giver det mest mening med landskampe i Parken i de kampe hvor der er kæmpe efterspørgsel for folk der vil ind og se kampen. Men nogle landskampe kunne sagtens spilles I Aarhus efter min mening.

Husker nogle år tilbage hvor der ikke ikke var så meget rift om billetter til A landsholdet og hvor nogle landskampe blev spillet der. Husker publikum som meget medlevende og virkede til et mere intim og støttende publikum. Fremfor en masse forretningsfolk der havde fået foræret billetter til Parken.

Oplevet af en bornholmer der altid ser landskampe på tv. Så jeg er ude af den her Jylland/Sjælland konflikt.
synes det er en fin idé, men synes man skulle vælge flere steder . har aldrig givet mening at landsholdet finansielt støtter en enkelt klub i den hjemmelige liga. synes så heller ikke de skal finansiere udbyggelsen da FCK selv har skåret i antallet af pladser, så skal de også være med til at betale AGF stadion?
@Borodane

Det basere du simpelthen udfra 2 kommentarer! Stærkt :D 🤡
Bor i Aarhus, men er ikke fra Aarhus. Men gør dog os en tjeneste at holde landsholdet langt væk fra Aarhus... jeg skulle jo nødig blive AGF-fan ved at komme på deres stadion...
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
annonce