Snak

Mere indhold efter annoncen

DBU om Jesper S: Både vi og BIF er tilfredse

ons 18. aug 2021

Brøndby og DBU har landet en aftale om Jesper Sørensen, som alle parter er tilfredse med, men forbundet har ikke købt ham fri af de danske mestre, siger DBU-talentudviklingschef, Flemming Berg.Læs hele nyheden her
Skulle man ikke have prøvet at få fat i en der havde mere erfaring.. Fordi man er en dygtig assistent behøver man ikke at være en dygtig træner..
Hvad betyder det at man har fundet en aftale som alle er glade for hvis BIF ikke er blevet kompenseret økonomisk? Har man så lovet at udtage X antal spillere? Ved godt det lyder åndssvagt, men jeg kan ikke rigtigt se hvad BIF ellers kan få ud af en ´handel´ som denne...
Tom ?
Har Jesper Sørensen ikke bevist sine evner tidligere
Jeg tror han vil blive savnet ovenpå et fantastisk år
mener har gjorde det ok med Fredericia, og det var da en af de største fejl i nyere tid af ledelsen i SIF da de fyrede ham. han nåde at vise at han kunne analysere og vende en dårlig udvikling: og at han havde ret i hvad problemet i SIF var, som han også gjorde ledelsen opmærksom på, de valgte dog at fyrer ham i stedet for at lytte til han analyse af mangler i truppen.
Super godt valg af DBU og virkelig et tab for BIF, hvor trænerteamet har bevidst at de er i stand til at få meget ud af lidt og det bedste frem i hver enkelt spiller. Jeg tror personligt at Jespers taktiske forståelse var afgørende til mesterskabet. Til dem som ikke har sat sig ind i Jespers karriere, har han været cheftræner. DBU har jo også tidligere bevist at de formår at spotte trænertalenterne, tænk bare på Niels Frederiksen eller Thomas Frank som har fået ganske pæn succes efter deres ungdomslandstræner karriere.
Mærsk: At han fortsætter i Brøndby året ud. Formentligt så de har lidt tid til at finde en kompetent afløser
'Huttelihut'
@Mærsk

DBU betaler nok hele Jesper Sørensens løn mens han stadig er tilknyttet Brøndby året ud.
[i]Homer Simpson: "Heh Heh, Silly Lisa, vampires are make believe, like elves, gremlins, and eskimoes"[/i]
Godt at DBU og BIF er tilfredse. Men hvad med de andre klubber?

I håndbold snakkede de om en problemstilling, med en træner der dobbeltjobber. En landstræner, skal have adgang til klubberne. Men er det attraktivt for fx FCK, FCN og FCM at lukke u21 landstræneren ind give adgang til spillerdata m.m., når han har en dobbelt interesse?
BIF og DBU har gennem tiderne udvekslet en del trænere, hvilket begge har haft stor glæde af.
Ja, de gør ikke meget for at afvise DBU og BIF deler kantine, når de også deler trænere ;)

Men først var der vel 2 u21 landstrænere fra Esbjerg, og så 2 i træk fra Brøndby.
annonce