Snak

Mere indhold efter annoncen

DBU stopper Lønstrup-skifte til SønderjyskE

ons 14. dec 2016
En manglende P-licensuddannelse forhindrer Christian Lønstrup i at blive træner i SønderjyskE, fortæller DBU's trænerudviklingschef Peter Rudbæk til Helsingør Dagblad.

Læs hele nyheden her
Lettere amatøragtigt, hvis man har ført et langstrakt forhandlingsforløb med en træner, som ikke må træne i Superligaen.
Lazio hade rätt, Eguren har hjärtfel.
Enig. Det kan selvfølgelig bunde i at man regnede med en dispensation.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Det er vel ikke DBU der stopper skiftet, men nærmere Lønstrups manglende ambitionsniveau? Hvorfor har han ikke erhvervet sig P-licens hvis han vil noget som træner!
Det er en ret misvisende overskrift. Reglerne har jo været almindeligt kendt længe, og dispensation gives ikke til et helt år af gangen (som der er tale om her).

Jeg forstår ikke helt hvorfor SE har forhandlet med ham - medmindre han ikke har fortalt, at han ikke har P-licens, selvfølgelig.
Haderslev FK - 1992 HFK Sønderjylland - 2000 SønderjyskE - 2004
DBU og alle de danske regler i en nøddeskal.

Hvis Sønderjyske tror på Christian Lønstrup og ser ham som den perfekte træner for dem fremadrettet, så kan jeg ikke se problemet i at de ansætter ham som træner.

Folk ender som ministre her i landet uden de nødvendige færdigheder, og det er der ingen der siger noget til.

Nu har vi en f.eks. haft forsvarsministre over de seneste 10 år, som har været militærnægtere, en ville farve jagerflyene lyserøde og en nu en som aldrig selv har været soldat. Men en superliga træner skal have en lorte P-licens.

Det er tidligere set at der er givet dispensation til en træner, så hvorfor er det ikke muligt for Sønderjyske?
Lønstrup ville sikkert med glæde tage den nødvendige P-licens indenfor en overskuelig fremtid, så hvorfor kan han og Sønderjyske ikke få dispensationen som andre klubber har fået det?

Det er tidligere set at der er givet dispensation til en træner, så hvorfor er det ikke muligt for Sønderjyske?
Lønstrup ville sikkert med glæde tage den nødvendige P-licens indenfor en overskuelig fremtid, så hvorfor kan han og Sønderjyske ikke få dispensationen som andre klubber har fået det?


Dispensationen gives kun i 3-5 måneder, fordi det kan være nødvendigt, hvis man f.eks. fyrer sin træner og kun har en assistent-træner uden P-licens til at tage over.

Næste P-licens hold starter først i januar 2018 og det er udelukket at få dispensation så længe.
Haderslev FK - 1992 HFK Sønderjylland - 2000 SønderjyskE - 2004
Det er sgu da til grin DBU!!
Har SE ikke en anden med licens der kan være træner på papiret og assistent i virkeligheden og så Løns som assistent på papiret, men træner i virkeligheden, har noget lignende ikke fungeret andre steder før?
/Helstad Aarhus Fremad er verdens bedste hold
Hvad har man tænkt sig at gøre hvis Helsingør rykker op i Superligaen? Skal de så finde en anden træner? Sæsonen starter jo op i juli, og hvis der først er nyt P-kursus/uddannelse i januar, så overstiger det jo i hvert fald de 3-5 måneder.

Det virker helt hovedløst at man overhovedet skal have en uddannelse for at være træner. Jeg kan forstå at man skal have gennemgået nogle kurser osv., for at være træner for børn og unge, så man er sikker på et tilstrækkeligt pædagogisk niveau. Men her er der tale om voksne mennesker, og hvis man er en hamrende dygtig træner, kan det så ikke være fløjtende ligegyldigt hvor teoretisk dygtig vedkommende er? Særligt i lyset af at der findes klubber der vil betale manden for sine kompetencer.

Hvis der partout skal være regler om det, så må man fanme oprette nogle flere kurser/uddannelser, så man kan komme videre med sit liv i stedet for at sidde i 1. division og trille tommelfingre indtil DBU (eller hvem der forestår dette pædagogikum-lignende fis) får fingeren ud. Vi vil så gerne at vores talenter udvikler sig, men fanme ikke før de har deres licenser!
Silkeborg IF
Er det ikke muligt at hyre Peter Enevoldsen som cheftræner på papiret, men lade Lønstrup styre løjerne? Mere bureaukratisk behøver det sgu ikke at være.
Mojn do!
annonce