Snak

Mere indhold efter annoncen

DBU udelukker ikke Olsen-forlængelse

Skrevet af bold
man 24. jun 2013
Jim Stjerne Hans skal stå for at finde Danmarks landstræner fra næste sommer, inden han selv stopper som generalsekretær. Han udelukker ikke, at Morten Olsen fortsætter.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Emilvang
Han skal lige nå at ødelægge landsholdet endnu mere med den sidste chance han får!
Skrevet af JytteRolf
Er det ikke tid til fornyelse over hele linien ? Både administrativt - og her må Behrendt også gerne gå af - og landstræner og assistenttræner ?
Det hele er jo skudt tilbage til før udgangspunktet.

Lad os starte forfra.
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Skrevet af 123
- Vi har reelt spillet os ud af VM-kvalifikationen. Det ændrer situationen lidt. Nu skal vi have en diskussion om, hvordan vi skal bruge kampene. Det er en snak, hvor jeg håber, Morten og jeg kan blive enige om, at vi skal bruge kampene til at forberede et nyt hold, der skal spille os til EM i 2016. Det skal jeg først snakke med Morten Olsen om, og derefter kommer, hvorvidt han overhovedet er en kandidat til det, siger Stjerne Hansen.

Ovenstående citat er lovende.
Skrevet af SotD
Jim Stjerne Hans er sgu også træls.
Silkeborg IF
Skrevet af Jeller
Det giver super god mening at skifte træner nu. Så har den kommende træner mulighed for at indspille de idéer og tanker han gør sig. Indspille de spillere på de pladser han vil og ikke have det største pres. Da det, som skrevet, er umuligt at deltage til VM for denne gang.

Morten Olsen har derudover ikke leveret nogle nævneværdige resultater med ellers rimelig gode kvalitet på samtlige pladser. Undskyldningerne om at der har manglet en god venstre back f.eks. bliver gjort til skamme, når man ikke alene ser spillere der internationalt klare sig fint, men også har nogle særdeles habile spillere på denne position i Suppen.
Daniel Wass, Michael Lumb, Simon Poulsen, Jesper Juelsgård Kristensen, Patrick Mtiliga, Leon Jessen, Michael Jacobsen og Chris Sørensen er alle spillere der på den ene eller anden måde har bevidst et niveau. Hvis man som landstræner ikke kan formå at udvælge et par af disse spillere og få dem til at levere, er det i mine øjne træneren den er gal med og ikke materialet.

Det samme gør sig gældenden på de andre positioner. Niklas Bendtner har i angrebet været den eneste løsning hvorfor Makienok og Corn har været oplagte muligheder so erstatninger. Man har ikke gjort det til en mulighed at spille med spillere som Niklas Pedersen, Mads Junker, Helenius, Victor Fisher, Nicolai Jørgensen osv. Nogen af spillerne har haft muligheden. Det har bare ikke været en reel mulighed. For hele holdet har været indstillet på at spille på samme måde som man var vant til med Bendtner, og man har ikke været parate til at ændre holdet og udnytte de forcer man har.

Derfor mener jeg ikke Morten Olsen har været en speciel ekstraordinær træner for landsholdet. Han har medført noget kontinuitet, der muligvis har været givende, men udover det har han ikke bidraget med andet end det ordinære.
Jeg siger jo bare min mening
Skrevet af tras
Nu skal der ryddes helt op i DBU hvor en flok gammeldags mennesker i alt for lang tid har fået lov til at sætte agendaen - med det resultat at tilskuerne ikke mere gider bakke om landsholdet! Både Lars Berendt og Morten Olsen skal også væk!

Nu skal der moderne, udadvendte mennesker på de centrale poster som igen kan skabe gejsten tilbage!
Skrevet af Zaptech
Fint at de ikke udelukker Olsen. Alternativerne står ikke i ligefrem i kø.
Skrevet af Murat
Efter deres logik går det vidst ret godt med Morten Olsen og det danske landshold. Hva kan man gøre..
Galatasaray SK
Skrevet af jrm
Troede sku aldrig at jeg skulle være helt enig med JytteRolf
Skrevet af B-p
Morten Olsen har været en god træner men virker en kende metaltræt efterhånden. Giv ham og Jim "Stjerne" og Lars "citron" Berendt et guldur som tak for alt for lang og utro tjeneste tak. Og ansæt så Wieghorst tak.
Skrevet af JanHalvor
Ville være typisk DBU, hvis Jim Stjerne Hansen som sin sidste gerning forlænger Morten Olsens kontrakt med fire år.

Derefter holder DBU et pressemøde, hvor en tvær Morten Olsen, en arrongant Lars Berent og en svag Jim Stjerne Hansen raser over pressens kritiske spørgsmål.

Hvordan i alverden kan sådan en flok gamle mænd have fået lov til at ødelægge landsholdet, som havde kæmpe opbakning, men nu må spille for 14.000 mennesker?

Det er sgu trist.
Skrevet af MrHeX
DBU stinker. Fy for satan hvor er de visionsløse. Lad os nu få det landshold fornyet.
EfB - de rigtige striber på den rigtige vestegn!!!
Skrevet af Tractorboy
Hvis vi antager at DBU ikke vil købe en træner fri, som Jim Stjerne siger, hvem skal så være træner?
Skrevet af donfrankie
Fyr ham da nu, så en ny træner kan få spillet et hold sammen til 2016 kvalen.
Håbløs fodbold romantiker der efterhånden hellere vil se de lokale serie hold end CL.
Skrevet af tjeeving

Ville være typisk DBU, hvis Jim Stjerne Hansen som sin sidste gerning forlænger Morten Olsens kontrakt med fire år.

Derefter holder DBU et pressemøde, hvor en tvær Morten Olsen, en arrongant Lars Berent og en svag Jim Stjerne Hansen raser over pressens kritiske spørgsmål.

Hvordan i alverden kan sådan en flok gamle mænd have fået lov til at ødelægge landsholdet, som havde kæmpe opbakning, men nu må spille for 14.000 mennesker?

Det er sgu trist.Kender du sangen: "Vind og vejrhaner"?

Skrevet af Målkongen
annonce
0