Snak

Mere indhold efter annoncen

DBU lukker ned for pressen: Ingen snak om FIFA

tor 24. nov 09:07

Flere udenlandske journalister forsøgte at spørge landsholdet om OneLove-anførerbindet og FIFA, men her meldte DBU-kommunikationschef Jakob Høyer sig på banen og afviste alle spørgsmål.Læs hele nyheden her
Tak
Jeg synes ærlig talt vi skal sende landsholdet hjem og lade dem boykotte VM og FIFA.

Så kan alle kritikerne være glade, læne sig tilbage og tænke:

“Ahhh, nu kom de hjem og vi fik gjort ingen forskel for folket i Qatar. Det var dejligt! Til gengæld kan vi heller ikke gøre en forskel i fremtiden da vi er udelukket. Ej hvor skønt!… Når, tilbage til minkene…”
Ja, det er vel svært at have indvendinger imod, at de følger op på deres strategi.
Silkeborg IF
Stærkt DBU!

Nu må journalisterne snart fatte at spillerne har andre ting at tage sig af disse uger og give dem fred og ro til at fokusere på og snakke om fodbold.

Alt det andet må de tage med DBU når de er hjemme i Danmark igen.
Rasmus Marvits
Man ligger som man har redt og DBU skulle have set dette komme for måneder siden og skulle have givet spillere og træner mundkurv for længst i stedet for det sker dagen efter man har spillet den første kamp.

Ganske enkelt amatør agtigt håndteret i DBU er jeg bare nødt til at sige og ganske givet for sent.
Selvom det kan virke trist at de ikke har fulgt op på deres protester, synes jeg derimod at disse protester faktisk har virket. Det kan godt være de ikke er udført til slut, men hvad de har formået at opnå er at fremvise FIFA som dødens vej for fodbold. Det giver kun mere krudt til snakken om at de europæiske lande bør forlade FIFA og at UEFA, CONMEBOL og CONCACAF kan samle sig om en ny organisation med bedre værdier der løfter fodbold fremfor at sælge den.

Kan et af de lande som har været imod afholdelsen i Qatar vinder, så har de også en større platform efterfølgende. Specielt hvis det bliver Danmark.
AaB siden 1989
LOL du er helt væk hvis du forestiller dig at andre lande end en håndfuld skandinaviske lande melder sig ud af FIFA når Infantino har støtte fra over 200 lande og at man selvfølgelig ikke er interesseret i at melde sig ud af verdens største sportsbegivenhed.

Langt de fleste lande udenfor Nordvesteuropa er fuldstændig ligeglade med menneskerettigheder, måske fordi de selv undertrykker menneskerettigheder i deres lande. Hvis rettigheder der jo INTET fokus er i hele denne debat.

Verdenen snurrer ikke rundt om Danmark...
Man ligger som man har redt og DBU skulle have set dette komme for måneder siden og skulle have givet spillere og træner mundkurv for længst i stedet for det sker dagen efter man har spillet den første kamp


100% enig! Problemet her er jo ikke journalisternes opfølgende spørgsmål, men at DBUs kommunikationsstrategi har fejlet TOTALT! Lars Berendt ville have lukket dette ned med en hammer :D
DBU er til grin!

Fodbold og VM er bare ikke vigtigt i forhold til rettigheder og værdier!

Det er fint Qatar vil være som de er og undertrykke befolknngs grupper men vi skulle holde os alt for gode til at støtte dem ved stiltiende at accepterer tingenes tilstand.

Tag nu bare hjem!
Glad nu?
@ Stimoral

Nej moral og værdier er det vigtigste i verden ikke?

Så skal vi da nedlægge al elite sport i dette land så vi ikke risikerer at vores atleter udøver deres sport i lande vi ikke kan lide, men den skal altså ikke stoppe her sømand. For så må det samme gælde for handel og rejser til de lande vi ikke kan lide.

Hvis vi laver DK om til Nordkorea med store pigtrådshegn rundt om DK så har du dit ønskescenarie hvor vi sikrer os at vores moral og værdier ikke bliver mixed med udefra kommende moral og værdier og at vi ikke kommer i konflikt med andre lande på deres territorium.
annonce