Snak

Mere indhold efter annoncen

De Bruyne uenig i pris: Måske på grund af navnet

Skrevet af bold
ons 23. nov 22:56

Kevin De Bruyne gav ikke meget for at blive kåret til kampens spiller mod Canada. Han mener, at det måske har noget med hans navn at gøre. Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(142135221312)
Er ikke fan af det hold han spiller for , men han er en af verdens bedste midtbanespillere og efter denne kommentar er jeg bare endnu mere fan af den mand!
Skrevet af KennethANTI1964
Enig!
Skrevet af Hr.Betjent
Flot kommentar. Der var flere canadiske spillere der burde have fået den pris før De Bruyne.
YNWA
Skrevet af quazz
Mener nu at Courtois var rette vinder. Hvis Belgien får et godt VM, så er det fordi de har verdens med afstand bedste målmand pt.
Skrevet af BarcaMessi
ter stegen er da ikke belgier?
Skrevet af JakobFC
ter stegen er da ikke belgier?

Du har stavet Grabara forkert
Skrevet af Morten6
Du er simpelthen fan af en spiller, der har dedikeret sin professionelle karriere til Abu Dhabi regimet? Jamen ok så.
Skrevet af Yildis
De Bruyne som kampens spiller for Belgien, der blev totalt udspillet af Canada. Hvis en belgier skulle kåres som kampens spiller, så skulle det have været Courtois. Ellers skulle den være gået til én fra Canada, hvis der havde været retfærdighed til.

Ronaldo blev også kåret som kampens spiller for Portugal, efter at have scoret på et straffespark, der var en ren foræring af dommeren. Imens lavede Bruno Fernandes to assists.

Jeg tror, De Bruyne har fat i noget i forhold til det med navnet. Fedt, han italesætter det. Høj klasse.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af law
Klasse af KDB at sige det. Har godt nok også svært at se hvordan han skulle være kampens spiller i den kamp. Når spilleren ikke engang selv kan se det er det jo helt galt. Hvem bestemmer egentlig den kåring. Er det bare en eller anden tilfældig fra FIFA der bestemmer eller hvordan fungerer det ?
Skrevet af Higher Ground
Morten6

Du har så travlt med alt, der involverer City. Ligegyldigt om det drejer sig om en spiller fra City, bolddrenge fra City, kantinedamen fra City osv.

Give it a rest..

KdB er klasse, og stærkt at italesætte politikken bag nogle af disse kåringer. Helt til månen at han Motm i Belgiens kamp forleden.
Our City! (Elsker Souness) Esbjerg fB!
annonce
0